icon

Je značka Protetika pri korkových šľapkách dobrá voľba?

16. aug 2025

Prosim vas, su slapky protetika podla vas dobra volba? Kedze su drahsie ako ine korkove slapky, tak by ma zaujimalo ci sa plati z aznacku, alebo kvalitu. Nemate skusenosti?

anonym_f367d7
16. aug 2025

Šlapky všeobecne nie sú vhodná obuv na prezúvky kvôli bezpečnosti.

kacena4
16. aug 2025

podla toho pre koho kde ich bude nosit ako casto ci ma nejake problemy... mne napr. nevyhovuju

autor
16. aug 2025
@kacena4

podla toho pre koho kde ich bude nosit ako casto ci ma nejake problemy... mne napr. nevyhovuju

@anonym_f367d7
@kacena4 Planujem kupit stredoskolacke.

anonym_f367d7
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_f367d7

@anonym_autor V školskom poriadku sú zvyčajne šľapky zakázané
Korkové sú na každodenné používanie nepohodlné, tvrdé.
Stredoškoláčka nech si radšej vyberie sandále alebo plátenky

kacena4
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_f367d7

@anonym_autor presne ako pise vysie, ak ich nosi aj doma kludne kup ale ak ich nenosi budu ju v tom boliet nohy

anonym_d4c658
16. aug 2025

Ja som mala od ZŠ po VŠ značku protetika a vyhovujú mi perfektne do teraz. Nikdy ma v tom nebolela noha. Behanie po chodbách v škole bolo predsa zakázané a aj tak sa najviac potkýňali ľudia v plyšových papučkách alebo kroksách.

bonboniera
16. aug 2025

Prosim? Ako môžu byt ortopedické korkove slapky nepohodlne a horšie ako platenky alebo sandále? 😅

Autorka, celý život nosím na doma ortopedické korkove šľapky, po novom mam aj z protetiky a som absolútne spokojná.

anonym_f367d7
16. aug 2025
@bonboniera

Prosim? Ako môžu byt ortopedické korkove slapky nepohodlne a horšie ako platenky alebo sandále? 😅

Autorka, celý život nosím na doma ortopedické korkove šľapky, po novom mam aj z protetiky a som absolútne spokojná.

@bonboniera lebo sú tvrdé a neohybné

anonym_d4c658
16. aug 2025
@anonym_f367d7

@bonboniera lebo sú tvrdé a neohybné

@anonym_f367d7 áno ale topánka má byť pevná, zvlášť pre ešte rastúcu nohu a to protetické tvarovanie obopne nohu tak, že to nie je bolestivé

mandzula
16. aug 2025

Kupila si ich mama, no nesedali jej, tak ich posunula mne. Pri prvom obuti si vravim, ze horor, ako toto moze niekto nosit, no zvykla som si a mam ich uz roky. Mne pomohli aj od bolesti z padajucej klenby.

eternity24
16. aug 2025

@anonym_autor ja nosím cele uz druhé leto birkenstock, ktoré sú drahšie ako Protetika a nikdy ma v tom noha nebolela. Aj na doma mám rovnaký druh, ale lacnejšiu značku ako papuce.

anonym_f367d7
16. aug 2025
@anonym_d4c658

@anonym_f367d7 áno ale topánka má byť pevná, zvlášť pre ešte rastúcu nohu a to protetické tvarovanie obopne nohu tak, že to nie je bolestivé

@anonym_d4c658 šlapky nie sú pevná obuv
hovorím len o tvrdej neohybnej podrážke, tá je pre chodidlo nepríjemná
Protetika obuv je dobrá kvalitná značka o tom nepochybujem, nepohodlná je len tá korková podrážka

anonym_d4c658
16. aug 2025
@anonym_f367d7

@anonym_d4c658 šlapky nie sú pevná obuv
hovorím len o tvrdej neohybnej podrážke, tá je pre chodidlo nepríjemná
Protetika obuv je dobrá kvalitná značka o tom nepochybujem, nepohodlná je len tá korková podrážka

@anonym_f367d7 chápem, ja reagujem práve na tú korkovú obuv, ktorú nosím asi od 10 rokov len ma prekvapilo, že sa niekomu zdá nepohodlná lebo ja by som v iných topánkach 6-8 hodín nevydržala

harperka
16. aug 2025

Skúste mrknut značku Leon