Ideálne letné šaty pre asymetrickú postavu
Dievčatá,ženy, tak rada by som aspoň v lete nosila šaty,no neviem si nič poriadne kúpiť, aby som v tom nebola ako v stane. Mam väčšie prsia, aj brucho, hold, som silnejšej postavy, vrch veľkosť 22-24, no nohavice velk 18.
Viete mi,prosím, poradiť strih, po ktorom mam siahnuť? Vďaka za každú konštruktívnu radu.
najlepsie take co su bez rukavoch, s miernym vystrihom a pod prsiami sa rozsirujuce
@alison11 ďakujem,no ja potrebujem typ šiat, nie kde kúpim šaty. 🙂
@kluska mam hrubé ruky a ak sa šaty pod prsiami rozširujú, opticky to ešte viac rozšíri postavu,mam dojem
@alison11 ale pozrela som ju,možno sa jej opýtam na radu
popozeraj si na nete obrazky, mozno sa inspirujes https://www.google.com/search?q=plus+size+style...
vyber si svoj styl a daj si ich usit
@banalu hej nieco na tento styl ...pod prsami uviazane a volne padave. aby zakrylo brucho ale zaroven pod kolena nad kolena nech ukaze nohy kedze tie su stihlejsie.
Postava jablko dobre vyzera v uzsej sukni a bluzke s veckovym vystrihom. Skus pohladat saty, ktore vyzraju ako sukna a bluzka.
Volila by som voľný vrch a úzku kratšiu sukňu
Možno by vedeli poradiť
A-čkový strih.
Nedáš fotku? Bez hlavy... ja by som volila pás na páse, nie ako je teraz často pod prsiami. Užší vrch a široká sukňa (polkruhova, kruhová). Nech sa to práveže akoby optický vyrovná, nie že hore voľné, to ešte pridá, a dole obtiahnuté. Dôležitý je materiál - taký, čo sa ti kus prispôsobí, ale nevidno na ňom každý záhyb. Nevyznám sa v látkach, v názvoch, ale proste už na dotyk, pohľad sa dá vidieť, že tieto šaty, tričko, blúzka sú strašne hladké, tenké, úplne sa nacucnu na telo a všetko vidno, a niektoré nie. Možno napríklad ľanové šaty... To ti už poradia v obchode s látkami alebo krajčírka... Niečo na tento štýl, tieto majú aj tylovu spodnicku a opticky ti vytvoria pás, lebo akokolvek si hore široká, dole bude sukňa ešte rozviatejsia
Skús pozrieť šaty pre jablko a postavu V...
Na facebookovej stránke: Nina moletky live Italy: dievčatá predvádzajú krásne šaty, človek má predstavu ,ako šaty vyzerajú na postave.Skúste nakuknúť dievčatá 😉

Ak máš facebook tam nájdi Sasi_sije šije na mieru alebo Handmade by MEDJ môžem len odporučiť ja mám od nich na toto leto šité pár vecí majú krásne látky výber.