icon

Elegantné a pohodlné tenisky do kancelárie

22. okt 2024

Vedeli by ste prosim poradit elegantne damske tenisky alebo topanky do prace k nohaviciam koseli aby nevyzerali vyslovene na beh ale aby boli pohodlne, vela cez den chodim plus vlakom mhd cestujem tak musim mat pohodlne a nic neviem doladit ku kancelarskemu outfitu. Farba asi cierna pripadne bezova, neviem nic najst, ak sa mi aj nejake pacia nemaju moju velkost (42), v com chodite do kancelarie? V cizmach sa mi poti noha, nenosim kym nesnezi. Dakujem. Prikladam foto ake som cca mala naposledy (nie tieto ale podobne) ale uz su obnosene a nepredavaju sa.

Elegantné a pohodlné tenisky do kancelárie
Strana
z2
michaela567y
22. okt 2024

@maryetta a tieto?

autor
22. okt 2024

@anketkarka su pekne ale nemozem mat vysoke, bolia ma vo vysokych nohy a mam 180 cm

autor
22. okt 2024

@maryetta tak nie som sama co hlada a nenasla ☺️ asi take fakt neexistuju

maryetta
22. okt 2024

@michaela567y tie si viem predstavit max ku rifliam a saku. Ale nie k sukni alebo šatam. Mne to nejde dokopy.

ada_alica
22. okt 2024

Vyrábajú po 42

idamia
Autor odpoveď zmazal
tilly
22. okt 2024

Ja zvyknem nosiť ešte tento štýl topánok. Širšie nohavice, blúzku alebo top, sako s 3/4 rukávmi. Nie je to úplne office Business elegancia, ale mne to väčšinou stačí. Dnes mám úzku sukňu, čierny top, béžové sako a lodičky s 5cm opatkom, tiež mám 180 cm, ale tak občas si dovolím aj opätky

autor
22. okt 2024

@idamia to je take generalizovanie a pritom stale neviem v com su tie topanky taky fail. Ja nenosim leginy vobec, ani doma, ziadne nemam. Teplaky nosim ked idem vyvencit psa do lesa. Nikdy som nebola v teplakoch v meste ani v praci ani v obchode. Nosim vacsinou nohavice cigaretoveho strihu, nie obtiahnute. Do prace nenosim ani rifle. Sukne nenosim, iba v lete saty po kolena. Denne prejdem pesi vyse 10 km tak hladam pohodlne topanky co nevyzeraju ze idem behat maraton. Poltopanky neviem nosit pretoze teraz ako je chladnejsie tak treba nieco do nich, vacsinou silonku a mne z toho strasne smrdia nohy po celom dni. Tak ked nie tenisky tak poltopanky take uzatvorene kde nebude vidiet ze mam ponozku? Neviem fakt.

autor
22. okt 2024

@tilly taka divna otazka ale co do nich nosis, ponozky ci silonkove ponozky? (K nohaviciam) z akej je to webstranky? Tie zlate su pre mna prilis, skusim pozriet tie ine farby.

autor
22. okt 2024

@vanilkovazmrzka no neviem si predstavit ze jednam a kluentom a na nohach mam slapky aby sa mi neparila noha. Predstav si su aj take prace kde sa neprezuva.

autor
22. okt 2024

@lilianka28 ale ja nehladam cizmy ani o cizmach nebola rec

vanilkovazmrzka
22. okt 2024

Jednas s klientmi pocas celej pracovnej doby? A tak kazdopadne prezut sa da aj do ineho nez do slapiek, pohodlna lodicka, baleriny, mokasiny. Ale ak ti vyhovuje byt cely den v jednych topankach potom je to bezpredmetne

autor
22. okt 2024

@vanilkovazmrzka 🙈 ano mam rada ked sa mi potia nohy 😂
Ano su aj prace kde jednas s klientami celu pracovnu dobu. Dokonca aj take kde pocas pracovnej doby nesedis iba v kancelarii. Aj take kde sedis v kancelarii a kazdy den si za inym stolom a nemas tam odlozene svoje osobne veci ako dalsie topanky na prezutie.
Fakt nechapem naco je toto nutne rozoberat, ci sa prezuvam. Ved keby som sa mohla prezut tak sa prezujem.

vanilkovazmrzka
22. okt 2024

Tak neviem naco to rozvijas, ja som ti na zaciatku napisala, co elegantne sa ta obut.

idamia
Autor odpoveď zmazal
tilly
23. okt 2024

Neviditeľné ponožky telovej farby väčšinou. Silonky nie

ninusa221
25. okt 2024

Prečo si nekúpiš mokasiny? Ja mám béžové a biele a tie nosim celú jesen. Obliekam sa len elegantne.

tilly
26. okt 2024

@ninusa221 daj foto pls.

ninusa221
27. okt 2024
Strana
z2