icon

Ideálne letné šaty pre asymetrickú postavu

1. jún 2024

Dievčatá,ženy, tak rada by som aspoň v lete nosila šaty,no neviem si nič poriadne kúpiť, aby som v tom nebola ako v stane. Mam väčšie prsia, aj brucho, hold, som silnejšej postavy, vrch veľkosť 22-24, no nohavice velk 18.

Viete mi,prosím, poradiť strih, po ktorom mam siahnuť? Vďaka za každú konštruktívnu radu.

alison11
1. jún 2024

Ak máš facebook tam nájdi Sasi_sije šije na mieru alebo Handmade by MEDJ môžem len odporučiť ja mám od nich na toto leto šité pár vecí majú krásne látky výber.

kluska
1. jún 2024

najlepsie take co su bez rukavoch, s miernym vystrihom a pod prsiami sa rozsirujuce

autor
1. jún 2024

@alison11 ďakujem,no ja potrebujem typ šiat, nie kde kúpim šaty. 🙂

autor
1. jún 2024

@kluska mam hrubé ruky a ak sa šaty pod prsiami rozširujú, opticky to ešte viac rozšíri postavu,mam dojem

autor
1. jún 2024

@alison11 ale pozrela som ju,možno sa jej opýtam na radu

kluska
1. jún 2024

popozeraj si na nete obrazky, mozno sa inspirujes https://www.google.com/search?q=plus+size+style...

banalu
1. jún 2024

Napr. Ako tie biele na obrazku

kluska
1. jún 2024

vyber si svoj styl a daj si ich usit

bublinka1426
1. jún 2024

@banalu hej nieco na tento styl ...pod prsami uviazane a volne padave. aby zakrylo brucho ale zaroven pod kolena nad kolena nech ukaze nohy kedze tie su stihlejsie.

0silvia0
1. jún 2024

Postava jablko dobre vyzera v uzsej sukni a bluzke s veckovym vystrihom. Skus pohladat saty, ktore vyzraju ako sukna a bluzka.

martinka13
1. jún 2024

Volila by som voľný vrch a úzku kratšiu sukňu

martinka13
1. jún 2024
alison11
1. jún 2024

Možno by vedeli poradiť

babababka
1. jún 2024

A-čkový strih.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
macekovam
2. jún 2024

mam taketo.. som spokojna.. z bonprixu

any_soj
2. jún 2024

Nedáš fotku? Bez hlavy... ja by som volila pás na páse, nie ako je teraz často pod prsiami. Užší vrch a široká sukňa (polkruhova, kruhová). Nech sa to práveže akoby optický vyrovná, nie že hore voľné, to ešte pridá, a dole obtiahnuté. Dôležitý je materiál - taký, čo sa ti kus prispôsobí, ale nevidno na ňom každý záhyb. Nevyznám sa v látkach, v názvoch, ale proste už na dotyk, pohľad sa dá vidieť, že tieto šaty, tričko, blúzka sú strašne hladké, tenké, úplne sa nacucnu na telo a všetko vidno, a niektoré nie. Možno napríklad ľanové šaty... To ti už poradia v obchode s látkami alebo krajčírka... Niečo na tento štýl, tieto majú aj tylovu spodnicku a opticky ti vytvoria pás, lebo akokolvek si hore široká, dole bude sukňa ešte rozviatejsia

kathhii
2. jún 2024

Skús pozrieť šaty pre jablko a postavu V...

amynka3110
4. jún 2024

Na facebookovej stránke: Nina moletky live Italy: dievčatá predvádzajú krásne šaty, človek má predstavu ,ako šaty vyzerajú na postave.Skúste nakuknúť dievčatá 😉