icon

Je nosenie skinny riflí už nemoderné?

Včera o 09:02

Sú podľa vás skinny rifle nemoderné a už sa nenosia? V téme kde dala autorka fotku a má na sebe skinny rifle viacero z vás píše ako sa už nenosia a sú nemoderné, podľa mňa na ženách vyzerajú najlepšie, nie ako to čo sa teraz nosí 🙈

Strana
z3
ivik4
Včera o 15:59
@koniarova

Nemám nič proti skinny rifliam. Len 90% dám si neuvedomuje, že na ne nemá absolútne výšku ani postavu.

@koniarova tak tak
Ja mam sice velmi dobru postavu takze nevyzeram ako hurka ( vela zien v nich ano ) ale nemam dlhe nohy . Mozno aj preto sa citim lepsie v inych nohaviciach.

koniarova
Včera o 16:00
@ivik4

@koniarova tak tak
Ja mam sice velmi dobru postavu takze nevyzeram ako hurka ( vela zien v nich ano ) ale nemam dlhe nohy . Mozno aj preto sa citim lepsie v inych nohaviciach.

@ivik4 ale ty máš súdnosť. 👍 Väčšina vôbec.

minenkaa
Včera o 16:27
@rozculena

@anonym_autor lenže autorka mala nadváhu a vyzerala v tom otrasne.

@rozculena kto mal nadváhu

anonym_64579f
Včera o 16:31

Podĺa tých fotiek mala/mal svalnaté, také atletické nohy a myslím si, že BMI mala úplne v norme.Len väčšie rifle potrebovala.Ja som chudá a tiež v super skinny som ako jaternica .

anonym_acf5ba
Včera o 18:01

@anonym_autor skinny rifle sú normálna vec, plachtaky by som nenosila.

lenik98
Včera o 18:51
@rozculena

@anonym_autor lenže autorka mala nadváhu a vyzerala v tom otrasne.

@rozculena nevieš čo znamená nadváha

moonlight1210
Včera o 19:29

Ja som vdacna, ze uz 99% nohavic v obchodoch nie je skinny a konecne sa aj v retazcoch da vybrat viac moznosti. Nie len v mensich obchodoch.

Par skinny som si ale nechala na jesen a na zimu do ciziem. Je to pohodlnejsie, ako zavinovat bezne nohavice najprv do ponozky. Inak ich nenosim.

Skinny velmi zdoraznuju kazdu krivku, kazdu chybu. Takze vyzaduju krasne formovane nohy. Najlepsie aj proporcne voci telu trochu dlhsie. Iba stihle nohy nestacia. Kludne i plnsie nohy, ale pekne formovane.
Alebo potom mozu pomoct vzory a linie, ktore opticky odvedu pozornost.
Alebo potom aspon spokojne sebavedomie. 🙂

anonym_edea48
Včera o 19:58
@anonym_acf5ba

@anonym_autor skinny rifle sú normálna vec, plachtaky by som nenosila.

@anonym_acf5ba veď to, že ich stále aj ženy, ktoré by ich absolútne nosiť nemali, považujú za normálnu vec. Práve to je ten problém.

bielasovicka
Včera o 20:37

A ja som zas taká že mi je úplne jedno co sa aktuálne nosí, ja nosím to, co sa mi hodí, v čom sa cítim dobre, a co sa mi páči.

rozculena
Včera o 21:28
@lenik98

@rozculena nevieš čo znamená nadváha

@lenik98 Nadváha je stav, kedy telesná hmotnosť presahuje optimálne hodnoty pre danú výšku, vek a pohlavie.

rozculena
Včera o 21:30
@zara3

@rozculena a to jak vies? Kde je fotka?

