Čo si obliecť na svadbu pri nepriaznivom počasí?
Ahojte, poradte, co by vyzeralo dobre. Vobec netusim ,co si obliect navrch na saty na svadbu, cakala som,ze budu horucavy :D ma byt 16 stupnov a liat. Vlastne,ani neviem co si obut. Mam cervene saty na ramienka hrubsie, kupila som si zlate sandale s opatkom, ale kedze mam zapal.mocakov tak nie je dobry napad mat v tom holu nohu,este pri 16 stupnoch
Cize,co odporucate navrch a vlastne aj na nohy?
Podľa mňa aj nejaké tenké členkové čižmičky by mohli byť (ak nemáš lodičky).
Na šaty si môžeš dať sako. Prípadne tenký kabátik.
@unicornlady sako cierne? Ine sa mi velmi nehodi k tym cervenym satam,ale zas mi pride ako na pohreb :D clenkove čižmy mam, lodicky mam,ale nie su mi dobre,taky halux sa mi spravil,ze tam nedam nohu
Béžové alebo bledo-hnedé by sa mi asi hodilo viac, nech nie si taká tmavá.
Resp. je to dosť silný kontrast čierno-červená, na svadbu.
Prípadne skús to pofotiť, čo doma máš.
Ukáž tie šaty.
Ja som mala na červených satoch trenchcoat béžový. Bol október, tiež pršalo. Ci sa to hodilo? Ani nie😅 ale bolo mi to jedno, išla som v tom len do auta a v obradnej sále som si to dala dole.
Rovnako tak som mala sandalky a hole nohy. Svadba bola v teple.
A čierne uricte nie. Členkove čižmy si tiež neviem predstaviť. Skus dat fotku šiat, lepšie ti poradíme.
dokúpiť nude lodičky, k tomu nejakú champagne alebo zlatú štolu. kabelku v odtieni ako topánky
členkové čižmy určite nie
Odfot šaty.
Prosím tá čižmičky fakt nie. Budeš na svadbe v sále, v kostole či na úrade, nie v stajni
Čiernym lodičkami by som sa pri červených šatách vyhla
tak ako som napísala nude topánky, nude kabelka, champagne štola, zlaté doplnky…
inak šaty pekné 👍
vlasy vypnúť hore…
a kabelku čo najmenšiu, najlepšie listovú alebo ešte lepšie clutch, možno aj vo farbe štoly..
Tiež sa mi tie šaty páčia.
Vzhľadom na to, čo tu býva v poslednej dobe (priesvitné korzety, podprsenkové šaty, ako záclona) , tieto sú fakt pekné.
reálne by k tomu išla aj červená štola ale to by bolo treba vybrať odtieň ktorý ide k tým šatám, preto navrhujem tie neutrálne farby. ale ak by si našla vhodnú červenú - alebo dala uháčkovať, tiež by bola veľmi pekná…
tak ako som napísala nude topánky, nude kabelka, champagne štola, zlaté doplnky…
@biba_18
@unicornlady
@pribinak
@biba_18 dakujem za rady a pomoc 😉 idem googlit. Kabelku mam taku zlatu ale neviem si sa bude hodit. Stoly nestiham dat uhackovat, v sobotu je svadba.
Ja by som to až tak neriešila, hoc čo navrch,nech ti nie je zima a hádam je svadba, v zmysle oslava, niekde vnútri a tam to dáš predsa dole.
spýtaj sa kamošiek alebo kolegýň či nemajú niečo na vrch, ja mám plňu skriňu takých vecí, ja by som len šahla a vybrala čo potrebujem 😂 držím palce aby si dobre vybrala…
spýtaj sa kamošiek alebo kolegýň či nemajú niečo na vrch, ja mám plňu skriňu takých vecí, ja by som len šahla a vybrala čo potrebujem 😂 držím palce aby si dobre vybrala…
@biba_18 dobry nápad, lebo aktualne rozmyslam,kde taku stolu vlastne kupim 😄
@biba_18 no, dúfam,ze nebudem vyzerat ako cirkusant 😁🫣
Ja by som to až tak neriešila, hoc čo navrch,nech ti nie je zima a hádam je svadba, v zmysle oslava, niekde vnútri a tam to dáš predsa dole.
@ivangeline to je tiež pravda :D
ak odtiene budú sedieť, ako cirkusant nebudeš…
ak odtiene budú sedieť, ako cirkusant nebudeš…
@biba_18 no pozri, to urobila AI podla tvojho zadania,celkom slusne, nie?
pekné. si kočka
užite si to 👍

Podľa mňa aj nejaké tenké členkové čižmičky by mohli byť (ak nemáš lodičky).
Na šaty si môžeš dať sako. Prípadne tenký kabátik.