icon

Elegantné Talianky

17. júl 2025

Už som bola v Taliansku veľa krát, ale až teraz som si začala všímať krásne elegantné Talianky.
Majú neskutočný cit pre módu, eleganciu a šmrnc.
Všímam si ženy vo veku 50-60+ všetky štíhle,elegancia s nich priamo sála.
Sú milé ,usmievavé a mimoriadne pestované.
Radosť sledovať ich šarm a cit pre módu.

nikoletta1712
17. júl 2025

@anonym_autor Súhlasím, radosť pozerať na tie ženy…Pastva pre oči…

mirage
18. júl 2025

@anonym_autor vzdy vlasy zafarbene/ vyfukane, make up, jemna manikura.. su aj neupravene a obezne, ale ano, vela je chic.

beataxxx
18. júl 2025

Aj ked maju faldy, daju si obtiahnute saty a na nich to vyzera dobre…cim to je?

mirage
18. júl 2025
@beataxxx

Aj ked maju faldy, daju si obtiahnute saty a na nich to vyzera dobre…cim to je?

@beataxxx tak to zas nie..

pr85
18. júl 2025

@anonym_autor Mne, ako chlapovi, imponuje aj elegancia Talianov. Vždy pekná vyžehlené košeľa a pekne nohavice/ džínsy a k tomu padnuce sako. Nie ako na Slovensku, kde muži nemajú štýl.

lenuska9999
18. júl 2025

@anonym_autor musím povedať, že mne sa veľmi páči aj ako sa obliekajú Taliani. Nosia pekne elegantne oblečenie, stále vyžehlené, vlasy upravené.. taký ten old money štýl. Veľmi pekne to je. Nie ako u nás, vyzerá väčšina mladých chlapov ako z brooklynu. Široké vyťahané veci, tepláky, mikiny, dresy, samé nápisy…
Taliani majú proste štýl. Inak veľmi sa mi páči aj krajina samotná, tak by som sa hneď presťahovala 😆😆

zuzubb007
18. júl 2025

Áno Taliani sa starajú o seba aj mne sa to páči, zase ale povedzme si koľko Talianov vidíš s nadváhou?, takmer žiadnych všetci su turisti, a ono, keď má žena 50 kíl navyše tak proste nech si oblečie čo chce nieje to ono, a Talianky upravené, vymaľované, a dalo by sa to aj u nás lenže mám pocit, že naše ženy sú spokojné nech vyzerajú ako vyzerajú, ale Taliansko je krajina kde by som išla žiť ihneď vo všetkom top

mdse
18. júl 2025

Tak na juhu Talianska je obéznych dosť a ani elegancia nie je taká, ako na severe.
Ale súhlasím, keď vidím ako sa vedia naozaj elegantne obliecť, srdce mi plesá.

lllaila
18. júl 2025
@pr85

@anonym_autor Mne, ako chlapovi, imponuje aj elegancia Talianov. Vždy pekná vyžehlené košeľa a pekne nohavice/ džínsy a k tomu padnuce sako. Nie ako na Slovensku, kde muži nemajú štýl.

@pr85 mne sa takí nepáčia a keď začnú skladať komplimenty, sa mi nožík vo vrecku otvára 👎 takí seladóni

anonym_c495aa
18. júl 2025

@anonym_autor Vkus je v nich hlboko zakorenený už od nepamäti. Keď porovnáme úroveň kultúry a umenia v Taliansku so Slovenskom, tak vidíme ako ďaleko sú pred nami. Oni si ju vážia, je to časť ich národnej identity, na ktorú sú hrdí. U nás je kultúra a umenie na chvoste priorít. Kultúra cibrí vkus a je to vidieť práve na Talianoch.

simsalabim
18. júl 2025
@anonym_c495aa

@anonym_autor Vkus je v nich hlboko zakorenený už od nepamäti. Keď porovnáme úroveň kultúry a umenia v Taliansku so Slovenskom, tak vidíme ako ďaleko sú pred nami. Oni si ju vážia, je to časť ich národnej identity, na ktorú sú hrdí. U nás je kultúra a umenie na chvoste priorít. Kultúra cibrí vkus a je to vidieť práve na Talianoch.

@anonym_c495aa az na ten neskutocny bordel na uliciach miest 🙈

autor
18. júl 2025
@anonym_c495aa

@pr85 Áno áno aj to malo byť uvedené v príspevku. Konečne prvý krát sme mali dlhšiu dovolenku a ubytovanie vo vidieckom Toskánskom štýle v malom historickom mestečku, kde som mohla nerušene pozorovať život miestnych viac ako kedykoľvek predtým .Pochodili sme veľmi veľa väčších aj menších miest, vidiecke usadlosti a naozaj ľudia sú taký elegantný a väčšina štíhly. Páči sa mi ako muži sedia už z rána vyštramákovaný pri svojej rannej káve s novinami a vychovávajú si raňajky. Ženy sú väčšinou štíhle a pekne upravené. V meste ani nehovorím..Krásne upravené ženy.
@anonym_c495aa Áno to úplne súhlasím.

autor
18. júl 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Súhlasím, radosť pozerať na tie ženy…Pastva pre oči…

autor
18. júl 2025
@mirage

@anonym_autor vzdy vlasy zafarbene/ vyfukane, make up, jemna manikura.. su aj neupravene a obezne, ale ano, vela je chic.

