Čo si obliecť na šaty na ples?
Ahojte, ideme na ples do kulturaku, co si vziat na saty? Sako? Diky.
štólu alebo nejaké pekné bolerko ....
Dlhý elegantný kabát alebo kožuch. Potom vyzliecť a keď budeš tancovať, bude ti teplo. Ja nepochopím nikdy tie nevkusné bolerká, štóly, sáčka na dlhých večerných šatách. Viete, že si môžete vybrať aj model šiat s dlhým rukávom, ak vám býva zima?
autorka, myslela som to v dobrom, ja som mala také kožušinové, dokonca na šatách s dlhým rukávom, lebo sa tam vo februári vždy dosť vetrá (tiež v obci v kulturáku) a ja netancujem, a mám rada teplo
@mameha7 nebudem sa s tebou hádať a ani nemám čas prezerať fotky všetkých plesov, ale pamatám si nejakú mamičku kollárovú v čiernych šatách so štólou alebo narýchlo som našla toto
https://feminity.zoznam.sk/c/894773/ples-v-oper...
nieco lahke si len prehod cez plecia, sako sa teda podla mna absolutne nehodi 🙏
@amy234 co to je??
Peknú elegantnú štólu, bolerko. Sako by som si dala skôr na dedinskú zábavu...
A na príchod určite kabát, kožuch... Len nie bundu...
Zienky, ale ples je zajtra. Neboli sme na plese roky, ja nic take doma nemam🙉
Ukáž šaty
Štolu nemusíš mať len kožušinovú. Môže byt aj úplne tenká, priesvitná, jemný saten, hodváb len aby sa ti hodila k šatám. Nemáš náhodou doma nejaký širší kvalitný jemný, jednofarebný šál? Dal by sa použiť ako náhrada štole.
Ja som pre pár rokmi zašla do obchodu a kúpila som si v metráži kus látky presne ku šatám a použila som ako štolu.
@ibrunova tm.modre s cipkovanymi rukavmi
@lilianka28 mam kozusinkovu, ale bielu.k tm.modrym satam moze byt?🙉
Môže, nemala by si touto kombináciou nič pokaziť. Veď určite to bude vykurene a po pár tancoch ti už bude príjemne teplo 😉. Užite si s manželom krásny večer .
Teoreticky biela sa hodí ku každej farbe.
Ale vidím komentár vyššie a píšeš že máš rukáve. V tomto prípade by som na šaty už nič nedávala. Či sa bojíš že ti bude zima? Alebo to chceš len namiesto kabáta/kozucha na presun?
Ak máš čipkovaný rukáv, tak je úplne zbytočne si na to ešte niečo dať.. predpokladám, že dlhý, či trojštvrťový, či?
ja som mala na plese pred par tyzdnami tiez tmavomodre saty a krajkove rukavy 3/4-ove, vlastne cely vrch siat bol krajkovy, od pasa dole hladke. Neviem ci mas tiez nieco podobne, ale k nim by sa mi bolerko ani ziadna stola uz nehodila. To sa skor hodi k satam s odhalenymi ramenami, nie ked su rukavy. V sale bude urcite teplo, budes aj tancovat, ak nemas vyslovene saty, kde si navrchu odhalena, tak stolu si isto nedavaj ani bolerko
@janci27 mala som so sebou siroku satku, ale nakoniec ju nebolo treba.bol za nami radiator a po nejakom case bolo v sale priserne horuco😃

Sako určite nie.
Záleží o aký typ šiat ide, ale ak sú odhalené ramená, tak najlepšie nejakú štólu.