icon

Doplnky k lurexovým šatám

10. júl 2025

Ahojte. Aké doplnky by ste dali k týmto lurexovým šatám na svadbu?

Doplnky k lurexovým šatámDoplnky k lurexovým šatám
biba_18
10. júl 2025

išla by som do béžových zlatých alebo champagne nude topánok a kabelky a zlaté (možno aj rose gold ale to by som musela vidieť naživo či sa nebije farba) doplnky, tých nie veľa. ja osobne nemám rada také výstrihy tak by som dala niečo do krku, ak s tým nemáš problém, tak nejaké visiace náušnice by boli fajn…

vanilkovazmrzka
10. júl 2025

Dala by som prec ten skaredy opasok a bezove lodicky/sandale a v podobnom odtieni kabelka
Na krk zlata retiazka, kludne dlhsia a mozno s nejakym vacsim priveskom

gejb
10. júl 2025

@anonym_autor zlata jemná retiazka a zlaté kruhy do uší.

anavianavi
10. júl 2025

ja by isla do monochramatickeho looku. topanky kabelka rovnakej farby a doplnky by som skusila bud rovnaka farba alebo strieborne. saty su vyrazne, nechala by so vyniknut tie a nerusila nicim inym.

bg92
10. júl 2025

zlate sandale. bezove lodicky su sice neutral ale vedia autfit "ztetkovstit" podla mna. plus mala zlata kabelka/vo farbe siat alebo ina hodiaca sa a jemne doplnky.

bubuzu
10. júl 2025

Ja by som šla buď do dlhých tenkých náušníc a na krk potom nič, alebo naopak, jemne nenápadne náušnice a tenkú retiazku s tenkým dlhým príveskom. Farebne asi ako tu už písali, béžová, champange, bude.

margotka17
10. júl 2025

@anonym_autor ja by som dala jednoduchý perlickovy náhrdelník aj náušnice a k tomu béžovú kabelku a béžové topánky buď lodičky, alebo niečo s otvorenou pätou. Účes hore do drdola, aby mi nebolo horúco krk.