icon

Čo si obliecť na prvý deň do školy ako rodič?

31. aug 2025

Pekný večer. Prosím Vás, čo je vhodné si zajtra obliecť? Dcérka ide do prvej triedy. Ja si nepamätám, čo mala moja mama pred 100 rokmi..nosím len športové oblečenie alebo rifle🙈 šaty mam len riflove k tomu nosim tenisky.. ale neviem ci je to vhodné.. pripadne normálne skinny rifle, tenisky, jednofarebné tričko a sako? Poraďte čo je vhodné.. velmi pekne ďakujem

Strana
z3
anonym_1b1fc0
31. aug 2025

Najlepšie spravíš keď si zoberieš pyžamo

anonym_f7f80d
31. aug 2025

@anonym_autor to snad nemyslis vazne. Co mas ranajkovat nepotrebujes poradit? Uplne vam uz neni hanba sa take capiny pytat?

anonym_ba9417
31. aug 2025

To vážne niekto s takýmito príspevkami má deti?

minenkaa
31. aug 2025

@anonym_autor čo si oblečiem ráno do prace

beata_k
31. aug 2025

@anonym_autor Vezmi rifle, tenisky a tricko.

petamich
31. aug 2025

Ver mi, ze nikoho naozaj naozaj nezaujima, co budes mat na sebe 🙂 ak teda nepojdes naha alebo v sexy pradle alebo v nejakom kostyme (na maskarny). Cokolvek z vymenovaneho bude okej.

mikadooo
31. aug 2025

@anonym_autor ahoj, pokojne to čo si navrhla, príde mi to úplne ok. Ten výsmech vyššie si nevšímaj.

thereisabear
31. aug 2025

Vyslovene ako do lesa alebo do fitka to nemusí byť, ale rifle, tričko a sako sú úplne v pohode.

anonym_51e5df
31. aug 2025

@anonym_autor normalne, tipujem ze pracujes, tak sa snad nebudes prezliekat

autor
31. aug 2025

@anonym_autor akože fakt vám ďakujem za krásne komentáre 🙂 to nemôžete dat inšpiráciu co si obliekate vy? Hneď musíte útočiť? Ja sa rada nechám inšpirovať keďže pracujem roky z domu a chodím hlavne v športovom alebo v rifliach. Takže fakt vdaka aspoň za tých pár normálnych komentárov baby

minenkaa
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor akože fakt vám ďakujem za krásne komentáre 🙂 to nemôžete dat inšpiráciu co si obliekate vy? Hneď musíte útočiť? Ja sa rada nechám inšpirovať keďže pracujem roky z domu a chodím hlavne v športovom alebo v rifliach. Takže fakt vdaka aspoň za tých pár normálnych komentárov baby

@anonym_autor veď ti normálne napísali,to čo nosis aj tak nemáš nič iné ako rifle a trička,tak aká inšpirácia
Blede rifle , ružová košeľa,rifľova bunda

autor
31. aug 2025
@mikadooo

@anonym_autor ahoj, pokojne to čo si navrhla, príde mi to úplne ok. Ten výsmech vyššie si nevšímaj.

@thereisabear
@mikadooo ďakujem baby a tenisky biele budú ok? Ci si mam dat radšej mokasiny? Mam také čierne elegantné..

balerina2025
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor normalne co nosis.

autor
31. aug 2025
@minenkaa

@anonym_autor veď ti normálne napísali,to čo nosis aj tak nemáš nič iné ako rifle a trička,tak aká inšpirácia
Blede rifle , ružová košeľa,rifľova bunda

@minenkaa ale ja mam aj košele aj blúzky aj riflovu bundu..ale nejaká fajn kombinácia v com aj vydržím by ma potešila. Takže ty si dával bledé rifle, ružovú košeľu a riflovku..a aké topanky?

ivik4
31. aug 2025

Vsak hocico slusne co mas doma
Nikoho aj tak nezaujima ako sa obliekame

minenkaa
31. aug 2025
@anonym_autor

@minenkaa ale ja mam aj košele aj blúzky aj riflovu bundu..ale nejaká fajn kombinácia v com aj vydržím by ma potešila. Takže ty si dával bledé rifle, ružovú košeľu a riflovku..a aké topanky?

