icon

Kabelka k šatám na svadbu

gesture
27. aug 2023

Ahojte, baby! Aká kabelka by sa vám hodila k takýmto šatám na svadbu prosím? Ďakujem za rady! 🙂

Kabelka k šatám na svadbu
pribinak
27. aug 2023

@eternity24 tak šaty na tých obrázkoch sú úplne iný level ako to čo má na sebe autorka
Ale že úplne iný level

eternity24
27. aug 2023

@eternity24 a ak budeš trošku samostatná a vyhľadas si to sama, vyhnes sa aj nepríjemným názorom ostaných užívateliek 😉 príjemnú zábavu

ukulela
27. aug 2023

@gesture Ludrová/béžová/telová. Ja by som šla k týmto šatám do sandálikov s jemnými remienkami.

mimi3008
27. aug 2023

@pribinak presne to mi napadlo ako prve.

gesture
autor
27. aug 2023

@eternity24 ďakujem 🙂))

elenita
27. aug 2023

Moj prvy dojem bol tiez, ze sa na svadbu vobec nehodia. Si mlada, krasna, s peknou postavou a posobia ako pre starsiu usadlu pani do kostola. Ale ked som si ich priblizila a uvidela tu cipku...nie je to take zle 😉 Ako tu uz viackrat odoznelo, pudrovu/bezovu jednofarebnu kabelku, zladit s lodickami (hlavne vol svetle farby) a ked vypnes vlasy a das si nejake visiace nausnicky, bude to krasne! 😊 Uzi si svadbu! 😉

mima172
27. aug 2023

Nerada kritizujem, keď sa mi tu nejaké šaty nepáčia, tak idem ďalej a nepíšem komentár, no prepáč, teraz mi to nedá - si veľmi pekná mladá žena, s peknou postavou a toto sú šaty jednoznačne na staršiu dámu na oslavu napríklad 60tky. Keď nevieš nájsť šaty, tak skús body + sukňa alebo pekný vkusný overal.

elenita
27. aug 2023

@gesture len teda naozaj si daj podpatky, lebo aj tymi topankami, co mas na foto k tymto satam, posobia tak nesvadobne...ale s podpatkami a peknymi doplnkami to bude sik 😉

gesture
autor
27. aug 2023

@elenita samozrejme tie topanky si neda, to som bola len v obchode skusat. Dakujem

gesture
autor
27. aug 2023

@elenita dakujem 🙂

gesture
autor
Autor odpoveď zmazal
gesture
autor
27. aug 2023

@eternity24 ano, mas pravdu. Ponaucenie 🙂

hendikep
27. aug 2023

@pribinak ani nevies na aku svadbu ide … co ked malu na Boho styl niekde v lese? nie kazdy musi mat leskle saty plesove , omietku a tortu na hlave 🤦🏼‍♀️

tamitamitami
27. aug 2023

Pekné hnedé lodičky a kabelku v rovnakom tóne, bude to také zaujímavejšie 😊

mirkam3
27. aug 2023

@gesture neviem, koľko máš rokov, no máš pekne vlasy, tvar, aj postavu, tieto saty a obuv ta zbytočne ostaruju o 15-20 rokov.. navyše strihom a vzorom dosť limitujú možnosti “čo k nim”.. ale ak si ich už kúpila a si o nich presvedčená, volila by som jednoduché strieborné alebo béžové sandálky ale určite na opätku, a kabelku v podobnom odtieni už len do ruky (určite nie na rameno, to už si tam fakt neviem predstaviť na tých šatách). Síce to nebola otázka, no kebyže sme v zmenárni, navrhnem odstrihnut volán a urobiť z neho taký volanovy rukáv, saty nechať jemne pod kolena a po oboch bokoch pridať rozparok tak do polovice stehien a bol by z toho snad fajn outfit…

pribinak
27. aug 2023

@hendikep šibe ti? Kde píšem že ma mat omietku a tortu na hlave?

gesture
autor
27. aug 2023

@mirkam3 dakujem

mirkam3
27. aug 2023

@hendikep tak do lesa jednoznačne Prada kabelku 😂😂🙈

rivini
27. aug 2023

@gesture mne sa tie saty pacia! Konecne nie dalsie tylove zo sheinu alebo chicwishu. Hodila by sa k nim jednoducha bezova kabelka a lodicky tiez v bezovej farbe. Predlzia opticky nohy. Prave som si kupila bezovu kabelku na svadbu z kolekcie Gerry Weber Talk different. Skus pozriet. Su kvalitne a prakticke!

gesture
autor
27. aug 2023

@rivini ďakujem krásne!! Hľadám nadčasovú kabelku, ktoru využijem ak pri inej príležitosti! Určite pozriem 🙂)

gesture
autor
27. aug 2023

@rivini čiže skôr lodičky a nie sandálky na vysokom opätku?

hendikep
27. aug 2023

@pribinak lebo to ma hned napadne ked niekto povie “ to sa na svadbu nehodi “ … svet sa bude dalej tocit aj ked pojde v teplakoch … a ked chce tie saty nech si ich vezme, myslim ze sa pytala na kabelku nie saty.

pribinak
27. aug 2023

@hendikep to je tvoj problém čo tá nápadne, nie môj

rivini
27. aug 2023

@gesture ak mas pekne nohy, kup si kludne sandalky. Mne sa k cipke viac hodia lodicky, hlavne pri tych takych midi dlzkach predlzia nohu a casto sa v nich chodi pohodlnejsie. Ale pekne kvalitne sandalky sa k nim urcite hodia tiez. Na fotke vidno, ze tmava obuv saty zbytocne deformuje a dlzka siat si vyzaduje „neviditelnu obuv“ aby vynikli clenky. Inak, tento vintage styl siat je teraz „in“ ked si clovek pozrie svetove mola. Mne sa tie cipkovo-tylove-satenove umeliny vobec nepacia. Skus postnut foto s bezovymi topankami a satami, podla mna tie saty budu uplne inak vyzerat ako s modrymi sandalkami bez opatku.

samkolea
27. aug 2023

Pravaze su pekne, bezova kabelka na soosob clutch, a lodicky prijemnej farby tiez bezova, take klasicke. Alebo marhulove blede lodicky a kabelka. Decentne a vhodne 👍

gesture
autor
27. aug 2023

@rivini ďakujem! 🙂

gesture
autor
27. aug 2023

@samkolea ďakujem pekne!!🙂

jasminet
27. aug 2023

Tie saty su na zivo krásne - tiez sim v lete na ne pozerala, aj som ich skusala. Ale nezobrala, lebo nie su na bežné nosenie a na svadbu sa nechystám 😉 ja by som si k nim dala zlate sandalky aclutch kabelku

solida1
27. aug 2023

Mne sa tie šaty páčia. Až na ten volán dole. Ten by som dala preč. Béžové sandálky, kabelka, vlasy hore a pohodka 😉

gesture
autor
27. aug 2023

@jasminet ďakujem !! Potešila ma tvoja správa 🙂