icon

Je normálne, ak muž nosí jocksy?

qadamko
29. dec 2024
Strana
z2
lindous
29. dec 2024

Proti chuti žiaden dišputát, každý ako jemu vyhovuje, čo to je viem len vďaka kamrátom z LGBTI komunity, tak by som povedala asi, že tam je to bežnejšie, neviem, na mojom si to neviem predstaviť, možno iba ako vtip, mne to príde úplne antisexy 😂 ale čo je normálne a čo nenormálne si naozaj nedovolím súdiť...

maca1984
29. dec 2024

Keby to mal na sebe môj muž tak si asi cvrknem 🤣
Ale nenormálne mi to nepripadá.
Každý čo, ako mu vyhovuje.

olimuc
29. dec 2024

Pokial je to chlap mezdi 20-30 rokov, vysportovany a hetero, kompletne o holen y a la CR tak by som to brala ako, ze nosi obdobu chlapskych tangacov a chce sa predvadzat a bude okupovat kupelnu dlhsie ako ja … nepripada mi to nenormalne ale pre mna ani sexy.

januska12323
29. dec 2024

Neviem čo to je a po komentároch ani nechcem 😁
Inak normálne je všetko ak to nikomu neublížuje napríklad obnažovanie na verejnosti.

solange7
29. dec 2024

@qadamko za mna su to spodare, ktore pozyvaju smer zadok. 🥴 Na heterakovi by mi to prislo vtipne.

ibatanecnica
29. dec 2024

@qadamko co to je?

nikaeli
29. dec 2024

A úplne super to vyzerá, ak má zadok ako huspeninu...... 🤪

Muži skôr uprednostňujú pohodlné spodné prádlo a nie obtiahnutú ponožku 🤷🏻‍♀️

ibatanecnica
29. dec 2024

@elanor no uz lutujem.ze.som sa spytala 😁

mmoonna
29. dec 2024

@qadamko pre mňa je to hrozne antisexy a keby v tom vidím môjho muža,tak umriem od smiechu

elanor
29. dec 2024

@ibatanecnica tiez som musela googlit... a potom mi skoro oci vypadli.

sense
29. dec 2024

@elanor tiež som googlila 🙈

svetlonos
29. dec 2024

Tak na par mužoch by som asi chytila kŕče zo záchvatu smiechu ale pokial maju dobrý zadok a su inak v pohode, tak prečo nie? Ved sa ho spýtaj prečo ich rád nosi?

lenkasarka
29. dec 2024

@ibatanecnica už som sa bála,že som jediná ktorá netuší čo to je

jamimo
29. dec 2024

@qadamko osobne si myslím, že jeho vec... Mne sa to nepáči 🙄
Mala som kolegu pred 20 rokmi a nosil tangá-hetero, ženatý, 2 deti, jeho manželke sa to páčilo... A mám kamaráta, ktorý chodí na ostro pod nohavicami, aj normálne na vyšetrenie, napr ortopédiu 🤭 Doktorovi skoro oči vypadli...
Za mňa hlavne nehygienické...

marca12
29. dec 2024

@qadamko Neviem,kde zijem,ale ja som si to musela vygooglit. Preco by to nemalo byt normalne? Mne sa to sice nepaci,ale viem si predstavit,ze su typy chlapov,ktori to vedia nosit. Ved tiez nie kazda zena nosi tanga. Cudne su tie,ktore nosia alebo nenosia?

svetlonos
29. dec 2024

@jamimo
tak možno petie denne tie gate 😁

rozculena
29. dec 2024

som nevedela,že sa to tak volá....ale vedela by som si to na niektorých predstaviť

biba_18
29. dec 2024

mne to sexi nepripadá…

dismonika
29. dec 2024

@qadamko normálne až som si to musela vygoogliť? To aj také niečo je? Asi som už fakt stará 🤣🤣🤣

danyelia
29. dec 2024

Tiež som gúglila, v živote som o tom názve nepočula, ani také trenky či čo to je nevidela, ale mne sa to vôbec nepáči 🙄

bielasovicka
29. dec 2024

Tiež som nevedela čo to je. 😄. No kebyže toto uvidím na chlapovi, tak sa ušulam od smiechu..
A to nenosia len tepli?
A

miadi
30. dec 2024

Tak pre toho co ich nosi to normalne je . Druhych do toho nic 😉

ibatanecnica
30. dec 2024

@bielasovicka na mna to posobi skor antisexualne.

unicornlady
30. dec 2024

Tiež som nevedela, čo to je. A nechcela by som to vidieť na chlapovi.

Avšak je asi jedna výnimka. A tento štýl spodného prádla som videla spomínaný (neviem, či to bol tento názov "jocksy", alebo iný) pri francúzskom olympionikovi, o ktorom vznikli potom "meme-čka", lebo svojím prirodzením zhodil tyč pri skoku do výšky. Pri ňom tam niekde spomínali, že asi nemá spodné prádlo. A pod takými obtiahnutými legínami asi muži takéto niečo aj nosia.

video:
https://www.youtube.com/shorts/Qx95F5gtYDk

mooonika1975
30. dec 2024

@jamimo mne prídu aj tanga nehygienicke😊
Myslím u žien

jamimo
30. dec 2024

@mooonika1975 aj mne...

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
ina2405
30. dec 2024

@qadamko nosil to môj známy gay, on sa o tom všetkým vo fitku zmieňoval.

ina2405
30. dec 2024

@mooonika1975 aj mne

Strana
z2