Hľadáte pohodlné oblečenie na letnú svadbu?
Čaute decká. Idem sa vás spýtať, lebo som bezradný. Čaká ma svadba v júli, brat sa žení. No a mňa napadá, či existuje nejaké ľahšie oblečenie, ktoré by bolo vhodné na svadbu, alebo to proste musím pretrpieť v čiernych tesilakoch, poltopankach a košeli?
Vy ženy to máte parádne, lebo si na bosé labky dáte dajake šnúrky, sukňu pod riť a hore len dajake šnurkove šaty s výstrihom po pupok, že vám to fajne luftuje. Ale čo my? Existuje nejaké vhodné riešenie pre chlapov, či len trpieť?
Bežne v lete chodím kraťasy, tylko, žabky. Prípadne ani to tylko, ale je mi jasné, že tak na svadbu nemožem hehe
@orangeblue mne to je niekedy už smiešne, ako sa ludia vyjadruju a píšu....No tielko na svatbu....to je také, no....škoda reči
@huginko tielko. Take veci neuznávam
@henriettak no to museli teda vyzerat....
@thirstymonk oblek ľan - viskóza, napr.
https://m.aboutyou.sk/p/jack-jones/oblek-rivier...,
Alebo H&M má celú pánsku ľanovú kolekciu
@huginko on nechce tielko na svadbu. On nosí tielko v lete normálne von 😂 na svadbu sa pekne oblečie 😂👍
@orangeblue nenosim nikdy tielko pre pana, je to hnus 🤮
@thirstymonk 😂ale píšeš že tylko nosiš😂
@tiezjedna to si dobre mimo :DDD viditelne ich mas doma niekolko.
@jaskolka ale ved ja nepisem, len o rifliach, bavime sa o tom, že ist v 35st na svadbu v obleku a koseli s dlhym rukavom je uz prežitok. Hlavne, ke dsa už chodí aj v rifliach. Kludne si môže dat kvalitne, lanove oblečenie a nikto s anebude pohorsovat. V Londyne pred 27 rokmi sme boli na svadbe , kde nikto neriesil co ma kto oblečene, to len my slováci sme prisli ako z časopisu a tam polovica ludi v klasickom dennom oblečeni.
@thirstymonk my sme boli na klasickej svadbe a známy mal lanovú košeľu a lanové kratasy mne sa to pacilo
@simca06022011 mám nohavice, košeľu, šaty. Manžel nohavice, košeľu. Už asi 4 roky trčia v skrini pretože sú použiteľné maximálne tak "na stojáka". Sme v tom raz išli obaja na svadbu, cesta dve hodiny autom a v kritických miestach (chrbát, sed) otras než sme vôbec dorazili...
@tiezjedna OBLEK nie je z latocky ako nohavice, kosele, saty, moj chlap ma niekolko takychto oblekov a su to priam luxusne kusy mimochodom, v jednom viedol nevestu k oltaru :DD
@silvia2013 veď áno, aj ľanové oblečenie je ok, ale tiež to musí mať dáku "úroveň". Ani ja som mu nepísala, ze musí mať čierny tesilovy oblek a čierne lakovky. Ale dlhé nohavice - hoci aj z toho ľanu, normálna košeľa s kľudne krátkym rukávom , a uzavreté topánky sú podľa mňa absolútne nutnosť na svadbu.

a inak my sme mali v juli pohreb (sorry za temnejsi prispevok) a teda poriesilo sa to doslova lanovymi ciernymi nohavicami, a tenuckou koselou a elegantnymi ciernymi topankami... cize bolo to primerane aj situacii, aj to vyzeralo oblekovo (lanove gate si nepredstavujte tie siroke, letne plazove.. ale normale ako "oblekove", len tenke z lanu 🙂 )