Je normálne, ak muž nosí jocksy?
Keby to mal na sebe môj muž tak si asi cvrknem 🤣
Ale nenormálne mi to nepripadá.
Každý čo, ako mu vyhovuje.
Pokial je to chlap mezdi 20-30 rokov, vysportovany a hetero, kompletne o holen y a la CR tak by som to brala ako, ze nosi obdobu chlapskych tangacov a chce sa predvadzat a bude okupovat kupelnu dlhsie ako ja … nepripada mi to nenormalne ale pre mna ani sexy.
Neviem čo to je a po komentároch ani nechcem 😁
Inak normálne je všetko ak to nikomu neublížuje napríklad obnažovanie na verejnosti.
@qadamko co to je?
A úplne super to vyzerá, ak má zadok ako huspeninu...... 🤪
Muži skôr uprednostňujú pohodlné spodné prádlo a nie obtiahnutú ponožku 🤷🏻♀️
@elanor no uz lutujem.ze.som sa spytala 😁
@ibatanecnica tiez som musela googlit... a potom mi skoro oci vypadli.
Tak na par mužoch by som asi chytila kŕče zo záchvatu smiechu ale pokial maju dobrý zadok a su inak v pohode, tak prečo nie? Ved sa ho spýtaj prečo ich rád nosi?
@ibatanecnica už som sa bála,že som jediná ktorá netuší čo to je
@qadamko osobne si myslím, že jeho vec... Mne sa to nepáči 🙄
Mala som kolegu pred 20 rokmi a nosil tangá-hetero, ženatý, 2 deti, jeho manželke sa to páčilo... A mám kamaráta, ktorý chodí na ostro pod nohavicami, aj normálne na vyšetrenie, napr ortopédiu 🤭 Doktorovi skoro oči vypadli...
Za mňa hlavne nehygienické...
som nevedela,že sa to tak volá....ale vedela by som si to na niektorých predstaviť
mne to sexi nepripadá…
Tiež som gúglila, v živote som o tom názve nepočula, ani také trenky či čo to je nevidela, ale mne sa to vôbec nepáči 🙄
Tiež som nevedela čo to je. 😄. No kebyže toto uvidím na chlapovi, tak sa ušulam od smiechu..
A to nenosia len tepli?
A
Tak pre toho co ich nosi to normalne je . Druhych do toho nic 😉
@bielasovicka na mna to posobi skor antisexualne.
Tiež som nevedela, čo to je. A nechcela by som to vidieť na chlapovi.
Avšak je asi jedna výnimka. A tento štýl spodného prádla som videla spomínaný (neviem, či to bol tento názov "jocksy", alebo iný) pri francúzskom olympionikovi, o ktorom vznikli potom "meme-čka", lebo svojím prirodzením zhodil tyč pri skoku do výšky. Pri ňom tam niekde spomínali, že asi nemá spodné prádlo. A pod takými obtiahnutými legínami asi muži takéto niečo aj nosia.
@jamimo mne prídu aj tanga nehygienicke😊
Myslím u žien
@mooonika1975 aj mne...
@mooonika1975 aj mne

Proti chuti žiaden dišputát, každý ako jemu vyhovuje, čo to je viem len vďaka kamrátom z LGBTI komunity, tak by som povedala asi, že tam je to bežnejšie, neviem, na mojom si to neviem predstaviť, možno iba ako vtip, mne to príde úplne antisexy 😂 ale čo je normálne a čo nenormálne si naozaj nedovolím súdiť...