Čo si obuť na stužkovú k tmavomodrým šatám?
Čo si obuť na stužkovú?
PS Tmavomodré šaty -matka s napuchnutým členkom
fuuuha… to si budeš vedieť vôbec niečo obuť? ja by som to nehrotila a na členok by som dala slušivú ortezu s kopytkom 😏 a na druhú nohu v rovnakej výške lodičku
@biba_18 budem musieť....nie je to také hrozne...21.11 mám deadline v práci s projektom a na druhý deň stužkovú
tak určite niečo na nižšom opatku a čo najširšie…
tak určite niečo na nižšom opatku a čo najširšie…
@biba_18 jedny sandále s nastaviteľným remienkom a nič viac na pravú nohu natiahnuť neviem majú otvorenú špicu
A modliť sa aby som nejak zmákla rodičovský tanec
@anonym_autor ja idem v balerinkach, tiez mam opuchnuty clenok
@anonym_autor ahoj, kúp si elegantné balerínky na nohy. Máš zdravotný problém a vtedy ide etiketa bokom. Nikto sa aj tak na nohy pozerať nebude.
@anonym_autor ahoj, kúp si elegantné balerínky na nohy. Máš zdravotný problém a vtedy ide etiketa bokom. Nikto sa aj tak na nohy pozerať nebude.
@pinkgirl skúšala som niekoľko kusov/druhov obuvy. Balerínky ma na opuchnutej nohe tlačia. Obyčajne nosím veľkosť 41, o číslo väčšiej obuvy bol minimálny výber, čo aj bolo nesadlo. Zrejme mám opuchnute aj chodidlo
Ved si zober tie sandale, co vies zapnut, tvoja obuv naozaj nebude nikoho zaujimat. A hlavne sa dobre zabav
Polka deciek bude mat tenisky 🤣nova doba
@pinkgirl skúšala som niekoľko kusov/druhov obuvy. Balerínky ma na opuchnutej nohe tlačia. Obyčajne nosím veľkosť 41, o číslo väčšiej obuvy bol minimálny výber, čo aj bolo nesadlo. Zrejme mám opuchnute aj chodidlo
@anonym_autor ak obujes nejake makke tenisky, platenky, tak kludne v tejto situacii tie. Podla mna nebudes jedina. Ja som bola prekvapena na stuzkovej mojich deti, kolko MAM (nie maturantov) bolo v teniskach a slavnostnych satach. Alebo tie sandale, co spominas.
@anonym_autor tak si skrátka vezmi topánky ktoré obuješ a hotovo. Tu nič iné nevymýšľaj.

fuuuha… to si budeš vedieť vôbec niečo obuť? ja by som to nehrotila a na členok by som dala slušivú ortezu s kopytkom 😏 a na druhú nohu v rovnakej výške lodičku