icon

Je viditeľnosť siloniek v teniskách módnym prešľapom?

19. júl 2025

Ahojte

Chcem sa opýtať na váš názor – dnes som si obula čierne tenisky a dala som si k nim telové silónkové ťapky (také tie neviditeľné ponožky). No pri chôdzi mi trochu vykúkajú z topánok a teraz rozmýšľam – je to podľa vás módny prešľap? 🤔

Všímate si to u iných? Vadí vám to? Alebo je to úplne OK.

Poteším sa vašim názorom a skúsenostiam 😊
Ďakujem!

Je viditeľnosť siloniek v teniskách módnym prešľapom?
Strana
z2
svokrinjazykmonika
20. júl 2025

@anonym_autor ja by som si to veru všimla, mne by to vadilo. Ale keby nevidím ten lem, žeby si mala vyššie silonkové ponožky, tak by som s tým bola okay.

kukuk29
20. júl 2025

Ja nechápem ,prečo si ženy dávajú silonky do tenisiek 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤔

metoma73
20. júl 2025

Teraz, keď nosia aj ponožky v lodičkách by som to vôbec neriešila

anonym_2f42be
20. júl 2025

@anonym_autor Hlavne je cítiť dobrý smrad, keď sa tá noha parí v teniskách v tej umeline a potom sa dotyčná vyzuje.
Lepšie sú bavlnené ponožky.

johanka21
21. júl 2025

@anonym_autor No hlavne ten tmavohnedý silónový pásik v tým čiernych teniskách nevyzerá dobre... Ja nosím k bielym teniskám biele "ťapkové" ponožky a a k čiernym čierne.

jana_eyre_2
21. júl 2025

Ja som módny ignorant, v živote som si nevšimla čo má niekto iný v teniskách a je mi to úplne suma fuk..

Ja nosím biele tenisky a zväčša čierne podkotnikove ponožky 🤷🏻‍♀️ ak si to niekto všimol a rozhorcoval sa nad tým, tak ma mrzí že som mu spôsobila traumu 🤪 ja mám rada komfort dobrých ponožiek a tie ktoré obľubujem sú čierne..

Strana
z2