icon

Diskusia o piercingu: Váš názor a skúsenosti

lindakrajska
20. jún 2024
lindakrajska
autor
20. jún 2024

Dobrý deň chcela by som si nastreliť piercing do nosa nosetril konkrétne chcela som vedieť ak tu s tým má niekto skúsenosti bolí to? Nehnisalo vám to? Koľko sa vám to hojilo? Vopred ďakujem za odpoveďe

lindusss2016
20. jún 2024

@lindakrajska piercing si daj prepichnut, nie nastrelit. Mne do nosa nastrelili a zle, lutujem to. Naproti tomu orepichnutych piercingov u piercera som mala kopec a vsetko ok

minenkak
20. jún 2024

@lindakrajska piersing len prepichovat,bože kto vymyslel to nastrelovanie.Nikdy žiaden nehnksal ,nezapalil sa úplne normálne hojenie ako pri porezani napr

izabellik
20. jún 2024

presne tak, jednoznacne prepichnut. sestre takisto nastreloval jeden chalanisko a dopadlo to velmi zle. a to bol akoze skuseny, vsetko, ale strasne jej to hnisalo, nakoniec to dopadlo tak, ze to muselo ist proste von.

lenocka8894
20. jún 2024

@lindusss2016 mam presne taku istu skusenost..nastrelovat uz nikdy viac

catca25
20. jún 2024

@lindakrajska piercing jednoznacne prepichnut, nastrelit nie. Mam skusenosti s aj aj a prepich sa lepsie hojil. Nostril bol najmenej bolestivy zo vsetkych a najrychlejsie sa zahojil, vlastne iba prve dni som citila opuch. Po 3 tyzdnoch som ho uz menila. Mam ho skoro rok a zapaleny som ho mala iba raz, mala som chripku cize som vela smrkala, ten sopel asi sposobil zapal. A nehnisal mi, len bol trocha opuchnuty a cerveny. Nikdy mi nehnisal. Cistit -najlepsie morska sol a voda.

catca25
20. jún 2024

@lindakrajska a, samozrejme, najprv pozri recenzie na salon, resp.piercera

babovecka20
22. jún 2024

@lindakrajska Určite prepichut, nie nastreliť. A čo sa týka bolesti, každý to ma individuálne. Ja som mala teda piercingov habadej a nostril ma bolel jak hovado😄 Do konca som sa rozrevala😀 Moja kamarátka zas hovorila, že ju nostril nebolel...je to fakt individuálne, ako s tetovaním🙂

misanthropicdann
24. jún 2024

@lindakrajska nikdy si nedávaj žiaden piercing nastreliť. Dokonca ani uši by sa nemali nastrelovat ale normálne prepichovať