icon

Čo si obliecť na skúšku svadobných šiat?

8. jan 2025

Ahojte, zajtra idem na skusku svadobnych siat. Je mi jasne, ze nohavicky je fajn mat svetle alebo biele ale co podprenka? Na svadobnych satach, nevidim na fotkach aby nevesta mala podprsenku. Na skusku si mam davat podprsenku , pripadne nejaku bielu? S ramienkami? Bez? 😐 v salone mi nic nepovedali... dakujem

a_alexandra_a
8. jan 2025

Tak to je absolútne jedno akej farby budeš mať podprsenku, snáď nečakáš, že ťa salón bude inštruovať, že si máš obliecť spodné prádlo a neprísť tam nahá.

miniatura14
8. jan 2025

Ja som skúšala bez podprsenky všetky, lebo tak sa nosia. Čiže pekne na holo 😁

autor
8. jan 2025

@a_alexandra_a ja som sa pytala na skusenosti, ze ako ste to mali vy , ked sa skusali saty..

autor
8. jan 2025

@miniatura14 som si aj myslela.. dakujem

bessie12
8. jan 2025

Ked som bola na skúške šiat, tak som mala normalne oblečené nohavice. Nevyzliekala som sa úplne až do spodného prádla. Takže bolo jedno aké som mala nohavičky 😀 tak ako na prvej skúške, tak aj na druhej, kedy som si šaty kupovala, som mala podprsenku. Na svadbe ju mať nebudem.

a_alexandra_a
8. jan 2025

Normálne som mala na sebe spodné prádlo, je to nehygienické skúšať bez... až keď som mala poslednú skúšku, kde sa vybraté šaty upravovali, tak som bola bez podprsenky, lebo ani na svadbe som ju nemala a šaty som si kupovala.

miniatura14
8. jan 2025

Nehygienické je skúšať bez nohavičiek, neviem čo by malo byť nehygienické na holých prsiach. Kopec žien chodí v lete bez podprsenky, to by nemohli v obchode ani tričko vyskúšať. Skúša sa bez podprsenky preto, lebo to úplne inak ukáže ako bez, treba skontrolovať, či niečo nevykukuje a pod. hlavne keď sa človek hýbe a tancuje. Riešiť to na poslednej skúške, že aha, toto tu riadne blbo odstáva, je veľmi neskoro.

miniatura14
8. jan 2025

Ale teda @autorka, pre istotu si daj nejakú jednoduchú telovú podprdu a uvidíš 👍

bucko555
8. jan 2025

Šaty som si skúšala na podprsenku a aj na svadbe som mala podprsenku

martinka13
8. jan 2025

Skúšala som tak, ako budem mat na svadbe. Keď bez podprsenky, tak aj skúška bez.

cimage
8. jan 2025

Ja som mala podprsenku a saty som si kupovala. Na upravenie som isla uz s podprsenkou, ktoru som mala v den svadby. Ak chces podprsenku na skuske, tak si daj bez ramienok, alebo telovu, aby to nekricalo a nerusilo dojem.

martul
8. jan 2025

Bola som s neterou v novembri a v decembri v piatich salónoch, všade bola bez podprsenky, šaty majú také vložky a ani by to nevyzeralo dobre a dolu mala biele legíny, ale pani hovorila, že väčšina neviest má silonky.
A všade mala svoje topánky, je jedno aké, farba, druh, len aspoň približnú veľkosť podpätku aby mali.

tess123
8. jan 2025

Ja som mala normálne nohavičky a podprsenku lepiacu vedela som že chcem šaty s holým chrbtom tak nech reálne viem ako to bude vyzerať

monillia
8. jan 2025

Veľmi záleží aký typ šiat budeš mať, niekde sa podprsenka prosto nehodí. Ak máš prsia väčšie a podprsenku "musíš "mať tak si obleč takú akú budeš mať vo svadobný deň. Na skúške šiat na farbe nohaviciek nezáleží. Dôležité je vziať si topánky, ktoré budeš mať, ale to až keď si šaty vyberies a budú ti upravovat dĺžku

oblecenie99
8. jan 2025

Normálne si zober, predpokladám, že ešte netušíš, aké šaty budeš mať. Ja som napr. mala šaty, pod ktoré išla podprsenka.

dididudu
8. jan 2025

Ja som mala podprsenku ale pri skúšaní som ju dala dole a skúšala bez 😊