icon

Hodia sa dámske polobotky Rieker k elegantnému outfitu?

15. mar 2025

https://www.rieker-eshop.sk/damske-polobotky-ri...

Napr k ležérnej sukni alebo elegantným nohaviciam?

Strana
z3
nelca84
15. mar 2025

Podla mna nie, ale urcite ti niektore napisu, ze ak sa v tom dobre citis ty...

mk1111111111
15. mar 2025

Urcite nie.

autor
15. mar 2025

@nelca84 tiež nie som s tým stotožnená, ale hľadám nejaké poltopánky na jar k sukni,rifliam,nohaviciam..

lucia13022023
15. mar 2025

Nie.

baboobchod
15. mar 2025

Tie sa nehodia k ničomu 🤣 možno babke do kostola

autor
15. mar 2025
veralovegood
15. mar 2025

😬😬😬😬

nelca84
15. mar 2025

@dadis prepac, ale podla mna aj tieto su hrozne, babkovske 🙈

veralovegood
15. mar 2025

Pardon ale pokial nemate 80 rokov tak absolutne k nicomu 😬🙈

autor
15. mar 2025

Baby tak poraďte nejaké kožené poltopanky

denkabemommy
15. mar 2025

Pozrela by som skôr nejaké pekné mokasíny, toto pripadne oxfordky, lenže za mňa to čo sa hodí k nohaviciam sa zvyčajne nehodí k sukni 🙂

nelca84
15. mar 2025

@autorka a preco chces cierne? Ja mam podobne tymto na obrazku a podla mna to omnoho lepsie vyzera, nez cierne, najma k sukni... samozrejme mam aj cierne mokasiny, ale tie nosim skor vynimocne

ina2405
15. mar 2025

Tie topánky sa hodia do smetného koša, inak sa k ničomu nehodia fakt.

autor
15. mar 2025

@nelca84 nemusia byť čierne ale na jar napr keď prší tak svetle budú vyzerať hrozne,nie?

dadis
15. mar 2025

@nelca84 No vidis, ja som pozerala z tej znacky nejake krajsie, nez dals..,tie co si postla ty by som si ani do zahrady kopat zemiaky neobula 😅🤣 skarede a z nejakeho nejvalitneho materialu asi, ale asi dobre, kazdy ma iny vkus a predaju sa take aj take..

nelca84
15. mar 2025

Vsak ked bude prsat, tak si das nieco vhodne do dazda

nelca84
15. mar 2025

@dadis to bol priklad na vzhlad, co som narychlo nasla, neriesila som material
Ved som nepridala link na kokretne tieto.

muchotrafka298
15. mar 2025

Absolutne sa nehodia. Nehodia sa vlastne podla mna k nicomu. NIe je to pekna ani stylova topanka pre mladu zenu. Je to topanka pre seniorky.

Ku "vsetkemu" na bezne nosenie sa hodia celokozene mokasiny v neutralnej farbe, nie v semisi alebo s perforaciami.

baboobchod
15. mar 2025

Kukni wojas.sk, ccc.eu, eobuv.sk. Ja si vždy dám vyfiltrovať farbu, materiál kožu a veľkosť, pripadne ešte typ zapínania, výšku opätku/platformy a vyhodí ti milión na výber

dadis
15. mar 2025
dadis
15. mar 2025

Ja nosim aj celo cierne conversy, klasicke cierne vans a k letnym satam svetle conversy, biele tenisky... uz dlho nenosim lodicky

terezka1947
15. mar 2025

Nejaký takýto štýl?je toho kopa....čo mi vyhodilo.

777januska777
15. mar 2025

Mne sa hodia, teda zalezi k čomu. Podľa mňa je obrovské množstvo rôznych kombinácii a to co v konzervatívnej spoločnosti nekombinuje, je v skutočnosti zaujímavé a nápadité.

autor
15. mar 2025

@dadis
@terezka1947 áno skôr tie oxfordky by boli lepšie. A nemyslite že lepšie su matné ako lakované? Aj čo sa týka údržby...

sarandon
15. mar 2025

https://eobuv.sk/p/lodicky-tamaris-1-22311-43-c...
Mám tieto ale hnedé.
A taktiež lakované čierne šnurovacie oxfordky Tamaris,ale tie sú teda vegánske.

dadis
15. mar 2025

Podla mna udrzba lakovanych je jednoducha..len ozaj zalezi na kvalite topanky..ja mam odlozene medzi lodickami aj bezive aj cierne lakovane.. su ako nove, cakaju, kedy ich vytiahnem 🙂 a lordsy mam lakovane tiez, vyzeraju smrncovne..uz ich mam druhy rok..ani neviem ci sa este tuto sezonu nosia 😅, ale vidam ich este dost

autor
15. mar 2025

@dadis tie oxfordky sa mi zdajú také univerzálne. Chcem niečo univerzálne nadčasové kvalitne, nechcem kupovať neviem koľko topánok k rôznym outfitom...
@sarandon lodičky nie

akvi
15. mar 2025

Ja v takomto počasí nosím skoro ku všetkému členkové čižmy, do dažďa mám Ecco, lebo sú fakt nepremokavé a ešte mám BF čižmy v podobnom štýle. Za mňa naj topánka na prechodné obdobia. A hodí sa aj k nohaviciam aj k sukni

autor
15. mar 2025
Strana
z3