icon

Fungujú menštruačné plavky spoľahlivo?

danaf
22. júl 2025

Ahojte,potrebujem poradiť. Mate niektorá odskúšané menstruacne plavky?Su spoľahlivé?Kde ste objednávali?Nasla som aj na Temu nejaké, no neviem ci radšej objednať niekde inde .

tanyan
22. júl 2025

Zatiaľ som neskúšala, ale... Podľa mňa je to ako s plienkami - nie každému zadku sadne každá značka a v niektorých situáciách ani tie najdrahšie neudržia.
Objednávala som tieto:
https://www.aliexpress.com/p/order/detail.html?...
Prišli za 12 kalendárnych dní od objednania a vyzerajú dobre.

simonkazga
22. júl 2025

Dátum dovolenky sme vyrátali tak, aby vyhovoval aj dcére (12r) aj mne. Akurát sme nemohli vedieť, že jej bude meškať týždeň 😕. Objednala som z Perties lebo deklarovali doručenie so piatku. Jasne, že nič nedošlo. Tak sme na poslednú chvíľu utekali do Decathlonu. Dcéra je sama prekvapená, že fungujú super. Kúpe sa v mori, behajú so súrodencami a všetko ok.

danaf
autor
22. júl 2025
@simonkazga

Dátum dovolenky sme vyrátali tak, aby vyhovoval aj dcére (12r) aj mne. Akurát sme nemohli vedieť, že jej bude meškať týždeň 😕. Objednala som z Perties lebo deklarovali doručenie so piatku. Jasne, že nič nedošlo. Tak sme na poslednú chvíľu utekali do Decathlonu. Dcéra je sama prekvapená, že fungujú super. Kúpe sa v mori, behajú so súrodencami a všetko ok.

@simonkazga Ďakujem aj v decatlone sa dajú kúpiť?

simonkazga
22. júl 2025
@danaf

@danaf áno

elanor
22. júl 2025
@danaf

@danaf aj my mame z decatlonu. Len skor obednaj online. Dosli tusim za 2 dni.
lebo na predajniach ich v 99% predajni nemaju.
Mlada sa v bazene jasila, potapala, a setko v pohode.