icon

Dámske tenisky so širokou špičkou

Dnes o 12:25

Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť dámske tenisky so širokou špičkou? Mám halluxy a zháňam konkrétny typ tenisiek s bežnou podrážkou ale širokou špičkou. Preferujem čiernu farbu. Barefooty mám, ale zháňam niečo s bežnou podrážkou. Čítala som o teniskách od Sketchers, ale vraj sú široké iba konkrétne modely. Linky na konkrétne tenisky/modely mi prosím hoďte do komentárov. Ďakujem vopred

ivicatolic
Dnes o 12:49

@anonym_autor môj problém, pozri ovečkáreň, ja som si v decembri objednala široké zimné , a jedny šľapky na haluxy som si kúpila rovno 2x - také isté 😁😁😁, sú fantastické

autor
Dnes o 13:20
@ivicatolic

@anonym_autor môj problém, pozri ovečkáreň, ja som si v decembri objednala široké zimné , a jedny šľapky na haluxy som si kúpila rovno 2x - také isté 😁😁😁, sú fantastické

@ivicatolic ďakujem. poslala by si mi link na konkretny model zimnych topanok? vďaka🙂

dadis
Dnes o 13:47

A na aky ucel? Hoka ma aj wide modely bezeckych tenisiek. Do posilovne mam zase fitnnes reebok zo zero dropom a tie maju dost siroku spicku.. ale tie by som na beh ani chodzu neodporucala.

ivicatolic
Dnes o 14:35
@anonym_autor

@ivicatolic ďakujem. poslala by si mi link na konkretny model zimnych topanok? vďaka🙂

autor
Dnes o 15:27
@dadis

A na aky ucel? Hoka ma aj wide modely bezeckych tenisiek. Do posilovne mam zase fitnnes reebok zo zero dropom a tie maju dost siroku spicku.. ale tie by som na beh ani chodzu neodporucala.

@dadis na bezne nosenie

cimage
Dnes o 16:22

Tenisky so sirokou spickou na beh su Altry. Nie su 100% barefoot, ale maju siroku spicku.