icon

Čo si obliekate do práce alebo na drink?

4. okt 2025

Ahojte čo už si obliekate napr ráno do práce, na drink? Je už čas na vysoké čižmy kabát? Alebo nejaké návrhy

martinkatinka
4. okt 2025

Tenisky a jesennu bundu - kabat.

danica2711
4. okt 2025

@anonym_autor prepáč, ale určite to nie je prvá jeseň v tvojom živote - čo si nosila doteraz?

jaja20
4. okt 2025

Vysoké čižmy k jesenným šatám a k tomu trenčkot alebo kardigan.
Nosím aj blúzky a na ne dlhú kožušinkovú vestu a k tomu neutrálne čierne/béžové nohavice a členkové čižmy.

lucia13022023
4. okt 2025

Kabát, vysoké čižmy, trenchcoat, kozák, uggy..

autor
4. okt 2025
@danica2711

@anonym_autor prepáč, ale určite to nie je prvá jeseň v tvojom živote - čo si nosila doteraz?

@danica2711 chcem nejaké nové kombinácie, preto otázka. 😄

kavasmliekom
4. okt 2025
@anonym_autor

@danica2711 chcem nejaké nové kombinácie, preto otázka. 😄

@anonym_autor aké nové kombinácie?
Videla som už aj perovu bundu až po členky a jeti čižmy. Tak si obleč, čo chceš. 🤣
Akurát som dnes hovorila dcére, že tento rok som zatiaľ nemala ani kardigan, ani riflovu bundu na sebe. Z tričká rovno do bundy, tak je vonku zima, to píšem ja, čo aj v zime som chodila v tričku a na to len bunda. 🙈 Teraz by som obliekla aj termopradlo najradšej

anonym_c77017
4. okt 2025

botasky, nohavice, tričko s krátkym a kabát ak je ráno kosa alebo koženku ak je teplejší deň

miadi
5. okt 2025

U nas je Este stale 23–25C teplo Takze tricko nohavice sandale . Krasne babie leto / Indian summer .

sense
5. okt 2025

Do práce uniformu a na to nepremokavu bundu. Ale pri dnešnom počasí kľudne aj čižmy a prechodný kabát keďže je 5st

princezna_bosorka
5. okt 2025

@anonym_autor ja by som si vzala slameny klobuk, plavky a gumaky

autor
5. okt 2025
@princezna_bosorka

@anonym_autor ja by som si vzala slameny klobuk, plavky a gumaky

@princezna_bosorka trápny pokus o vtip

zuzubb007
5. okt 2025

Čižmy mi príde smiešne nosiť, tie najskôr koncom novembra, keď už ako tak sa blíži k zime, normálne tenisky a bundu prechodnu

anonym_de6944
5. okt 2025
@zuzubb007

Čižmy mi príde smiešne nosiť, tie najskôr koncom novembra, keď už ako tak sa blíži k zime, normálne tenisky a bundu prechodnu

@zuzubb007 Francúzskam co nosia cizmy aj v lete by bola vasa odpoveď smiešna.

zuzubb007
5. okt 2025
@anonym_de6944

@zuzubb007 Francúzskam co nosia cizmy aj v lete by bola vasa odpoveď smiešna.

@anonym_de6944 ale nie sme vo Francúzsku 🤣, tam je úplne iná mentalita, hneď by som tam išla 😜