Čo nosiť v horúčavách, aby ste sa cítili dobre?
Šortky a crop top
Saty z lahkej viskozy a sandale. Bose nohy musim mat, inak mam pocit, ze sa roztopim.
Krátke gate a volne tričká.Doma naboso a naostro.😅
Ja ti nevim Karle, u nas je horuco po cely rok, a nosim rifle, saty, sukne, sportove nohavice, sandalky, zabky, tenisky..... Samozrejme vhodne skombinovane a v zavislosti od situacie. Za 25 rokov som neodpadla, aj ked som mala pri 40 stupñoch rifle s teniskami....
Saty/ tricko plus sortky ( materska :D). Ale davam pozor na materialy, za mna su naj bambusove saty a tricka, pripadne viskoza. To su take nepotive materialy co prefuka 🙂
Nosim vacsinou saty. A ked mam kratasy alebo suknu,tak len volne tricko vzdy bavlna alebo viskoza. Iny material neznesiem. Neznasam v lete obtiahnute veci
No ja neviem, my tu máme nejaké horúčavy?
Inak moj muz si v lete chvali i lanove kosele, mne lan menej sedi ( nepruzny).
@ideapad šaty vzdušné,padave,takisto ľahké vzdušné nohavice, sandalky, šľapky, vzdušné blúzky,aj riflove kratasy a tenisky..
Niečo krátke 🤔
@tenerifka kazdy znasa teplo inak, niekomu je zima, niekto sa ide roztopit. Lisi sa to medzi ludmi v jednej geografickej lokalite, aj medzi pohlaviami (zeny pocituju chlad viac ako muzi, toto je dokazane). A ludia z roznych krajin vo vseobecnosti tiez teplo pocituju inak. Spominam si, ako nas sprievodca v Pompejach mal na sebe dlhe gate a presivanu bundu, pricom my sme mali 3/4 nohavice a tricko. Neskory april, 24 stupnov. Anglicania su schopni v januari chodit v zabkach, ja by som zamrzla. A v 35 stupnovych horucavach by som v rifliach asi odpadla 🙈
mne je najlepšie v dlhých lahkých šatách alebo dlhej sukni.Volakedy som si myslela že sa v tom človek musí aj uvariť.Ale nie.Je to ovela lepšie ako šortky alebo mini sukňa.Lebo nepáli ti priamo na nohy a dobre prefukuje ked zafúka🙂
@simsalabim ano, je to tak. Ja zle znasam zimu. No co sa tyka tohoto naroda, nikto neuveri, ze Spanieli znasaju lepsie zimu ako teplo. V Madride, rovnako ako v Andaluzii, moze byt v lete cez 40 a v zime pod nulou. Ti ludia v zime kurenie nezapnu, ale v lete klima vypeckovana na najnizsi mozny stupeñ. Ked bola v Madride snehova kalamita Filomena (januar 2021), ja som tam zhodou nahody bola.... Naokolo metrove zaveje, a ludia pili ladove pivo na vonkajsich terasach, spokojni a vysmiati, ja som prezila pod paplonom a dekou a poharom cerveneho v ruke, inak by ma vnutorna triaska skantrila, a to bolo v byte 21 stupñov cez deñ a 19 v noci.
A k tym rifliam.... Ono vonku je horuco, ale prides hocikam dovnutra, a tam klima na minime....
Šaty a pod tým mám tenké bambusové kraťasy...
Saty a hlavne vlasy do chvosta
@tenerifka priznam sa, ze neznasam vypeckovanu klimu a vonku 35 🙈
Lanove a bavlnene svetle veci.
@simsalabim ani ja
Ale v juznych krajinach je to bezna prax
Take letisko v Doha.... Vonku 50 stupñov a vnutri 17
Baby ktoré ste napísali že používate bambusove veci..máte tip na značku alebo kde to kupujete ?
letné šaty..
@oblaacik ta aspoň rifle... pred dvoma dňami išla dcéra na šk. výlet a obliekla si 3/4 legíny a nato rifle... vonka +30 st.
som myslela že odpadne od prehriatia...
vzdusne, volne saty polodlhe a sandal,a lebo slapky

Šaty