Čo máte vo svojej kabelke?
Ahojte, už viac ako 10 rokov milujem na youtube koncept videí - What´s in my bag.
A tak som sa prišla spýtať váš, čo nesmie chýbať vo vašej kabelke - mimo tých základných vecí - mobil, peňaženka, doklady, vreckovky, kľúče.
Zaujíma ma, čo iné tam nosíte a bez čoho nikdy neodídete z domu.
Máte ruksak, kabelku do ruky, crossbody alebo veľkú tote bag?
Ďakujem za inšpiratívne tipy z vašej kabelky.
Kľúče, mobil, peňaženka, vreckovky, labelo. Pomohlo?
Mám mini ruksak a mám v nej peňaženku, vreckovku, vlhčené, mini extern nabíjačku, 2 ks mini sáčky gélu proti páleniu záhy, paralen, vložku pre istotu, deo
Mam maly vak, nosim lyzicku, ponozky, mentolove cukriky a balzam na pery musi byt.
Vstupku do práce 😂.
Väčšinou nosím ruksak taký stredný keď idem niekam na dlhšie,okrem toho čo si vymenovala nosím aj rúž,knihu ,fľašu s vodou,vlhčené obrúsky, žuvačky,dezinfekcia a krém na ruky.
Podla vahy - tehly. Moje veci, to co mi syn do nej nahadze … takze kamene, auticka vselico. Mam velky shopper
Ja neznášam plnú tašku drobností 😀 do práce nosím batoh na notebook, takže tam mám notebook, nabíjačky a v plátenke si nosím obed a v týchto horúčavách aj vodu... hygienické potreby, či nejakú kozmetiku mám v skrinke v práci, to neprenášam hore dolu 🙂 a keď idem len tak von, napr. s kamoškou do mesta, nosím so sebou iba peňaženku, mobil, kľúče v crossbody peňaženke... takže vlastne žiadna inšpirácia 😂
Okrem spomínaných veci mám vždy pri sebe zubnú pastu a kefku, to proste musím mat 😀
tie vreckovky také samozrejmé nie sú. drvivú vačšinu čo som videla vreckovky ani nemali 😲
v lete tam mám náplasti proti pľuzgierom, často aj dáždnik, sveter, nejaký korektor pod oči, balzam na pery nejaký pekný ružový, nožničky… občas sluchátka do uší a občas kľúče od synovho bytu…
Kabelky nemám.Mam crosbody.Do práce väčšiu,na bežne nosenie malú.Vreckovky,balzam na pery,kľúče od domu,kľúče od auta,vstupka do práce,peňaženka,mobil.To je vsetko
Ja okrem tebou spomenutého za každého počasia dáždnik, inak plus vreckovky, okuliare v puzdre, plus teraz aj slnečné okuliare, kľúče a kartičku do prace, a mam bežnú kabelku, veľkosťou tak akurat
Do práce väčšiu: obed, mobil, peňaženka, kľúče, tampóny.
Vonku menšiu a bez obedu, ale sem tam so psími pamlskami 🤣
Cardholder, lesk, dezinfekcia, olynth, kľúče.
Ja okrem klasiky...peňazenka, mobil, vreckovky, nosím aj kameň v tvare ❤️, ktorý našiel môj syn, v kope štrku pred našim domom...dal mi ho so slovami lúbim ťa mama a podal mi ho...syn mal vtedy niečo okolo 4 rokov...teraz ma 15...nosím ho stále...ked menim kabelku, automaticky si dávam kameň do nej.
Ibalgin, magnosolv, dezinfekčné vreckovky, žuvačky, vložku, medzizubnu kefku, pero, iqos a tie ostatné peňaženku, mobil ...kabelky striedam crossbody, shoper
kluce od bytu, kluce od prace, penazenka, vamko, kluce od auta, doklady od auta, penazenka, tampony, ibalgin, dezifekcia na ruky, vreckovky, kresba od syna, nalepky od syna, diar do prace, diar planovac dovoleniek...diar na zapisovanie myslienok.....
boredel 🙈🙈🙈. U mňa sa nájde všeličo 😂
Vacsinou nosim len mobil na crossbody snurke a kluce v ruke. Ked uz beriem kabelku, tak len plus jedny papierove vreckovky a zuvacky.
