icon

Čo si obliecť na šaty na ples?

7. feb 2025

Ahojte, ideme na ples do kulturaku, co si vziat na saty? Sako? Diky.

lilianka28
7. feb 2025

Sako určite nie.
Záleží o aký typ šiat ide, ale ak sú odhalené ramená, tak najlepšie nejakú štólu.

biba_18
7. feb 2025

štólu alebo nejaké pekné bolerko ....

mameha7
7. feb 2025

Dlhý elegantný kabát alebo kožuch. Potom vyzliecť a keď budeš tancovať, bude ti teplo. Ja nepochopím nikdy tie nevkusné bolerká, štóly, sáčka na dlhých večerných šatách. Viete, že si môžete vybrať aj model šiat s dlhým rukávom, ak vám býva zima?

biba_18
7. feb 2025

@mameha7 lenže okrem nevkusných bývajú aj vkusné ... 🙂

amy234
7. feb 2025

Ahoj, ja som išla normálne v bude, veď je zima. Potom už v sále som mala len toto cez chrbát, kým mi boa zima.

mameha7
7. feb 2025

@biba_18 no to chcem vidieť. 😃 Nikdy som vkusné nevidela. Keď si pozriete medzinárodné akcie, alebo stačí aj obyčajný ples v opere, žiadna vkusne oblečená žena tam nemá bolerko ani štólu. To je komunistický prežitok.

dzonik
7. feb 2025

@mameha7 ide do "kulturaku" - pokoj, bolero bude ok 😉

mameha7
7. feb 2025

@dzonik 😃😃

dzonik
7. feb 2025

autorka, myslela som to v dobrom, ja som mala také kožušinové, dokonca na šatách s dlhým rukávom, lebo sa tam vo februári vždy dosť vetrá (tiež v obci v kulturáku) a ja netancujem, a mám rada teplo

biba_18
7. feb 2025

@mameha7 nebudem sa s tebou hádať a ani nemám čas prezerať fotky všetkých plesov, ale pamatám si nejakú mamičku kollárovú v čiernych šatách so štólou alebo narýchlo som našla toto
https://feminity.zoznam.sk/c/894773/ples-v-oper...

janikk54
7. feb 2025

nieco lahke si len prehod cez plecia, sako sa teda podla mna absolutne nehodi 🙏

onedaynick
7. feb 2025

@amy234 co to je??

nikaeli
7. feb 2025

Ja mám krátky biely kabátik ako mávajú nevesty.
Niečo podobné ako na foto, len s dlhým rukávom.

dzonik
7. feb 2025

@nikaeli aj ja mám takýto s dlhým, ale čierny, podľa mňa k šatám akejkoľvek farby vyzerá super

kathhii
7. feb 2025

Peknú elegantnú štólu, bolerko. Sako by som si dala skôr na dedinskú zábavu...
A na príchod určite kabát, kožuch... Len nie bundu...

autor
7. feb 2025

Zienky, ale ples je zajtra. Neboli sme na plese roky, ja nic take doma nemam🙉

ibrunova
7. feb 2025

Ukáž šaty

lilianka28
7. feb 2025

Štolu nemusíš mať len kožušinovú. Môže byt aj úplne tenká, priesvitná, jemný saten, hodváb len aby sa ti hodila k šatám. Nemáš náhodou doma nejaký širší kvalitný jemný, jednofarebný šál? Dal by sa použiť ako náhrada štole.
Ja som pre pár rokmi zašla do obchodu a kúpila som si v metráži kus látky presne ku šatám a použila som ako štolu.

autor
7. feb 2025

@ibrunova tm.modre s cipkovanymi rukavmi

autor
7. feb 2025

@lilianka28 mam kozusinkovu, ale bielu.k tm.modrym satam moze byt?🙉

margotka17
7. feb 2025

Môže, nemala by si touto kombináciou nič pokaziť. Veď určite to bude vykurene a po pár tancoch ti už bude príjemne teplo 😉. Užite si s manželom krásny večer .

lilianka28
7. feb 2025

Teoreticky biela sa hodí ku každej farbe.
Ale vidím komentár vyššie a píšeš že máš rukáve. V tomto prípade by som na šaty už nič nedávala. Či sa bojíš že ti bude zima? Alebo to chceš len namiesto kabáta/kozucha na presun?

oblecenie99
7. feb 2025

Ak máš čipkovaný rukáv, tak je úplne zbytočne si na to ešte niečo dať.. predpokladám, že dlhý, či trojštvrťový, či?

janci27
7. feb 2025

ja som mala na plese pred par tyzdnami tiez tmavomodre saty a krajkove rukavy 3/4-ove, vlastne cely vrch siat bol krajkovy, od pasa dole hladke. Neviem ci mas tiez nieco podobne, ale k nim by sa mi bolerko ani ziadna stola uz nehodila. To sa skor hodi k satam s odhalenymi ramenami, nie ked su rukavy. V sale bude urcite teplo, budes aj tancovat, ak nemas vyslovene saty, kde si navrchu odhalena, tak stolu si isto nedavaj ani bolerko

autor
9. feb 2025

@janci27 mala som so sebou siroku satku, ale nakoniec ju nebolo treba.bol za nami radiator a po nejakom case bolo v sale priserne horuco😃