@mirage Samozrejme všade sa také nájdu, ale majú drive 💃

autor
18. júl 2025
@pr85

@pr85 No tak je.

autor
18. júl 2025
@lenuska9999

@anonym_autor musím povedať, že mne sa veľmi páči aj ako sa obliekajú Taliani. Nosia pekne elegantne oblečenie, stále vyžehlené, vlasy upravené.. taký ten old money štýl. Veľmi pekne to je. Nie ako u nás, vyzerá väčšina mladých chlapov ako z brooklynu. Široké vyťahané veci, tepláky, mikiny, dresy, samé nápisy…
Taliani majú proste štýl. Inak veľmi sa mi páči aj krajina samotná, tak by som sa hneď presťahovala 😆😆

@lenuska9999 Podobne 😀

autor
18. júl 2025
@zuzubb007

Áno Taliani sa starajú o seba aj mne sa to páči, zase ale povedzme si koľko Talianov vidíš s nadváhou?, takmer žiadnych všetci su turisti, a ono, keď má žena 50 kíl navyše tak proste nech si oblečie čo chce nieje to ono, a Talianky upravené, vymaľované, a dalo by sa to aj u nás lenže mám pocit, že naše ženy sú spokojné nech vyzerajú ako vyzerajú, ale Taliansko je krajina kde by som išla žiť ihneď vo všetkom top

@zuzubb007 Asi tak..oni to majú hlboko zakorenené proste v sebe. Tu eleganciu a noblesu.Úplný súhlas nato, že Taliansko je aj o pizzi,cestovinách,sladké raňajky, neskoré večere pri pohári vína a dlhých siestach a celkovo spomalenom tempe v lete, tak obéznych ľudí som tam nestretla. Jedine turistov.

lenik98
18. júl 2025

Presne! V nedeľu sme sa vrátili z Talianska a ja som tam celý týždeň obdivovala každú talianku! Vážne krásne ženy. A nemuseli byť ani príliš vyparadane ale v tej jednoduchosti bola krása 🇮🇹🇮🇹❤️❤️ šaty, sukne, kabelky na bicykli atď. Detto mamička s malým babom a mala vysoké sandále a sexi šaty 👌👌👌 nie roztahane tričko a kraťasy/legíny. Bolo mi do plaču keď sme zaparkovali pred domom jak sme došli

autor
18. júl 2025
@lenik98

Presne! V nedeľu sme sa vrátili z Talianska a ja som tam celý týždeň obdivovala každú talianku! Vážne krásne ženy. A nemuseli byť ani príliš vyparadane ale v tej jednoduchosti bola krása 🇮🇹🇮🇹❤️❤️ šaty, sukne, kabelky na bicykli atď. Detto mamička s malým babom a mala vysoké sandále a sexi šaty 👌👌👌 nie roztahane tričko a kraťasy/legíny. Bolo mi do plaču keď sme zaparkovali pred domom jak sme došli

@lenik98 Napodobne. Nikdy som to nejako neregistrovala kým boli deti menšie. Ale až teraz som úchvátená

larsen
18. júl 2025
@anonym_autor

@lenik98 Napodobne. Nikdy som to nejako neregistrovala kým boli deti menšie. Ale až teraz som úchvátená

@anonym_autor Nemôžem si pomôcť, ale mnoho tých žien má prekombinovaný štýl, mnoho šperkov a muži tiež na mňa pôsobia, ako od kolotočov.
Mne osobne sa viac páčia Francúzky. Tie to s eleganciou vedia.

kontesss
3. aug 2025
@anonym_c495aa

@anonym_c495aa ...oni neprežili pod komoušami ...roky1948...,roky 1968...1989..., my sme aj preto zaostalí...

luccija
3. aug 2025

Veľmi sa mi páčis aj chlapi aj ženy.Aj starší muži sa neboja farieb košeľa, svetrík prehodeny okolo krku.Maju štýl.Pekne topánky, dobrá vôňa.A ženy veľa šperkov, veľké, bižutéria šatky mne sa u nich páči všetko aj životný štýl, gestikulácia, hlučne debatovanie kamarátstva.Ak by som si mohla vybrať kde žiť tak tam

luccija
3. aug 2025
@kontesss

@anonym_c495aa ...oni neprežili pod komoušami ...roky1948...,roky 1968...1989..., my sme aj preto zaostalí...

@kontesss ale ani oni to nemajú ekonomický dobre ešte možno sever, ale su skoro najviac zadlzeni z EU kamarátka bývala v Milane veľa prevádzok sa pozatvaralo, že ani Taliani už nechodia toľko jesť von a to je silny ekonomický sever.Ona pracovala v dobrom hoteli a skončili