icon

Čo si obliecť na svadbu pri nepriaznivom počasí?

8. júl 2025

Ahojte, poradte, co by vyzeralo dobre. Vobec netusim ,co si obliect navrch na saty na svadbu, cakala som,ze budu horucavy :D ma byt 16 stupnov a liat. Vlastne,ani neviem co si obut. Mam cervene saty na ramienka hrubsie, kupila som si zlate sandale s opatkom, ale kedze mam zapal.mocakov tak nie je dobry napad mat v tom holu nohu,este pri 16 stupnoch
Cize,co odporucate navrch a vlastne aj na nohy?

Strana
z2
unicornlady
8. júl 2025

Podľa mňa aj nejaké tenké členkové čižmičky by mohli byť (ak nemáš lodičky).

Na šaty si môžeš dať sako. Prípadne tenký kabátik.

autor
8. júl 2025
@unicornlady

Podľa mňa aj nejaké tenké členkové čižmičky by mohli byť (ak nemáš lodičky).

Na šaty si môžeš dať sako. Prípadne tenký kabátik.

@unicornlady sako cierne? Ine sa mi velmi nehodi k tym cervenym satam,ale zas mi pride ako na pohreb :D clenkove čižmy mam, lodicky mam,ale nie su mi dobre,taky halux sa mi spravil,ze tam nedam nohu

unicornlady
8. júl 2025

Béžové alebo bledo-hnedé by sa mi asi hodilo viac, nech nie si taká tmavá.
Resp. je to dosť silný kontrast čierno-červená, na svadbu.

Prípadne skús to pofotiť, čo doma máš.

koniarova
8. júl 2025

Ukáž tie šaty.

lucia13022023
8. júl 2025

Ja som mala na červených satoch trenchcoat béžový. Bol október, tiež pršalo. Ci sa to hodilo? Ani nie😅 ale bolo mi to jedno, išla som v tom len do auta a v obradnej sále som si to dala dole.
Rovnako tak som mala sandalky a hole nohy. Svadba bola v teple.
A čierne uricte nie. Členkove čižmy si tiež neviem predstaviť. Skus dat fotku šiat, lepšie ti poradíme.

biba_18
8. júl 2025

dokúpiť nude lodičky, k tomu nejakú champagne alebo zlatú štolu. kabelku v odtieni ako topánky

biba_18
8. júl 2025

členkové čižmy určite nie

pribinak
8. júl 2025

Odfot šaty.

Prosím tá čižmičky fakt nie. Budeš na svadbe v sále, v kostole či na úrade, nie v stajni

Čiernym lodičkami by som sa pri červených šatách vyhla

autor
8. júl 2025

@anonym_autor foto siat

biba_18
8. júl 2025

tak ako som napísala nude topánky, nude kabelka, champagne štola, zlaté doplnky…

biba_18
8. júl 2025

inak šaty pekné 👍
vlasy vypnúť hore…

pribinak
8. júl 2025
@biba_18

tak ako som napísala nude topánky, nude kabelka, champagne štola, zlaté doplnky…

Šaty sú veľmi pekne a topanky a kabelka tak ako poradila
@biba_18

biba_18
8. júl 2025

a kabelku čo najmenšiu, najlepšie listovú alebo ešte lepšie clutch, možno aj vo farbe štoly..

unicornlady
8. júl 2025

Tiež sa mi tie šaty páčia.
Vzhľadom na to, čo tu býva v poslednej dobe (priesvitné korzety, podprsenkové šaty, ako záclona) , tieto sú fakt pekné.

biba_18
8. júl 2025

reálne by k tomu išla aj červená štola ale to by bolo treba vybrať odtieň ktorý ide k tým šatám, preto navrhujem tie neutrálne farby. ale ak by si našla vhodnú červenú - alebo dala uháčkovať, tiež by bola veľmi pekná…

autor
8. júl 2025
@biba_18

@biba_18
@unicornlady
@pribinak
@biba_18 dakujem za rady a pomoc 😉 idem googlit. Kabelku mam taku zlatu ale neviem si sa bude hodit. Stoly nestiham dat uhackovat, v sobotu je svadba.

ivangeline
8. júl 2025

Ja by som to až tak neriešila, hoc čo navrch,nech ti nie je zima a hádam je svadba, v zmysle oslava, niekde vnútri a tam to dáš predsa dole.

biba_18
8. júl 2025

spýtaj sa kamošiek alebo kolegýň či nemajú niečo na vrch, ja mám plňu skriňu takých vecí, ja by som len šahla a vybrala čo potrebujem 😂 držím palce aby si dobre vybrala…

autor
8. júl 2025
@biba_18

spýtaj sa kamošiek alebo kolegýň či nemajú niečo na vrch, ja mám plňu skriňu takých vecí, ja by som len šahla a vybrala čo potrebujem 😂 držím palce aby si dobre vybrala…

@biba_18 dobry nápad, lebo aktualne rozmyslam,kde taku stolu vlastne kupim 😄

autor
8. júl 2025
@biba_18

@biba_18 no, dúfam,ze nebudem vyzerat ako cirkusant 😁🫣

autor
8. júl 2025
@ivangeline

Ja by som to až tak neriešila, hoc čo navrch,nech ti nie je zima a hádam je svadba, v zmysle oslava, niekde vnútri a tam to dáš predsa dole.

@ivangeline to je tiež pravda :D

biba_18
Autor odpoveď zmazal
biba_18
8. júl 2025

ak odtiene budú sedieť, ako cirkusant nebudeš…

autor
8. júl 2025
@biba_18
Odpoveď bola zmazaná

@biba_18 to by mi uz nestihlo prist :D

autor
8. júl 2025
@biba_18

ak odtiene budú sedieť, ako cirkusant nebudeš…

@biba_18 no pozri, to urobila AI podla tvojho zadania,celkom slusne, nie?

biba_18
8. júl 2025

pekné. si kočka

koniarova
8. júl 2025
@anonym_autor

@biba_18 no pozri, to urobila AI podla tvojho zadania,celkom slusne, nie?

@anonym_autor pekné veru. 👍

koniarova
8. júl 2025
@biba_18

pekné. si kočka

@anonym_autor šaty máš veľmi pekné.
@biba_18 ti dobre radí.

autor
8. júl 2025
@koniarova

@anonym_autor pekné veru. 👍

@biba_18 vdaka za pomoc, sama by som si tak dobre neporadila