Je toto vhodný outfit na pohovor?

Za mna nie. 😬
Určite nie, to by si vyzerala akoby si sa nestihla z pyžama prezliecť
Nie, ani omylom.
Nie. A tie sandálky s bosými nohami a otvorenou špičkou tiež vôbec nie.
Pretože v pozvánke sa dôrazne spomina uvoľnená atmosféra v rámci dresscodu preto vymýšľam takéto alternatívy
?? nerozumiem, to je žart? Veď to predsa nepôsobí elegantne a už vôbec nie formálne. Ako nejaké lacné pyžamo pre zrelú 40. Ale spalo by sa v tom dobre. Koho toto vôbec napadne ako vhodné oblečenie na pohovor? Musím to vedieť. 😀
@soraya25 vždy lepšie ako biela košeľa a čierne nohavice,sukňa 😀 iné topánky,zakasala by som si to,možno nejaké sako,náušnice,prstene a 👌
hento dobre nevyzerá ani na tej peknej modelke 🙏😂
@janaolas332 pohovor bude do cirkusu?
Skús ísť do ležérnej elegancie.. 😊
@zuzanka.zuzu autorka ide na pohovor,ja nie...netuším,kde je pohovor.
Och ježkove oči 🙈
@janaolas332 ty si komentovala, že by si si zobrala toto (ešte s dodatkom "lepšie než biela blúzka a čierne nohavice/sukňa") a že by si k tomu pridala sako, náušnice, prstene... tak reku či máš na mysli pohovor do cirkusu? lebo inak neviem kde si myslíš, že je toto vhodné 🙈
To nemyslis vazne, vsak? 😃
@cocolino234 vyzera to ako pyzamo, ale urcite nie lacne ;)
@zuzanka.zuzu nie nemám veru na myslí cirkus. Môže to kľudne dosť štýlovo vyzerať,aj tak podľa mňa, no nič iný vkus.
Pyžamový piatok 😅👌
Ak bude pohovor cez videohovor a na home office poziciu tak mozno aj hej 😁
Uvolnena atmosfera neznamena automaticky, ze sa jedna o pyzamovu party😉
Alebo este keby si si neobliekla oba diely naraz... Teda tieto nohavice a iny top, alebo tato kosela a ine nohavice...
@vanilkovazmrzka za mňa lacné prevedenie a materiál tak 30 eur. Pôsobí to lacno, ako nejaký set z h&m. Ale môžeme mať rozdielne pohľady.
Je to zo Zary... A kosela stoji 50 €... Nohavice asi tiez tak...
@soraya25 to je nejaka sranda nie...
@ikonica ak je to polyester, tak je to predrazena cinska handra a navyse Zara, znama skandalmi, fuj.