Čo sa hodí k ružovým legínam?
Ako skombinovať ružové legíny pre dospelú ženu a ešte môžem.nosit kroptop k nim
Tak je úprimný ku mňe aspoň ešte povedal že mala v Tom obtiahnutýc rozkrok a slinil ale samozrejme ju len vraj by chcel pretiahnuť maximálne nič viac aj sa ma to dotklo a povedal na to že ale veď mňa on ľúbi
@anonym_autor to myslíš vážne alebo si z nás robíš srandu?
Takému chujkovi by som sa ukázala už len v rifliach cestou od neho.
Dievcata,tuto temu zalozil chlap...
Dievcata,tuto temu zalozil chlap...
@tundra prečo myslis?:D nejaký úchyl na ruzove leginy?
Najviac sa mi k tomu hodi...
@anonym_63e944 😆😆😆
@anonym_autor ooo za mňa nie..možno ak tak na šport.
@anonym_1c066a nvm,nezda sa mi realne,ze by dospela zena toto pisala.Diky za foto👍,este stale sa smejem😂
@tundra niet zaco😆aj nabudúce.
Pomoc toto co je 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja mám samé legíny samých farieb, nie nehanbím sa za to, dám si na seba a nosím predsa to čo je mne príjemné. Zväčša k nim nosím košeľu alebo voľné blúzky resp tuniku
@stellarstar mozes hodit foto, ako chodis oblecena?
@stellarstar mozes hodit foto, ako chodis oblecena?
@anonym_dee0a5 do práce v bielom služobnom a vo voľnom čase ako kedy podľa toho kam idem a aká je to príležitosť plus počasie 😉
nič nikdy nikam nikde ....no way
@anonym_autor fuj ze obtiahnuty rozkrok a slinil, ty mas doma prasa, nech si on oblecie ruzove leginy🙄
@anonym_1c066a prosiš ženy o sudnosť ... počula si už také, že ži a nechaj žiť?
@anonym_747234 Suhlas, sama mam aj take staroruzove leginy a davam si ich k predlzenej mikine alebo tricku. To sa inak fakt cudujem, kolko zien tu ma take hejtove nazory na ruzove leginy 😅.
TROOOOOOOLL
Kontajner Humana 🙃 nechcem byť zlá, ale nie..
@andrea2323 podla mna kontajner nie
@andrea2323 podla mna kontajner nie
@anonym_747234 ty si bola ta,co isla v ruzovych leginach, priznaj sa :D
@anonym_747234 ty si bola ta,co isla v ruzovych leginach, priznaj sa :D
@anonym_1c066a priznat? co je to zločin?...ty si prezmenu tá, čo sudi druhych za to, čo si obleču...?
@anonym_autor velku bielu mikinu. Alebo crop top, čierny, modry..
@dagas prečo ?
@anonym_747234 Tak je úprimný ku mňe aspoň ešte povedal že mala v Tom obtiahnutýc rozkrok a slinil ale samozrejme ju len vraj by chcel pretiahnuť maximálne nič viac aj sa ma to dotklo a povedal na to že ale veď mňa on ľúbi
Fakt sa pytaš? To čo by bolo za kretena keby toto povie a čo za trubu keby o tom piše 😏
@anonym_747234 Tak je úprimný ku mňe aspoň ešte povedal že mala v Tom obtiahnutýc rozkrok a slinil ale samozrejme ju len vraj by chcel pretiahnuť maximálne nič viac aj sa ma to dotklo a povedal na to že ale veď mňa on ľúbi
Fakt sa pytaš? To čo by bolo za kretena keby toto povie a čo za trubu keby o tom piše 😏
@dagas aha, chapem. ja že autorku nazyvaš trol. Ked si niekto chce dat leginy pre svoje vlastne potešenie, že vyzeram v nich fajn, aj ked ini nesuhlasia, tak to je predsa ok.

Tak je úprimný ku mňe aspoň ešte povedal že mala v Tom obtiahnutýc rozkrok a slinil ale samozrejme ju len vraj by chcel pretiahnuť maximálne nič viac aj sa ma to dotklo a povedal na to že ale veď mňa on ľúbi
@anonym_autor mohol ti pri tej uprimnosti povedat,ze si isiel za krík vyhonit nad jej rozkrokom. Strašné