Čo nosiť, keď máte širšie stehná a boky?
Baby prosím poraďte. Chcem troška zmeniť šatník. Proste chcem sa začať trocha krajsie obliekať. Nieže by som sa doteraz nie.. :D ale mám širšie stehna a boky, vlastne aj zadok. Už moc nechcem nosiť obtiahnuté rifle či nohavice.
Čo prosím nosíte, ktoré máte takýto typ postavy? Nejake inšpirácie? 🙂 rozmýšľam nás nohavicami či riekami cigaretového voľnejšieho strihu, či boyfriend rifľami. Ale neviem či by to ešte viac opticky nerozširilo stehna. ďakujem za každú dobre mienenú radu ☺️
Ja som tiež v tejto kategórii a teda úprimne, kúpiť rifle to je pre mňa niekoľko týždňový lov :D Určite vysoký pás a nie boyfriend ale mom jeans. Boyfriendy zamaskujú všetky krivky, občas pôsobia až rozgajdane podľa mňa, ale mom jeans pekne obopnú a keď sadnú, tak robia fantastický zadok :D Ja mám ešte rada cullote nohavice, ale to z čistej pohodlnosti, nosievam ich v lete.
Úprimne ale nohavice skoro nenosím. Šaty/sukne to je moje, či je +30 alebo -20.
Kúpila som si rifle na seba ja bokata a aj vysoká som, takže zohnať dlhé dobre sadnuce rifle je zázrak...v cropp obchode , široké dole, hore vysoký pás, stali 25 eur a sedia mi perfektne
Závisí akú máš celú postavu, vek, životný štýl.
Môj názor je že boyfriend/ mama džinsy vyzeraju dobre na malokom. Pripomínaju nám aký je elastan úžasný vynález 😂
Mrkvace pútajú pozornosť na boky ale ak ich vhodne nakombinujes výsledok môže vyzerať dobre.
Najistejsia voľba je rovný strih. Hodí sa skoro každemu.
Ja nosim klasické slim fit rifle a kosele, pripadne zavinovacie topy, klasické topy a na to sako.
Nenávidím rifle , ale keď mám obtiahnuté musím mať dlhú košeľu tak isto aj pri legínach , ktoré mám z calzedonii extra lesklé takže sa dajú nakombinovať.. ale teraz som si kúpila mum jeans v f&f a sú mega , vzala som si rovno 2ks, pás majú vysoký taký nazberany a není to úplne voľný strih ale taký akurát. 🙂
Ale tie mom jeans treba asi o číslo väčšie , mne sa zdá že niektoré majú mega úzky pás.
Ja nemam tento problem, ale poznam babu, co ma tento problem, popravde, v rifliach vyzerala ozaj zle. Inak stihlejsia, ale tie boky a zadok a stehna teda nie dobre. Ale! Ked mala na sebe suknu nad kolena, vyzela fantasticky, normalne som z nej nemohla oci spustit 😄 v tej sukni vyzerala omnoho lepsie ako stihle zeny
Tu sa pripnem. Len ja mám ešte aj brucho väčšie po druhom tehotenstve. Ale najlepšie sa cítim v šatách.

Rozsirilo 🙂 boyfriend urcite, ja nosim zavinovacie saty napr., sukne so zvysenym pasom, lebo ten mam fajn
Ale teda aj rifle a cigaretove nohavice, len mi musia dobre sediet