icon

Hodí sa úzka tigrovaná sukňa na grilovačku?

27. júl 2024

Baby myslite ze sa hodi na grilovacku taka uzsia tigrovana sukna? 😅 chcem si ju dat ale zase nechcem byt za nejaku onu

estellas
27. júl 2024

Ja by som si zobrala niečo pohodlnejšie, kraťasy by som zobrala. Ja by som nešla v sukni na grilovačku.

kastia
27. júl 2024

Záleží ci tam budeš aj nejako aktívne tráviť čas, behať za deťmi, grilovať a tak alebo ste len pozvaní a budeš len sedieť popíjať drinky a papať dobre jedlo. Ak sa v nej cítiš dobre, tak prečo nie. Možno fotka by pomohla lepšie zhodnotiť. Ja by som si osobne vzhľadom na moju väčšiu postavu (nadváhu) obliekla nejaké voľné šaty alebo leginove kraťasky a obyčajne tielko na úzkych ramienkach alebo voľne tričko.

autor
27. júl 2024

@kastia vieš co nie nie, iba sediet, jest a pit 😄 žiadne také vhodnejšie saty nemam a leginove kratasy tiež nie

h2
27. júl 2024

Ak to nie je grilovačka v lese, ale skôr garden párty, kde budeš, ako hosť a budeš skôr len sedieť, tak si daj sukňu v pohode.

kastia
27. júl 2024

Tak potom asi fajn.... daj si k tomu nejaké basic tričko, tielko a k tomu žabky, šľapky nech to trochu vykompenzujes a pohoda.

januska12323
27. júl 2024

Užšia? Daj si niečo voľnejšie inak sa uvaríš.

evcagabi
27. júl 2024

Ja som mala dnes tigrovane zavinovacie saty 😁 takze pre mna pohoda 😅 lebo som si nic ine nezabalila, akcia sa robila na zahrade u priatelovych rodicov a ja som nemala nic ine do coho by som sa natrepala