Kabelka k šatám na svadbu
Ahojte, baby! Aká kabelka by sa vám hodila k takýmto šatám na svadbu prosím? Ďakujem za rady! 🙂

@eternity24 a ak budeš trošku samostatná a vyhľadas si to sama, vyhnes sa aj nepríjemným názorom ostaných užívateliek 😉 príjemnú zábavu
@eternity24 ďakujem 🙂))
Moj prvy dojem bol tiez, ze sa na svadbu vobec nehodia. Si mlada, krasna, s peknou postavou a posobia ako pre starsiu usadlu pani do kostola. Ale ked som si ich priblizila a uvidela tu cipku...nie je to take zle 😉 Ako tu uz viackrat odoznelo, pudrovu/bezovu jednofarebnu kabelku, zladit s lodickami (hlavne vol svetle farby) a ked vypnes vlasy a das si nejake visiace nausnicky, bude to krasne! 😊 Uzi si svadbu! 😉
Nerada kritizujem, keď sa mi tu nejaké šaty nepáčia, tak idem ďalej a nepíšem komentár, no prepáč, teraz mi to nedá - si veľmi pekná mladá žena, s peknou postavou a toto sú šaty jednoznačne na staršiu dámu na oslavu napríklad 60tky. Keď nevieš nájsť šaty, tak skús body + sukňa alebo pekný vkusný overal.
@eternity24 ano, mas pravdu. Ponaucenie 🙂
Pekné hnedé lodičky a kabelku v rovnakom tóne, bude to také zaujímavejšie 😊
@gesture neviem, koľko máš rokov, no máš pekne vlasy, tvar, aj postavu, tieto saty a obuv ta zbytočne ostaruju o 15-20 rokov.. navyše strihom a vzorom dosť limitujú možnosti “čo k nim”.. ale ak si ich už kúpila a si o nich presvedčená, volila by som jednoduché strieborné alebo béžové sandálky ale určite na opätku, a kabelku v podobnom odtieni už len do ruky (určite nie na rameno, to už si tam fakt neviem predstaviť na tých šatách). Síce to nebola otázka, no kebyže sme v zmenárni, navrhnem odstrihnut volán a urobiť z neho taký volanovy rukáv, saty nechať jemne pod kolena a po oboch bokoch pridať rozparok tak do polovice stehien a bol by z toho snad fajn outfit…
@gesture mne sa tie saty pacia! Konecne nie dalsie tylove zo sheinu alebo chicwishu. Hodila by sa k nim jednoducha bezova kabelka a lodicky tiez v bezovej farbe. Predlzia opticky nohy. Prave som si kupila bezovu kabelku na svadbu z kolekcie Gerry Weber Talk different. Skus pozriet. Su kvalitne a prakticke!
@gesture ak mas pekne nohy, kup si kludne sandalky. Mne sa k cipke viac hodia lodicky, hlavne pri tych takych midi dlzkach predlzia nohu a casto sa v nich chodi pohodlnejsie. Ale pekne kvalitne sandalky sa k nim urcite hodia tiez. Na fotke vidno, ze tmava obuv saty zbytocne deformuje a dlzka siat si vyzaduje „neviditelnu obuv“ aby vynikli clenky. Inak, tento vintage styl siat je teraz „in“ ked si clovek pozrie svetove mola. Mne sa tie cipkovo-tylove-satenove umeliny vobec nepacia. Skus postnut foto s bezovymi topankami a satami, podla mna tie saty budu uplne inak vyzerat ako s modrymi sandalkami bez opatku.
Pravaze su pekne, bezova kabelka na soosob clutch, a lodicky prijemnej farby tiez bezova, take klasicke. Alebo marhulove blede lodicky a kabelka. Decentne a vhodne 👍
Tie saty su na zivo krásne - tiez sim v lete na ne pozerala, aj som ich skusala. Ale nezobrala, lebo nie su na bežné nosenie a na svadbu sa nechystám 😉 ja by som si k nim dala zlate sandalky aclutch kabelku
Mne sa tie šaty páčia. Až na ten volán dole. Ten by som dala preč. Béžové sandálky, kabelka, vlasy hore a pohodka 😉

@eternity24 tak šaty na tých obrázkoch sú úplne iný level ako to čo má na sebe autorka
Ale že úplne iný level