icon

Farba roka 2026

3. nov 2025

Co hovorite.

Farba roka 2026
anonym_93d1a7
3. nov 2025

Krásna farba, ale nosiť budem stále svoju čiernu, bielu, sivú, béžovú a bordovú. Málokedy sa nejaká iná mihne v mojom šatníku a nepomôže, ani keby bola farbou storočia 😂

viestta
3. nov 2025

Vzdy sa mi pacila, akakolvek modra, vratane petrolejovej a tyrkysovej, bez ohladu na to, co bolo vyhlasene za farbu roka. Nikdy som sa neriadila tym, aku farbu ktosi vyhlasil za farbu roka

anonym_35222c
3. nov 2025

@anonym_autor veľmi pekné a elegantné

anonym_0edde3
3. nov 2025

Mne sa nepáči a ani sa mi nehodí.

anonym_098c47
3. nov 2025

Nádherná petrolejová farba 💙💚 Veľmi sa mi páči tyrkysová a všetky odtiene modro zelenej.

autor
3. nov 2025

Aj za mna uzas. Je to moja naj farba cely zivot . Tmavá tyrkysová Svieža tyrkysová proste vsetky odtiene … a 2026 bude mat sestra promocie a mozno svadbu tak spojim prijemne s uzitocnym🥰tesim sa ze tolke tiez fandite tomuto odtienu

nelca84
3. nov 2025

@anonym_autor milujem tuto farbu, celkovo nosim rada modru v roznych odtienoch, takze za mna 👌

kavasmliekom
3. nov 2025

Aj mne sa paci, ale nehodí sa mi.

nekonecna_katastrofa
3. nov 2025

@anonym_autor milujem ju, a mne sa aj veľmi hodí 😊

simsalabim
3. nov 2025

Mne sa aj paci, aj hodi 👍 V mojom satniku stalica uz par desatroci.

autor
3. nov 2025

Baby a tie čo píšete že sa vám nehodí čo keď si to myslíte iba vy😌🥰 Nebojte sa celkovo pestrých farieb.

autor
3. nov 2025
@simsalabim

Mne sa aj paci, aj hodi 👍 V mojom satniku stalica uz par desatroci.

@simsalabim máte nádherné vlasy k vám všetky odtiene zelenej tyrkysovej modrej

nikha2809
3. nov 2025

Nádherná farba, ale v zivote som ju nemala na sebe a ani nebudem

bambulkaaskatulka
3. nov 2025

Nádherná farba. A viem si aj na sebe predstaviť 😊

anonym_93d1a7
3. nov 2025
@anonym_autor

Baby a tie čo píšete že sa vám nehodí čo keď si to myslíte iba vy😌🥰 Nebojte sa celkovo pestrých farieb.

@anonym_autor Pestré farby mi úplne nesedia s minimalistickým kapsulovým šatníkom, takže mám naozaj iba pár kúskov na oživenie a vlastne ich nosím naozaj výnimočne 😅 nebojím sa toho, napríklad pri večerných šatách rada idem do farby a viem, ktoré mi pristanú, ale na bežný deň to jednoducho nie je môj štýl 🙂

rozculena
3. nov 2025

@anonym_autor páči sa mi a je aj vhodná pre mňa-zimný typ.Ale nikdy som nič také nemala,lebo som nikdy nič v tej farbe nenašla v obchode

moonlight1210
4. nov 2025

U mna sa s jej iblubenostou minuli o cca dve desatrocia.
Kedysi som velmi oblubovala modru a vsetky jej odtiene. Ale postupne som sa posunula k inym odtienom.

Zavisi vsak, na aky odtien tejto farby narazim v obchode a aky kusok to bude. Teoreticky si mozno nieco kupim. Ale skor nie.