Čo si obliecť na pohovor v predajni?
caka ma pohovor na pracu predavacky v bille. co si na taky pohovor obliect? (saty, sukne a topanky s opatkami neprichadzaju do uvahy)
Toto nie je office pozícia, čiže kľudne nohavice, uzke rifle a blúzka. A pohodlne balerínky
Kľudne tmavé nohavice, blúzka a nejaké slušnejšie topánky, nie vyslovene športové tenisky.
@pribinak niekto mi hovoril, ze obliekat rifle hoci aj na pohovor do nejakeho supermarketu je neprofesionalne. ale je pravda ze sa v rifliach citim najpohodlnejsie.
niektoré rifle ani nevyzerajú ako rifle. Ak nebudú roztrhané, špinavé. V práci budeš v ,,pracovnom,, tak nevidím dôvod , prečo neprísť na pohovor v rifliach.
@thoughtfulweirdo Mam čierne balerinky, tmavomorde nohavice a svetlomordu košelu. Moze byt?
Daj si kludne tie rifle ak su neni roztrhane,
Pokial si to slušne rifle, nie sú s dierami, nemajú nejaké cviky a čudnú farbu tak ok
Ja keď som išla na pohovor ....tak som si vzala aj pracovný odev....8 hodin odrobenych zdarma....keďže sa hodnotí praca....ale tak to nie je vsade.
Úplne do pohody rifle
Nechcem aby to vyznelo zle ale na pohovor na túto pozíciu si môžeš obliecť pomaly hocičo, zoberú ťa pretože to nie je pohovor pohovor, skôr také vstupné formality, možno vypíšeš nejaký dotazník(odkiaľ si sa dozvedela o ponuke, či si už niekedy pracovala v obchode a pod.) Myslím, že tie rifle a tričko/košeľa budú fajn.
@lenocka5533 súhlasím a tiež nechcem vyznieť blbo, je úplne jedno čo si oblečieš, dnes je toľko voľných pracovných miest v supermarketoch že ta určite príjmu.
To je jedno. Jedná sa o pozíciu predavačky. Len pyžamo nie 😅

Nohavice a blúzka?