Obcas beriem aj knihu ked viem ze budem niekde dlho cakat.
Som minimalista, neznasam vlacit cokolvek so sebou. Ked idem s detmi, tak potrebne veci zbalim im do ruksakov 😀
Nikdy neodidem z domu bez slnečných okuliarov, vreckoviek, vody, žuvačiek, mobilu, penaženky...ak idem do prace nosím viac veci.
Nechci vediet 😀 akurat v piatok som si upratovala ruksak a co som tam ponachadzala. Ci uz kabelka alebo ruksak vzdy mam penazenku, vreckovky, zuvacky, tampon,vlozka, mentolove cukriky, vlhcene obrusky,mini dezinfekcia,xy ruzov,balzam, leukoplast, tabletky, sacky, ponozky,stipec na vlasy,gumicka do vlasov,2 sponky a kadejake ine blbosti.
Mobil, kľúče, peňaženka, vreckovky, sluchatka, tampóny, nohavičky, prezervativ ( to je zvyk od puberty) , púzdro zo slamkami a lyžičkou, malú krabičku s gumenými cukríkmi, pero, stipec do vlasov a gumicky do vlasov, sos pero na škvrny, malý zápisník a mydlove papieriky.
Ja som psycho v tomto. Ja mám pocit, že mi nieco bude chýbať a tak nosím aj blbosti v kabelke.
Priblizne trojizbak mi tam vlezie s vybavenim…v aute vozim zas zvysok domu…vzdy ked vybalujem lebo tam uz nic nevlezie, tak najdem vsetko, este aj vodeodolny leukoplast, sacky pre psika, plavky napriklad, gumicky do vlasov zvacsa aspon 5 kusov, vlhcene obrusky a ine perly
Ja mám pocit, že v ruksaku nosím všetok môj majetok 🤦🏼♀️ okrem tých klasických vecí čo sú tu v kometoch spomenuté, nosím liekovku (lieky beriem presne na čas tak keby náhodou sa niekde zdrzim aby som ich mala) a inhalator, lieky na bolesť, leukoplast, vložku, proste keby niekto potreboval, lieky docela často rozdávam 😂 ešte nejaký papier, pero, slúchadlá, gumičky na vlasy, náhradné menštruačné nohavičky, aspoň dva prázdne sáčky a samé kraviny doslova...ale to najlepšie na koniec.. veci, pri ktorých na mňa prítomní nechápavo pozerajú... Meter, výsuvný nožík, kombinačky a multifunkčný šrobovák 😂😂😂🤦🏼♀️
Keďže to nosi moj boľavý chrbát(mam to cez plece, vždy na jednu stranu,čiže zaťažujem chrbticu z jednej strany) nosím iba najnutnejšie. Mobil, peňaženku, vreckovky a kľúče. Predtým som nosila dezinfekciu, voňavku, rúže, vreckovky na intímnu hygienu a kadečo iné...zistila som ze mi to netreba
Tak ja tam mám aj taštičku s vložkami a tamponami. Olej v cestovnej forme. A ešte takú tú utahovaciu šnúru na balík z tému. Nosím ruksaky už dlho, teraz mám extra veľký a farebný. Okrem vody, nosím aj nádobu na obed.
Vreckový McGyverovsky nožík, ten mám pri sebe vždy
Nosím ruksak a okrem tých základných ako je kľúče, peňaženka, mobil, tak nosím vreckovky, labelo, deodorant, knihu, dettol na ruky a pero.

Pred pár týždňami rovnaká téma https://www.modrykonik.sk/forum/kozmeticke-produkty-a-sluzby/co-nosite-v-kabelke-3/ nestačí?