Dress code na daňovom úrade
Dobrý deň po materskej dovolenke nastupujem do prace na danovom úrade. Poradíte aký je tam dress cod?niečo emehatne alebo skôr ležérne?som 7 rokov na materskej celkom.som z toho vyšla haha.je neviete nejaký príspevok na ošatenie?
Dress code: Nenosíš rifle, žiadne vyšúchané nohavice s dierami a tričká na ramienka, s veľkým výstrihom apd. Predstav si, že ideš na Daňový úrad, koho tam chceš stretnúť? Ako oblečenú pracovníčku?
Neviem na aku poziciu ides, ja pracujem na MPSVR a teda obliekame sa podla toho aky mame kalendar a program. Ak mame konferenciu alebo oficialne navstevy davame si kostym, suknu, koselu slusne hohavice a topanky. Ak tlacovku tak zvacsa saty, ak mame volny den rifle, tenisky a tricko. V piatky zvacsa cokolvek, to tam nikto nie je 🙂
Dress code: Nenosíš rifle, žiadne vyšúchané nohavice s dierami a tričká na ramienka, s veľkým výstrihom apd. Predstav si, že ideš na Daňový úrad, koho tam chceš stretnúť? Ako oblečenú pracovníčku?
@anonym_a282f9 chlapi by ti na tvoju otázku vedeli dať odpoveď 🤣
@anonym_autor kľudne aj rifle a k tomu nejakú blúzku
Na našom daňovom úrade majú pracovníčky za stolom zväčša rifle, nohavice, tričká jednofarebné, buď sako, svetrík, kardigan. Žiadne sandále ani papučky, pekne lodičky, alebo baleriny. Nechty upravené, jemne líčenie. Raz som potrebovala niečo vybaviť a skoro som sa zľakla, staršia pani za stolom, vlasy v troch odtieňoch od žltej, ryšavej až po hnedú...zmachlená jak kraslica, omietka polcentimetrová...zelené nohavice, cyklamenovu blúzku, oringle na ušiach až po ramená... no veľmi prirodzená bola. Hrozne nepríjemný pocit som z nej mala, nevedela som sa sústrediť na to, čo mi hovorí, ešte aj ten jej parfém bil do nosa. 🤣🤣 Takže si neber
Neber z nej príklad
Čo by na to povedali pobúrené mamičky keď ich deťom škola zakazuje chodiť vulgárne oblečené že ty sa chceš dobrovoľne obmedzovať.
@anonym_autor záleží, či pracuješ priamo s ľuďmi v kontaktnom centre alebo v kancelárii, kde ťa nikto nevidí. Ja pracujem v kancli, kde neprichádzam do priameho styku so zákazníkmi, tak pokiaľ nemáme nejakú poradu alebo niečo oficiálne, obliekam si teplákovú súpravu. Cítim sa v tom pohodlne.
@anonym_autor určite nepotrebuješ sako, ale normálne ležérne svetrík, kardigan aj rifle u nás nosia samozrejme nie s dierami.Nie si hovorca, že musíš reprezentovať

@anonym_autor elegatné