icon

Čo obliecť na dovolenke pri small casual?

21. jan 2025

Ahojte čo si mám podmtym pojmom predstaviť? Aké oblečenie prosím ?

kikusenka1
21. jan 2025

Je to nedbala elegancia. Slušne oblecenie. Žiadne tielka, kratasy a slapky...

kp7333
21. jan 2025

Saty (nie plazove), sukna, slusne nohavice (nie sortky), bluzka alebo slusne tricko (nie croptop ci plazove tielko), topanky/sandale (nie plazove slapky ci crocsy).

biba_18
21. jan 2025

ideš do hotela kde do reštiky toto vyžadujú? parada! toto by mali vyžadovať všade v lepších hoteloch ...

kp7333
21. jan 2025

@biba_18 ono je to take nepisane pravidlo v hoteloch, len niektori to nedodrzuju. vrchol bol, ked sa do jedalne dovalila zenska v mokrych plavkach, len satka uviazana okolo krku.

biba_18
21. jan 2025

@kp7333 ja som zažila hotel kde stáli pri dverách do reštiky zamestnanci ... takže hentaká by nemala šancu ...

autor
21. jan 2025

@biba_18 áno ideme.. chápem to správne že šaty nemôžu mať ani taký ten vzor napríklad listy palmy a musia mať rukáv?

biba_18
21. jan 2025

vzor asi môžu mať, ale fakt to nemôžu byť plážové šaty ... 🙂 máš fotku šiat?

kp7333
21. jan 2025

Saty take, ake by si si obliekla do prace. Nie predlzene tielko, co sa nosi na plaz. Ale zas nemusia byt kostolne.

autor
21. jan 2025

@kp7333 do práce nosim montérky..😃😅

biba_18
21. jan 2025

@kp7333 no, voľaktoré sa aj do práce vedia dogabať ...

autor
21. jan 2025

@biba_18 napríklad

biba_18
21. jan 2025

tie môžeš 🙂

autor
21. jan 2025
autor
21. jan 2025

@biba_18 vďaka..ideme takto prvý krát a naozaj som nevedela čo si mám predstaviť pod tým pojmom..🫠

biba_18
21. jan 2025

aj tie druhé môžeš 🙂

autor
21. jan 2025

@biba_18 ďakujem pekne 🫶

procrastique
21. jan 2025

small či smart? 😀

muchotrafka298
21. jan 2025

Pozname to, ze je to napisane pri danom hoteli a nedodrziava to nikto, alebo to nekontroluju. Ja som tak bola ze bola dress code "island chic" ci co v hotelovom popise a Cesi tam chodili v plavkach a mokrych slapkach. Ale zazila som aj hoteli, kde to bolo hlavne pocas veceri kontrolovane, po muzoch chceli aj dlhe nohavice.

moonlight1210
21. jan 2025

Zaobstaraj si prekladane saty so zavazovanim v pase. Tie stacia po kolena.
Potom dake ku krku s holymi ramenami (ked su maxi, vyzera to celkom dobre a mozes sa na nich vyhrat so vzormi a farbou).

Volnejsie siroke nohavice (vrch mozes mat vypasovany, so zamykmi, ak chces, nemusia byt na gumu).
Podobne sortky, len nie kratucke, ale aspon 15 cm nad koleno.

Topy by nemali odhalovat brucho a podla moznosti ani nie hlboko vystrih.
Ale inak strih, aky chces.
Ak chces nieco viac odhalene, tak stav na odhaleny chrbat, ci plecia, ci oboje naraz.

Ak idete do tepla, mas vyhodu, ze je to vsetko vzdusne a nie je ti hned horko.

autor
22. jan 2025

Baby tak pardon je to Smart casual..🙏😅

adonish
22. jan 2025

Pri zenach je to jednoduchsie - šaty, sukne, nohavice. Ale nic vyslovene plazove. Pri panoch uzavrete topanky a dlhe nohavice. Moj muz zvykol nosit polo koselu alebo koselu s krátkym rukavom. Ale uprimne - 90% hosti na to kasle. V jednom hoteli otacali ludi, ze nespĺňajú standard, ale vo väčšine to ani neriesili...

marcaurel
2. feb 2025

A partner nie rifle ani trenky. Ak už musí krátke nohavice, tak slušné s pukmi a určite opaskom. Lepšie sú ľahké plátené. A určite nie gumové šľapky k vode

autor
2. feb 2025

@marcaurel idem so ženou, šľapky vynecháme vďaka