@anonym_autor tenisky

zuzubb007
31. aug 2025

Normálne rifle, tričko a tenisky, ja chodím tiež športovo elegantne nikdo ťa nebude riešiť pokým neprídeš v teplakovej súprave 😜

anonym_c98dbc
31. aug 2025
@anonym_autor

@thereisabear
@mikadooo ďakujem baby a tenisky biele budú ok? Ci si mam dat radšej mokasiny? Mam také čierne elegantné..

@anonym_autor rifle, tricko, sako, mokasiny je uplne ok, nepotrebujes ist v spolocenskych satach

natalka13
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a to stihnes do rana si kupit nieco ine ako rifle a tenisky?
Fakt 1 zena nema doma jedny jedine saty ci slusnu suknu?
Pytas sa o 21.27🙈

autor
31. aug 2025
@anonym_c98dbc

@anonym_autor rifle, tricko, sako, mokasiny je uplne ok, nepotrebujes ist v spolocenskych satach

@ivik4
@minenkaa
@zuzubb007
@anonym_c98dbc dakujem baby. Ja viem ze nikoho nezaujíma co ma rodič na sebe, ale žijeme zvláštnu dobu a to, co bolo kedysi cez čiaru a nevhodné sa dnes toleruje, napríklad do banky na stretnutie v teplakovej súprave, alebo po úradoch ci k dr.. a keďže sa neohybujem moc medzi ľuďmi už neviem čo je dnes slušne a co je nevhodné.

autor
31. aug 2025
@natalka13

@anonym_autor a to stihnes do rana si kupit nieco ine ako rifle a tenisky?
Fakt 1 zena nema doma jedny jedine saty ci slusnu suknu?
Pytas sa o 21.27🙈

@natalka13 mam aj šaty, asi 2 slusnejsie ako riflove ale keďže to nerada nosím, rada by som si dala niečo pohodlné v com sa cítim dobre ale ako som písala vyššie už neviem čo je okej a co je už nevhodné v dnešnej dobe.

natalka13
31. aug 2025
@anonym_autor

@natalka13 mam aj šaty, asi 2 slusnejsie ako riflove ale keďže to nerada nosím, rada by som si dala niečo pohodlné v com sa cítim dobre ale ako som písala vyššie už neviem čo je okej a co je už nevhodné v dnešnej dobe.

@anonym_autor a dieta pojde v com?

balerina2025
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ano je taka doba. na hlavu.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
viestta
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jezkovi oci, zober si v com sa dobre citis. Vsak to je den ako kazdy iny, co take by si si asi chcela obliect?

autor
31. aug 2025
@natalka13

@anonym_autor a dieta pojde v com?

@natalka13 v elegantnych tylovych dlhších satach, balerinkach a riflovke.

viestta
31. aug 2025
@zuzubb007

Normálne rifle, tričko a tenisky, ja chodím tiež športovo elegantne nikdo ťa nebude riešiť pokým neprídeš v teplakovej súprave 😜

@zuzubb007 ani teplaky nikto riesit nebude, to mi ver.

autor
31. aug 2025
@viestta

@anonym_autor jezkovi oci, zober si v com sa dobre citis. Vsak to je den ako kazdy iny, co take by si si asi chcela obliect?

@viestta ja neviem...lodičky a široké tesilaky? 🤣🤣🤣 alebo čierne šaty, ktoré vyťahujem len na pohreby a mokasiny? No možnosti je kopa....

viestta
31. aug 2025
@anonym_autor

@viestta ja neviem...lodičky a široké tesilaky? 🤣🤣🤣 alebo čierne šaty, ktoré vyťahujem len na pohreby a mokasiny? No možnosti je kopa....

@anonym_autor tak si daco vyber, kym to nebudu flitrovane saty co nosis na plesy vsetko bude primerane

anonym_ba9417
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor radšej si chod už ľahnúť, aby si nezaspala prvý školský deň 🤭

Strana
z3