icon

Čo si obuť na stužkovú k tmavomodrým šatám?

19. nov 2025

Čo si obuť na stužkovú?
PS Tmavomodré šaty -matka s napuchnutým členkom

biba_18
19. nov 2025

fuuuha… to si budeš vedieť vôbec niečo obuť? ja by som to nehrotila a na členok by som dala slušivú ortezu s kopytkom 😏 a na druhú nohu v rovnakej výške lodičku

autor
19. nov 2025
@biba_18

fuuuha… to si budeš vedieť vôbec niečo obuť? ja by som to nehrotila a na členok by som dala slušivú ortezu s kopytkom 😏 a na druhú nohu v rovnakej výške lodičku

@biba_18 budem musieť....nie je to také hrozne...21.11 mám deadline v práci s projektom a na druhý deň stužkovú

biba_18
19. nov 2025

tak určite niečo na nižšom opatku a čo najširšie…

autor
19. nov 2025
@biba_18

tak určite niečo na nižšom opatku a čo najširšie…

@biba_18 jedny sandále s nastaviteľným remienkom a nič viac na pravú nohu natiahnuť neviem majú otvorenú špicu

autor
19. nov 2025

A modliť sa aby som nejak zmákla rodičovský tanec

anonym_487b89
19. nov 2025

@anonym_autor ja idem v balerinkach, tiez mam opuchnuty clenok

pinkgirl
19. nov 2025

@anonym_autor ahoj, kúp si elegantné balerínky na nohy. Máš zdravotný problém a vtedy ide etiketa bokom. Nikto sa aj tak na nohy pozerať nebude.

autor
20. nov 2025
@pinkgirl

@anonym_autor ahoj, kúp si elegantné balerínky na nohy. Máš zdravotný problém a vtedy ide etiketa bokom. Nikto sa aj tak na nohy pozerať nebude.

@pinkgirl skúšala som niekoľko kusov/druhov obuvy. Balerínky ma na opuchnutej nohe tlačia. Obyčajne nosím veľkosť 41, o číslo väčšiej obuvy bol minimálny výber, čo aj bolo nesadlo. Zrejme mám opuchnute aj chodidlo

eeffka
20. nov 2025

Ved si zober tie sandale, co vies zapnut, tvoja obuv naozaj nebude nikoho zaujimat. A hlavne sa dobre zabav
Polka deciek bude mat tenisky 🤣nova doba

simsalabim
20. nov 2025
@anonym_autor

@pinkgirl skúšala som niekoľko kusov/druhov obuvy. Balerínky ma na opuchnutej nohe tlačia. Obyčajne nosím veľkosť 41, o číslo väčšiej obuvy bol minimálny výber, čo aj bolo nesadlo. Zrejme mám opuchnute aj chodidlo

@anonym_autor ak obujes nejake makke tenisky, platenky, tak kludne v tejto situacii tie. Podla mna nebudes jedina. Ja som bola prekvapena na stuzkovej mojich deti, kolko MAM (nie maturantov) bolo v teniskach a slavnostnych satach. Alebo tie sandale, co spominas.

pinkgirl
20. nov 2025

@anonym_autor tak si skrátka vezmi topánky ktoré obuješ a hotovo. Tu nič iné nevymýšľaj.