icon

Čo si obliecť na promócie v chladnom počasí?

26. apr 2025

Pravdepodobne si budem obliekať tieto šaty a k nim telové lodičky. Ale co dať navrch? Ak by náhodou bolo chladnejšie. Ďakujem 🍀

autor
26. apr 2025
mamina7070
26. apr 2025

vrch si daj urcite neni vhodne ist len v takych tenkych ramienkach

luliu
26. apr 2025

Takto ťažko posúdiť, lepšie by bolo na postave. Ale neprídu mi ako saty veľmi vhodné na promóciu.
Hore sako, sveter..... Zmenila by som šaty 😉

domkakvet
26. apr 2025

Ani mne nepridu vhodne, ak tak urcite nieco na vrch.

lindous
26. apr 2025

Ty budeš promovaná, hej? Sú to pekné letné šaty na prechádzku, ale nebola by to moja voľba na promócie, minimálne z tejto fotky... a niečo na vrch určite ber, nie len pre prípad, že by bolo chladnejšie, ale hlavne kvôli dresscode... u nás to brali dosť prísne a odhalené ramená byť nemohli... ale v aule bolo extrémne dusno a teplo...keď ich veľmi chceš, možno by som uvažovala nad šatkou 🙂 ale ako vravím, celkovo by som volila niečo iné

monvitka
26. apr 2025

Promocie budu zrejme na plazi?

autor
26. apr 2025

Dievčatá a aký typ šiat by ste odporučili? Ja nejak nemam šaty na takéto príležitosti, ale rada si nechám poradiť.

lucia13022023
26. apr 2025

Toto nie sú vhodné šaty na promócie. Sú fajn, na letnú prechádzku na zmrzlinu. Ale na promócie určite nie. Ja by som išla do kostýmu sakoveho

zobaka
26. apr 2025

saty pekne na letnu dovolenku, promocie si zasluzia nieco ine, luxusnejsie

euka210
26. apr 2025

Ja nie som na oblecenie, ale ani mne neprisli vhodne a vidim, ze aj ine to vidia rovnako. Ja som si kvoli promociam dala usit a neskor ich zobrala na ples.

eva8
26. apr 2025

Mala som cierne dlhe saty na ramienka a cez plecia ciernu satku. Vyzeralo to elegantne. Na 1.promociach som mala kostym a bielu bluzku.
K telovym lodickam si daj telovu satku, alebo ciernu. Cierno-biela kombinacia je vzdy elegantna. Ta ukazka siat na obr. Je velmi elegantna. Pripadne nozes mat aj elegantne nohavice.

hradnapani
26. apr 2025

na promocie patria elegantne, nazvala by som to, ze az spolocenske saty, resp. aj kostym moze byt, ale nie taky business ako do prace/ do banky. Skor tmavsie ako svetlejsie, vhodne je prekrytie ramien, dlzka aspon cca po kolena a dlhsie. Toto nie su saty na taku prilezitost. Ale ked vidim, v com vsetkom a v akych farebnych satach chodia studentky za posledne roky, tak mozno aj v tomto ta pustia. Za "mojich cias" t.j. cca 20 rokov dozadu, by nas v tom snad ani nepustili.

princezna_bosorka
27. apr 2025

spagetove ramienka naozaj nie su vhodne, ale aknechces kupovat saty, ktore potom nevyuzijes, skus si zohnat elegantne sako (v klude aj farebne) alebo nejaku jemnu satku, ktoru si pekne uviazes cez ramena) a bude to ok.

ps: chcela by som vediet, na ktorej slovenskej skole na riesi dress code siat na promociu. Viem, ze v cr je to dlhodobo tema (na niektorych uni sa promuke v talaroch, lebo nemali chut to kazdu chvilu s niejym riesit), ale na slovensku? Pred 17 r som totiz zazila promociu mojej sestranice na stu. Isla oblecena ako regulerna ku*va (spagetove ramienka, saty tesne pod zadok, cukrikovo ruzova farba a sandale na platforme) a nikomu to nevadilo....

lasona
27. apr 2025

Za mojich čias mali baby aj krátke, aj dlhe saty, aj nohavice. Žiadne extra roby. Také slušnejsie, ktoré nájdete v každom obchode. A nikto nikoho nevyhodil.

eva8
27. apr 2025

Zienky, ked si zvacsite obrazok a pozriete latku, zda sa byt kvalitna, pekna. A telove lodicky, a tie perlove doplnky dodaju vaznost udalosti. Stacila by tomu jemna satka. V obchode s latkami sa da vybrat vhodna latka (ja som kupila za 90centov taku jemnu polopriesvitnu) a bude to elegantne. A ak budu promovane sudentky mat saty aj na ramienka, tak sa ten prehoz da schovat,, chladnom pocasi ohreje. Pripadne, po ceremonii galantni muzi poskytnu sako 😉

hatsepset
27. apr 2025

Keď som promoval a pred 15 rokmi tak polovica mala šaty bez ramienok, alebo na jedno rameno. Lebo vtedy sa tak nosilo. A boli 35 stupňové horúčavy 😂. Jediný kto rieši šaty na promóciách sú ženské medzi sebou. Ostatným je to jedno

