icon

Dá sa obliecť príliš elegantne na pohovor?

22. júl 2024

Ak sa nejedná o pozície ako čašníčka, upratovačka a pomocná sila v kuchyni.. môj názor je, že na "kancelárske" roboty jednoducho nie je chybou zobrať si košeľu, sukňu po kolená a lodičky. Niektorí majú pocit, že by to mohlo byť "príliš na úrovni" a zamestnávateľa to vydesí.

Ako to vidíte vy? Však neuvažujem zle?

Ďakujem a pekný deň.

autor
22. júl 2024

Potom tu máme niečo ležérnejšie čo by nemuselo úplne kričať že sa beriem príliš vážne...ale nie som o tom presvedčená

autor
22. júl 2024

A pomaly začíname porušovať pravidlá z článkov 🤣🤣🤣 výrazný vzor ale slušný strih

autor
22. júl 2024

Výrazná farba a manžel povedal že sú vášnivé, to neviem či by som chcela v iných vyvolať 🤣🤣

autor
22. júl 2024

A potom tieto porušujú všetky zásady okrem dĺžky..

autor
22. júl 2024

Tak čo by ste mi poradili? Ten prvý?

dadis
22. júl 2024

Za mna 1,3,4 v pohode. 2 by boli tiez, ale nezda sa mi, ze ti celkom sedia a tie posledne len subjektivne ma rusia. A si velmi pekna 😃

zara1996
22. júl 2024

Za mňa 1 alebo kludne aj 4 🙂

butterflyeffect
22. júl 2024

Za mna tiez 1 alebo 4 ostatne mi nepridu vhodne na pohovor.

autor
22. júl 2024

@dadis tie posledné mi aj muž povedal že nie.. a to bol asi jeho jediný nie úplne neutrálny názor 🤣🤣🤣 že tieto sa nehodia na pohovor..

autor
22. júl 2024

A ešte pre kontext u nás na severu má v deň pohovoru pršať a ochladiť sa takže podľa mňa aj to že nebudem mať úplne vyslovene letné šaty nebude až taký problém

zara1996
22. júl 2024

Keď tak na to znova pozerám, najviac sa mi tie červené páčia a máš v nich peknú postavu

inom75
22. júl 2024

Za mna prve a cervene....😉👍 A drzim palce, nech tu pracu dostanes.🍀

tundra
22. júl 2024

@inom75 to je aj môj nazor😉

autor
22. júl 2024

@inom75 ďakujem ☺️

inom75
22. júl 2024

Daj potom vediet, co si si nakoniec rano obliekla a ako to dopadlo.😉

babulkomale
22. júl 2024

@zeldia a ako by si si upravila nechty do McDonald's?

tundra
Autor odpoveď zmazal
babulkomale
22. júl 2024

@andreakotesova to je v pohode, bola sama sebou a slobodna podla modnych stylistiek na koniku.

babulkomale
22. júl 2024

Tie pásovce by som vyhodila zo šatníka, máš peknú postavu a úplne zbytočne z teba robia takú prsnatú tortu, hlavne tie posledné.
Ostatné velmi pekné.

diavant
22. júl 2024

Za mna vsetky ok, okrem zelenych tie su ti asi male?

tilly
22. júl 2024

Červené, ale tie béžové lodičky k nim. Tie čierne na mňa pôsobia tvrdo

autor
22. júl 2024

@tilly to sú svetlo ružové :(

tilly
22. júl 2024

Aha, na fotke vyzerajú ako béžové, možno zlá obrazovka... to sa asi nehodí fakt k sebe

prasiatko30
22. júl 2024

U nas prisla tot len pred nedavnom na pohovor jedna zenstina - pozicia sef HR, sefovia z nej cely paf, ze ju urcite prijmu - este pred rozhovorom. Ta zena sa dovalila na pohovor sefky personalu v letnych vzdusnych satickach s vystrihom az po pupok a holym chrbtom a v takych plochych sandalkach. Ked sme ju videli vychadzat tak sme tomu nemohli uverit🤦🏽‍♀️😅😅. Mala rozhovor s dvomi chlapmi a vdaka svojmu outfitu cez pohovor nepresla

autor
22. júl 2024

@prasiatko30 a to je to, že kopec ľudí vie o takej skúsenosti ako máš ty že niekto sa obliekol nedostatočne a preto nedostal prácu.. ja som chcela vedieť či sa niekto môže obliecť príliš elegantne a preto nedostať prácu.. plesové róby nerátam 🤣🤣

dadis
22. júl 2024

@babulkomale Mna zobrali aj napriek tomu, ze som bola na pohovore v dzinsoch 😅.

zeldia
22. júl 2024

@babulkomale cisto, bez nalepených nechtov v kuchyni väčšinou nosia rukavice.

adonish
24. júl 2024

Ten prvy outfit vyzera super 😊 2 tyzdne dozadu som bola na pohovore po 5,5 roku doma. Mala som tiez uzku suknu, elegantne bezove tricko, lodicky a sako (aj ked bolo 30 stupňov, nedala som si ho na pohovore dole, rovnako boli samozrejmosťou aj silonky). Sako som si obliekla pred vstupom do budovy, hned ako som vysla slo dole 😂 pani po mne mala leginy a cierne volne tricko. Bolo nas tam 5 a vybrali mna. Pozicia vo verejnej sprave. Neviem si predstaviť ist na pohovor v rifliach...
Na podpis zmluvy a dohodnutie nejakych veci som mala uz sandalky/elegantne slapky a koselove saty. Tak tam chodila väčšina zamestnankyň.
Oblec si, v com sa citis dobre a držím prsty, nech to vyjde 😊

hefo
24. júl 2024

@autorka "ja som chcela vedieť či sa niekto môže obliecť príliš elegantne a preto nedostať prácu"
Myslím si, že sa to nestane tak, že by to bol jediný dôvod.

I keď, keby si prišla v tvojom outfite č.1 na pohovor na pozíciu k pásu na rozrábku hydinového mäsa, tak by mohli mať pochybnosti, či chápeš, čo je to za pozíciu. 🙂 Ale neviem vlastne, či na také vôbec robia nejaké pohovory, ja som jediné nekvalifikované práce robil ako brigádnik počas štúdia, a tam teda pohovory neboli...

adik64
24. júl 2024

Ja som robila jeden cas pohovory na pozicie do vyroby a vzdy som ocenila, ak prisli zeny pekne oblecene. Brala som to ako prejav zaujmu o poziciu, snahu sa trochu pripravit a co najlepsie odprezentovat. Bohuzial, castejsie sa stavalo, ze prisli ludia v kadejakych teplakoch, spoteni, zafajceni a pod.
Autorka, za mna je prvy outfit top, ale aj ktorymkolvek inym nic nepokazis okrem tych olivovych siat - tie su ti tesne (prepac)