Čo si obliecť na prvý deň do školy ako rodič?
Pekný večer. Prosím Vás, čo je vhodné si zajtra obliecť? Dcérka ide do prvej triedy. Ja si nepamätám, čo mala moja mama pred 100 rokmi..nosím len športové oblečenie alebo rifle🙈 šaty mam len riflove k tomu nosim tenisky.. ale neviem ci je to vhodné.. pripadne normálne skinny rifle, tenisky, jednofarebné tričko a sako? Poraďte čo je vhodné.. velmi pekne ďakujem
@anonym_autor to snad nemyslis vazne. Co mas ranajkovat nepotrebujes poradit? Uplne vam uz neni hanba sa take capiny pytat?
To vážne niekto s takýmito príspevkami má deti?
@anonym_autor čo si oblečiem ráno do prace
@anonym_autor Vezmi rifle, tenisky a tricko.
Ver mi, ze nikoho naozaj naozaj nezaujima, co budes mat na sebe 🙂 ak teda nepojdes naha alebo v sexy pradle alebo v nejakom kostyme (na maskarny). Cokolvek z vymenovaneho bude okej.
@anonym_autor ahoj, pokojne to čo si navrhla, príde mi to úplne ok. Ten výsmech vyššie si nevšímaj.
Vyslovene ako do lesa alebo do fitka to nemusí byť, ale rifle, tričko a sako sú úplne v pohode.
@anonym_autor normalne, tipujem ze pracujes, tak sa snad nebudes prezliekat
@anonym_autor akože fakt vám ďakujem za krásne komentáre 🙂 to nemôžete dat inšpiráciu co si obliekate vy? Hneď musíte útočiť? Ja sa rada nechám inšpirovať keďže pracujem roky z domu a chodím hlavne v športovom alebo v rifliach. Takže fakt vdaka aspoň za tých pár normálnych komentárov baby
@anonym_autor akože fakt vám ďakujem za krásne komentáre 🙂 to nemôžete dat inšpiráciu co si obliekate vy? Hneď musíte útočiť? Ja sa rada nechám inšpirovať keďže pracujem roky z domu a chodím hlavne v športovom alebo v rifliach. Takže fakt vdaka aspoň za tých pár normálnych komentárov baby
@anonym_autor veď ti normálne napísali,to čo nosis aj tak nemáš nič iné ako rifle a trička,tak aká inšpirácia
Blede rifle , ružová košeľa,rifľova bunda
@anonym_autor ahoj, pokojne to čo si navrhla, príde mi to úplne ok. Ten výsmech vyššie si nevšímaj.
@thereisabear
@mikadooo ďakujem baby a tenisky biele budú ok? Ci si mam dat radšej mokasiny? Mam také čierne elegantné..
@anonym_autor normalne co nosis.
@anonym_autor veď ti normálne napísali,to čo nosis aj tak nemáš nič iné ako rifle a trička,tak aká inšpirácia
Blede rifle , ružová košeľa,rifľova bunda
@minenkaa ale ja mam aj košele aj blúzky aj riflovu bundu..ale nejaká fajn kombinácia v com aj vydržím by ma potešila. Takže ty si dával bledé rifle, ružovú košeľu a riflovku..a aké topanky?
Vsak hocico slusne co mas doma
Nikoho aj tak nezaujima ako sa obliekame
Normálne rifle, tričko a tenisky, ja chodím tiež športovo elegantne nikdo ťa nebude riešiť pokým neprídeš v teplakovej súprave 😜
@thereisabear
@mikadooo ďakujem baby a tenisky biele budú ok? Ci si mam dat radšej mokasiny? Mam také čierne elegantné..
@anonym_autor rifle, tricko, sako, mokasiny je uplne ok, nepotrebujes ist v spolocenskych satach
@anonym_autor a to stihnes do rana si kupit nieco ine ako rifle a tenisky?
Fakt 1 zena nema doma jedny jedine saty ci slusnu suknu?
Pytas sa o 21.27🙈
@anonym_autor rifle, tricko, sako, mokasiny je uplne ok, nepotrebujes ist v spolocenskych satach
@ivik4
@minenkaa
@zuzubb007
@anonym_c98dbc dakujem baby. Ja viem ze nikoho nezaujíma co ma rodič na sebe, ale žijeme zvláštnu dobu a to, co bolo kedysi cez čiaru a nevhodné sa dnes toleruje, napríklad do banky na stretnutie v teplakovej súprave, alebo po úradoch ci k dr.. a keďže sa neohybujem moc medzi ľuďmi už neviem čo je dnes slušne a co je nevhodné.
@anonym_autor a to stihnes do rana si kupit nieco ine ako rifle a tenisky?
Fakt 1 zena nema doma jedny jedine saty ci slusnu suknu?
Pytas sa o 21.27🙈
@natalka13 mam aj šaty, asi 2 slusnejsie ako riflove ale keďže to nerada nosím, rada by som si dala niečo pohodlné v com sa cítim dobre ale ako som písala vyššie už neviem čo je okej a co je už nevhodné v dnešnej dobe.
@natalka13 mam aj šaty, asi 2 slusnejsie ako riflove ale keďže to nerada nosím, rada by som si dala niečo pohodlné v com sa cítim dobre ale ako som písala vyššie už neviem čo je okej a co je už nevhodné v dnešnej dobe.
@anonym_autor ano je taka doba. na hlavu.
@anonym_autor jezkovi oci, zober si v com sa dobre citis. Vsak to je den ako kazdy iny, co take by si si asi chcela obliect?
@anonym_autor a dieta pojde v com?
@natalka13 v elegantnych tylovych dlhších satach, balerinkach a riflovke.
@anonym_autor jezkovi oci, zober si v com sa dobre citis. Vsak to je den ako kazdy iny, co take by si si asi chcela obliect?
@viestta ja neviem...lodičky a široké tesilaky? 🤣🤣🤣 alebo čierne šaty, ktoré vyťahujem len na pohreby a mokasiny? No možnosti je kopa....
@viestta ja neviem...lodičky a široké tesilaky? 🤣🤣🤣 alebo čierne šaty, ktoré vyťahujem len na pohreby a mokasiny? No možnosti je kopa....
@anonym_autor radšej si chod už ľahnúť, aby si nezaspala prvý školský deň 🤭

Najlepšie spravíš keď si zoberieš pyžamo