Čo si obliecť k týmto šortkám?
Aký vtch zvoliť na bežné nosenie ku tomuto typu šortiek? Ďakujem

Oversized koselu z lahkeho materialu, naj jednofarebnu. A minule som videla babu co mala k tomuto typu gati extravagantnu braletku alebo ako sa to vola, vyzeralo to super, ale je to pre odvazne 😀
A su taketo sortky vhodne na bezne nosenie, nie su moc odvazne aj na peknej pevnej postave? Nesudim, len sa naozaj pytam 🙂!
Ja som teda taketo sortky videla iba s braletkami a baby v nich iba cvicili.
Toto nie je na bežné nosenie ale cvičenie.
Pod saty
Ja k tomu nosím oversize tričká alebo košele
@januska12323 zjavne aj na bežné nosenie, ako sa tu už podaktoré dievčatá vyjadrili
@lucia13022023 ďakujem
@lakebabe Ale toto su dlhe sortky, co je v poriadku, myslim, ze to takto nosime mnohe, ale fotka co pridavala autorka su kratke sortky a ak si k nim da napr. oversize tricko, tak bude vyzerat, ako keby mala iba to tricko a dolu iba nohavicky 🫣...
Veď keď máš peknú postavu daj si obyčajne tričko obtiahnuté, tenisky, šiltovka a dovidenia
@barbora0308 jaj to hej to mi nedoslo
No neviem takéto krátke ani nemám nechala by som to len tak na bicykel alebo do fitka
@lakebabe Presne, tieto kratke sortky su k braletkam na cvicenie do fitka, yoga a pod. Vzdy sa prezentuju takto s braletkami, nikde som este nevydela, ze by boli urcene na bezne nosenie k trickam. Nato urcene su dlhe sortky troska nad kolena alebo po kolena. 🙂
To su sortky na cvicenie . Ale kludne si na ne Daj aj plavky ked chces dnes uz nosia ludia hocico . Ale Ver tomu ze vacsina vie ze to nie su “ sortky “ na bezne nosenie. Ked k tomu das bike 🚴 bude to vyzerat ok 👍
Pokiaľ myslíš “na bežne” nosenie do mesta, určite by som kombinovala s oversize košeľou. Či už so vzorom, s volanmi akebo jednoduchou. Určite nie k tomu obtiahnuté tricko 🤦🏻♀️Pokiaľ v tom chceš ist do obchodu akebo na presun do fitka, tak aj s tričkom ale voľnejším.

Predĺžené tričko, vzadu do oblúka napr