icon

Dizajnérske kabelky s viditeľným logom

6. júl 2023

Ahojte, aky mate názor na nosenie kabeliek s viditeľným logom? Jedna dizajnerska sa mi veľmi páči, je kvalitná, nie až taká okukana, len má dosť viditelne logo a neviem či chcem takto "putat pozornosť". :D

beata_k
6. júl 2023

Vobec sa mi nepacia. Take "kolotocarske". Uz len svetielka chybaju.

syslik81
6. júl 2023

doslova to neznasam . ale nielen na kabelkach ... kazdopadne ak sa ti paci -kup si ju .. aj tak vacsina ludi nepozna znacky..

viestta
6. júl 2023

Kazda dobra znacka ma vyrobky, kde logo nie je viditelne a potom tie "pre tych co sa radi ukazu" a spravia reklamu a este za nu radi zaplatia... Ano, je to marketingova strategia. Kazdy zakaznk si moze vybrat kde sa zaradi, ja osobne nerada nosim ani literaturu ani ilustracie

thereisabear
6. júl 2023

Na pekných kabelkách mi to nevadí, škaredé to nezachráni.

vesimelonimarsista
6. júl 2023

Ak sa ti paci, zober si ju nezavisle od toho, co si myslia ostatni. By som si este uvazila, ci nebude prilis silnym magnetom pre zlodejov, v zavislosti od toho, kde sa s nou budes pohybovat.

petamich
6. júl 2023

ja osobne nemam rada vyrazne loga, takze sa takym vyhybam 🙂

mamamasama
6. júl 2023

Podla toho aka znacka. Ja som do jednej poblaznena. Ma ozaj velke logo. Vyhoda, ze ju nepozna vela ludi. Vacsinou si pozriem v telke, ze nejaka herecka ju ma, ale bezne ju v meste nevidim. Ak ano, tak sa vzdy potesim. 🙂

martinmmartin
6. júl 2023

ukaze to kazdemu koho stretnes ze si presne ten kader co si z miliardy kabeliek sveta vybral prve tu co reve do sveta amplionom ze aka je to znacka.
Toto je podla mna normalne iba ked ty tu firmu vlastnis alebo z nej nieco mas.

simona20201309
6. júl 2023

@martinmmartin ta tvoja prvá jednoliata veta je naozaj o ničom

Autorka, ja mam to šťastie, že mám naozaj u prdele, kto si co myslí a vždy som nosila, aj budem nosiť to, čo sa mi páči. Z môjho pohľadu sú ľudia s Martinkovym názorom absolútne nepodstatní. To sa mam hanbiť chodiť s kabelkou ktorá sa mi páči len preto, že je na nej nejaký nadpis značky???

muchotrafka298
7. júl 2023

Pokial sa bavime o Dior, Gucci alebo Prada kabelkach, tak by som to kludne nosila. Vyrabaju sa a nevidim nic zle na noseni tasiek s logom. Nemam rada monogram od LV, ale to je vec osobneho vkusu.

zuzanka.zuzu
7. júl 2023

tssss 660 tisíc ľudí je v SR reálne chudobných, nejaký miliónik to dáva ako-tak, odrátaj deti, dôchodcov, prosím ťa kludne si kúp čo chceš a hrdo to nos ak si si to nekúpila za ukradnuté, ale za zarobené 👍

autor
7. júl 2023

@muchotrafka298 LV to nie je 🙂 je to Gucci klasická kolekcia shopper taška.

luckajozko21
7. júl 2023

@autor proste si ju kup, ak ju chces a mozes mat. Ja by som sa vyvarovala logam na dalsom obleceni a kludne by som ju hrdo nosila. Mne tie loga napr nevadia. Vadi mi ked si kocka da guess slapky, LV opasok a Fendi bundu s logami a zaklincuje to kabelkou s veeeeelkym logom. Tam je to uz velmi okate..... Urob si radost!

autor
7. júl 2023

@luckajozko21 no ja práveže nenosím vôbec žiadne veci s logom. Nosím kvalitné, ľan, vlnu a pod, bez log. Chcela som niečo, čím by som pozdvihla tie "outfity". A mala aspon na 10 rokov pokoj s kabelkou :D

ysseba
7. júl 2023

Pokiaľ sú to takéto značky, tak sa mi to nepáči. Myslím tým značky, ktoré kúpiš aj v Turecku na trhu. Ak sú to nie až tak komerčné dizajnérske značky, tak mi to nevadí (napríklad Dajana Rodriguez).

00kvetinka00
7. júl 2023

Ak je to značková kabelka nevadí mi to ..... ale ak sú to dáke hogo foto napisi imitácie a skomoleniny drahých znaciek to ozaj neznášam.
Račej mat kabelku od Číňana nenápadnú ako dáku DIORIO s logom a upravenú aby to vyzeralo ako originál s 1-2pismenom navise

muchotrafka298
7. júl 2023

Ako ked budes mat len 1 kabelku a budes ju nosit nonstop, tak sa ti "obnosi" presne tak, ako lacne kabelky. Ona nebude krasna 10 a viac rokov, ked sa o nu nebudes primerane starat.

autor
7. júl 2023

@muchotrafka298 ja by som sa postarala dobre ;)

muchotrafka298
7. júl 2023

Pozri si znacku Valextra, ja by som na tie kabelky pozerala aj cely den. To je pre mna krasna kabelka, na ktorej ma nic nerusi, ziadne vystredne loga, talianska kvalita. Pre niekoho je podstatne, aby tam bolo obrovske logo a kazdy videl, ze je to "high end". Toto je high end pre tych, co poznaju a vedia.

leskovael
7. júl 2023

Pokiaľ mi niečo materiálne urobí radosť a chcem to, tak ma nezaujíma čo si o tom myslia iní...

viera27
12. júl 2023

Sa netrap. Chces ju,kup si ju. Fakt nikomu nemusis skladat ucty,alebo sa nad nimi pozastavovat.