Fungujú menštruačné plavky spoľahlivo?
Ahojte,potrebujem poradiť. Mate niektorá odskúšané menstruacne plavky?Su spoľahlivé?Kde ste objednávali?Nasla som aj na Temu nejaké, no neviem ci radšej objednať niekde inde .
Dátum dovolenky sme vyrátali tak, aby vyhovoval aj dcére (12r) aj mne. Akurát sme nemohli vedieť, že jej bude meškať týždeň 😕. Objednala som z Perties lebo deklarovali doručenie so piatku. Jasne, že nič nedošlo. Tak sme na poslednú chvíľu utekali do Decathlonu. Dcéra je sama prekvapená, že fungujú super. Kúpe sa v mori, behajú so súrodencami a všetko ok.
Dátum dovolenky sme vyrátali tak, aby vyhovoval aj dcére (12r) aj mne. Akurát sme nemohli vedieť, že jej bude meškať týždeň 😕. Objednala som z Perties lebo deklarovali doručenie so piatku. Jasne, že nič nedošlo. Tak sme na poslednú chvíľu utekali do Decathlonu. Dcéra je sama prekvapená, že fungujú super. Kúpe sa v mori, behajú so súrodencami a všetko ok.
@simonkazga Ďakujem aj v decatlone sa dajú kúpiť?
@simonkazga Ďakujem aj v decatlone sa dajú kúpiť?
@danaf aj my mame z decatlonu. Len skor obednaj online. Dosli tusim za 2 dni.
lebo na predajniach ich v 99% predajni nemaju.
Mlada sa v bazene jasila, potapala, a setko v pohode.

Zatiaľ som neskúšala, ale... Podľa mňa je to ako s plienkami - nie každému zadku sadne každá značka a v niektorých situáciách ani tie najdrahšie neudržia.
Objednávala som tieto:
https://www.aliexpress.com/p/order/detail.html?...
Prišli za 12 kalendárnych dní od objednania a vyzerajú dobre.