katkakuch1
27. apr 2025

Ahoj autorka. 🙂 nedala vám škola nejaký dresscode? U nás sme napríklad nemohli mať tenké ramienka ani odhalené ramená. Šaty sú krásne ale podľa mňa na promócie to chce niečo viac slávnostné. Hľadala som fotky zo svojich promócii, ale nenašla som. U nás baby mali aj šaty ale aj kostýmy. Možno pozri na internete nejaké návrhy 🙂 a gratulujem k titulu! 😊

mikasa_ackerman
27. apr 2025

Podľa mňa sú tie šaty krásne a s lodičkami, nejakými šperkami budú top, ak nemáte vyslovene zakázané mať odhalené ramena, určite by som išla do nich.
Mala som teraz v lete bakalárske promócie a nedostali sme žiadny dresscode, ja som mala šaty na ramienka a väčšina spolužiačok tiež, niektoré aj iba jedno rameno alebo bez, ale zasa my sme mali taláre a vonku bolo 36 stupňov, takže nikomu ani nenapadlo nič riešiť😅 blahoželám k titulu!🫶🏻

ena1903
27. apr 2025

Panecku, ja neviem, ako som kedysi spromovala v malych ciernych satach bez ramienok. Neboli vulgarne, ale boli podstatne viac odhalene ako to, co sa tu dnes odporuca. Mala som aj prejav, a nikto sa nepohorsoval. Viem, ze promocie su vyznamna udalost, ale dnes sa berie vsetko tak strasne vazne... (odlecenie ako host na svadbu detto, aj na prijimanie dietata...)

lindous
27. apr 2025
@princezna_bosorka

spagetove ramienka naozaj nie su vhodne, ale aknechces kupovat saty, ktore potom nevyuzijes, skus si zohnat elegantne sako (v klude aj farebne) alebo nejaku jemnu satku, ktoru si pekne uviazes cez ramena) a bude to ok.

ps: chcela by som vediet, na ktorej slovenskej skole na riesi dress code siat na promociu. Viem, ze v cr je to dlhodobo tema (na niektorych uni sa promuke v talaroch, lebo nemali chut to kazdu chvilu s niejym riesit), ale na slovensku? Pred 17 r som totiz zazila promociu mojej sestranice na stu. Isla oblecena ako regulerna ku*va (spagetove ramienka, saty tesne pod zadok, cukrikovo ruzova farba a sandale na platforme) a nikomu to nevadilo....

@princezna_bosorka napr. na našich sa to riešilo, UKčka, ani nie 5 rokov do zadu... nebola som si tiež istá šatami na ramienka, tak som ešte deň predtým pozerala live stream z promócií inej fakulty a niektoré baby tam boli poobliekané akoby išli večer do klubu... na druhý deň sme teda mali promócie my a robili tam poriadky riadne, lebo že preorektorka sa sťažovala 😅 takže kto mal holé ramená, či chrbát a nič cez to so sebou, si mohol vybrať šatku zo strát a nálezov, či sa hodila či nie nikoho netrápilo 😅 ja som mala naštastie svoj prehoz so sebou...

eva8
27. apr 2025
@mikasa_ackerman

Podľa mňa sú tie šaty krásne a s lodičkami, nejakými šperkami budú top, ak nemáte vyslovene zakázané mať odhalené ramena, určite by som išla do nich.
Mala som teraz v lete bakalárske promócie a nedostali sme žiadny dresscode, ja som mala šaty na ramienka a väčšina spolužiačok tiež, niektoré aj iba jedno rameno alebo bez, ale zasa my sme mali taláre a vonku bolo 36 stupňov, takže nikomu ani nenapadlo nič riešiť😅 blahoželám k titulu!🫶🏻

@mikasa_ackerman vsaķ? A maju aj podsivku, alebo spodni ku, t.j. su o.k.
Takto vyzeraju ako obycajne letne, ale ked sa clovek pozrie podrobnejsie ... Ten prehoz k tomu by som pre istotu riesila.

eva8
27. apr 2025

Ten prehoz by mohol mat podobny "vlnovkovy" vzor. V obchode s latkami mali roznych farieb. Vyber si, ktora sa hodi aj k tebe, rozhodne nie kriklavu farbu. Da sa prehodit aj cez rmena, ako taky sal a v predu zopnut, ramienka bude vidno, nebudu zakryte, ale ramena budu decentne orekryte. Zisti, ake saty budu mat spoluziacky

mtnns
27. apr 2025

Nevhodného na promócie

zobaka
27. apr 2025

mna by zaujimalo, preco admin dnes doplnil slovo v chladnom pocasi, vcera tam este nebolo, kazdopadne saty ani na letne nie su vhodne

ema22270
27. apr 2025

Ked si das na vrch nejake pekne sako, myslim ze by to bolo v poriadku, ja som napriklad male take saty s opaskom po kolena..ale boli zakryte aj plecia, neboli to honosne saty... tieto mi pridu pekne, je aj pekna latka 🙂