@zara3 bola v jednej debate spolu s otázkou,či to oblečenie vyzerá vyzývavo alebo elegantne.
Mala tesné rifle,vyzeralo to nepekne.

lapersefona
Dnes o 06:19

Ak ti pekne vyniknú nohy tak prečo nie. Aj tak ludia nosia všeličo a radsej niečo co nie je moderné ale vyzerať v tom dobre ako podla aktuálnej módy ale vyzeráš tom ako vo vreci od zemiakoch

anonym_777967
Dnes o 06:23

@anonym_autor nenosím rifle od strednej školy 😅

anonym_7edb74
Dnes o 06:50
@rozculena

@lenik98 Nadváha je stav, kedy telesná hmotnosť presahuje optimálne hodnoty pre danú výšku, vek a pohlavie.

pr85
Dnes o 15:23

@anonym_autor Neviem si predstaviť us seba nosiť skinny dzinsy. Na chlapovi to vyzera hrozne.

anonym_9749d2
Dnes o 15:33
@pr85

@anonym_autor Neviem si predstaviť us seba nosiť skinny dzinsy. Na chlapovi to vyzera hrozne.

@pr85 mne je až trápne, keď vidím mužov tak oblečených.Tie chudé nožičky a obtiahnuté aj veľa moderátorov v televízii Vratko Siragi má často skinny.Na mužoch sa mi to obzvlášť nepáči a u žien sa hodia tak 1z 10.Clovek, aby chodil kupovať rifle s návodom 15 názvov a druhov riflí😆

pr85
Dnes o 15:43
@anonym_9749d2

@pr85 mne je až trápne, keď vidím mužov tak oblečených.Tie chudé nožičky a obtiahnuté aj veľa moderátorov v televízii Vratko Siragi má často skinny.Na mužoch sa mi to obzvlášť nepáči a u žien sa hodia tak 1z 10.Clovek, aby chodil kupovať rifle s návodom 15 názvov a druhov riflí😆

@anonym_9749d2 Hovoríš mi z duše.

oblecenie99
Dnes o 16:00
@moonlight1210

Ja som vdacna, ze uz 99% nohavic v obchodoch nie je skinny a konecne sa aj v retazcoch da vybrat viac moznosti. Nie len v mensich obchodoch.

Par skinny som si ale nechala na jesen a na zimu do ciziem. Je to pohodlnejsie, ako zavinovat bezne nohavice najprv do ponozky. Inak ich nenosim.

Skinny velmi zdoraznuju kazdu krivku, kazdu chybu. Takze vyzaduju krasne formovane nohy. Najlepsie aj proporcne voci telu trochu dlhsie. Iba stihle nohy nestacia. Kludne i plnsie nohy, ale pekne formovane.
Alebo potom mozu pomoct vzory a linie, ktore opticky odvedu pozornost.
Alebo potom aspon spokojne sebavedomie. 🙂

@moonlight1210 Veď toto! Tie skinny sú fajn na zimu, keď nosím čižmy, s nejakým dlhým.pulovrom napríklad, alebo s predĺženým sakom. Tie zvonove, či rovné strihy (tie som mala vždy najradšej), môžu byť fajn s teniskami, ale nemám chuť na zimu kupovať viacero druhov čižiem, aby mi pasovali k tým rôznym druhom a strihov nohavíc.

Ináč, skinny na väčších ženách nevyzerajú o nič horšie, ako 80 percent tej hrôzy na mladších/tenších ženách/dievčatách, čo bežne vidím na ulici. Jedna vec je vybrať si strih nohavíc, ktorý je v móde a napasovať si ich priamo úmerne k.postave, druhá vec je dogabať sa absolútne nevhodným výberom topánok, kabelky či kabátu k tým nohaviciam. Mám.pocit, že všetci nosia všetko, akoby sa ráno obliekali so zatvorenými očami. Žiadny vkus, žiadne zladenie jednotlivých prvkov, len nahádzať na seba všetko.

euka210
Dnes o 18:20

@anonym_autor mne je uplne jedno, co je a nie je moderrne, lebo stale sa to toci dookola. Ani uzke nie su ok, ani siroke. Ja nosim stale rovne, take, co sa mne pacia a su pohodlne. A myslim, ze dnes sa nosi uz vsetko mozne. Ked si niekto k satam da botasky, tak je uplne jedno ci mas uzke ci siroke rifle.

Strana
z3