Čo robiť so skinny jeans, keď už nie sú v móde?
Čo robíte s obtiahnutými riflami, ktoré sa už oficiálne nenosia? Určite ste si všimli, že skoro všade teraz vídať širšie alebo celkovo voľnejšie oblečenie, hlavne nohavice a rifle. Zaujímalo by ma, či odkladate tento typ oblečenia a čakáte, kym sa znova vráti do módy alebo vyhadzujete. Prípadne s čím kombinujete užšie strihy riflí, aby to nevyzeralo staromodne.
Som uz sice skor starsia, ako mladsia, ale skinny jeans nosim a aj nadalej planujem nosit, pretoze sa v nich citim dobre a podla mojho skromneho nazoru aj vyzeram dobre. 🤪
na stupidny diktat modnych trendov kaslem..
Boli sme s kamoškami teraz vonku a vedľa nás partia mladých, akože 18 ročných, aj keď vyzerali na 13 (veľmi sme premýšľali, či nezavolať políciu, nech skontrolujú občianske a fúkať).
No to, čo tie dievčatá mali na sebe, by som si neobliekla ani keby mi to neviem aký návrhár dal urobiť alebo aký významný časopis odporúčal.
Pupky von, niektoré len podprsenky (croptop akože), miniminiminisukne alebo obrovské zvonové alebo vrecovinové nohavice, doplnky ani nehovorím.
A my, partia 25-35 ročných, všetky úzke alebo skinny džínsy 😂
Vážne sa niekedy čudujem, kde majú matky, že ich tak pustia von. (Bože, už som asi stará 😂😂)
skinny nosim v zime, jeseni, do kotnikovych, biker a tak na jar nosim sirsie nohavice, pripadne rovne kotnikove rifle, ale uz nie skiny. inak ved dnes s anosi fakt vsetko
nosi sa vsetko
@kofa77 kotníkové - po slovensky členkové
@babulkomale ano, pani ucitelka, dakujem😉
Väčšinou kombinujem voľné a skinny,keďže na skinny rifle spomínam velmi dobre a vždy som sa v nich cítila viac sexi. Skinny mozeme vidiet ešte teraz v obchodoch,nemyslím že sú úplne out len už niesu take časté. A z voľnejších strihov preferujem skôr Mom, lebo pekne zvýraznia ženské krivky ale zároveň su celkom kultivované a neťahajú sa po zemi. A hlavne sa obliekam kvôli sebe a nie kvôli iným ☺️
Keď sa to začalo, ja som povyťahovala všetky odložené, ale cítim sa v tom blbo. Plantavé gate, plachťáky. Dcére sa zdajú super ale jej sú veľké. Takže šli zase do tmy.
Nosím aj aj. Skinny sa mi stále páčia, sle aj tie baggy nie sú zle 🙂.
Nosím ich k cizmam.( Čižmy navrchu) To sú jedny čo som si teraz kúpila, lebo ostatné sa mi už zodrali. Mám kúpené bootcut, ale len také trochu rozšírené, žiadne besné zvony... A chcem si dokúpiť aj rovné jeansy, ale tie otrasné mega široké nohavice si na seba už v živote nedám... Nepristanu mi, ja nosím to, čo mi pristane a ak je v móde niečo čo mi nepristane tak to nenosím a vyberiem si trend taký aby mi pasoval...
To že nie sú najnovší trend neznamená, že sa nenosia. Prešla som si érou širokých, zvonových, mrkvákov 🫣 všetky výkriky módy sú tu na chvíľu a zas sa objaví klasika.
Oficialne nenosia? 😀nosi ich viac zien ako tyvh, ktore nosia vrecia deformujuce postavu

Nenosím ich, lebo nemám na to postavu - nohy, bohužial…