icon

Čo si obliecť na pohovor v predajni?

9. apr 2024

caka ma pohovor na pracu predavacky v bille. co si na taky pohovor obliect? (saty, sukne a topanky s opatkami neprichadzaju do uvahy)

nelca0510
9. apr 2024

Nohavice a blúzka?

pribinak
9. apr 2024

Toto nie je office pozícia, čiže kľudne nohavice, uzke rifle a blúzka. A pohodlne balerínky

thoughtfulweirdo
9. apr 2024

Kľudne tmavé nohavice, blúzka a nejaké slušnejšie topánky, nie vyslovene športové tenisky.

autor
9. apr 2024

@pribinak niekto mi hovoril, ze obliekat rifle hoci aj na pohovor do nejakeho supermarketu je neprofesionalne. ale je pravda ze sa v rifliach citim najpohodlnejsie.

ibatanecnica
9. apr 2024

niektoré rifle ani nevyzerajú ako rifle. Ak nebudú roztrhané, špinavé. V práci budeš v ,,pracovnom,, tak nevidím dôvod , prečo neprísť na pohovor v rifliach.

autor
9. apr 2024

@thoughtfulweirdo Mam čierne balerinky, tmavomorde nohavice a svetlomordu košelu. Moze byt?

klotildabazarik
9. apr 2024

Daj si kludne tie rifle ak su neni roztrhane,

pribinak
9. apr 2024

Pokial si to slušne rifle, nie sú s dierami, nemajú nejaké cviky a čudnú farbu tak ok

pieksamaki
9. apr 2024

Ja keď som išla na pohovor ....tak som si vzala aj pracovný odev....8 hodin odrobenych zdarma....keďže sa hodnotí praca....ale tak to nie je vsade.
Úplne do pohody rifle

lenocka5533
9. apr 2024

Nechcem aby to vyznelo zle ale na pohovor na túto pozíciu si môžeš obliecť pomaly hocičo, zoberú ťa pretože to nie je pohovor pohovor, skôr také vstupné formality, možno vypíšeš nejaký dotazník(odkiaľ si sa dozvedela o ponuke, či si už niekedy pracovala v obchode a pod.) Myslím, že tie rifle a tričko/košeľa budú fajn.

ahoj0
9. apr 2024

@lenocka5533 súhlasím a tiež nechcem vyznieť blbo, je úplne jedno čo si oblečieš, dnes je toľko voľných pracovných miest v supermarketoch že ta určite príjmu.

sisska96
11. apr 2024

To je jedno. Jedná sa o pozíciu predavačky. Len pyžamo nie 😅