icon

Kabelka Mona od Lubive: Skúsenosti a názory

4. mar 2024

Ahojte, rozmýšľam nad touto kabelkou MONA od Lubive. Nemáte ju niektorá? Ako ste spokojná? Nie je moc mala? Čo sa vám do nej zmestí? Viem,že sú tam rozmery,ale pre predstavu. Z tých malých je rozmerovo najväčšia. Prípadne máte nejakú inú kabelku od nich? Ako ste spokojné?

Kabelka Mona od Lubive: Skúsenosti a názoryKabelka Mona od Lubive: Skúsenosti a názory
Strana
z2
autor
6. mar 2024

@adik64 prosím ta, tá Zara, nechýbajú sa ti nosením tie rohy čo presahujú z kabelky? Myslím na tom čím ju zavrieť...

adik64
6. mar 2024

Vobec nie, mam ju od minuleho roka a nosila som ju cele leto v kuse a je ako nova. Ten vrsok je dost pevny, nema tendenciu sa ohybat.

autor
6. mar 2024

@adik64 ďakujem,si zlatá 💞

evelina86
9. mar 2024

Mám menšiu.

autor
9. mar 2024

@evelina86 akurát dnes som objednala Monu, je z tých malých najväčšia,tak som zvedava

evelina86
9. mar 2024

Ja tiež mám v pláne objednať v blízkej dobe ďalšiu.
Daj vedieť ako si spokojná

autor
9. mar 2024

@evelina86 áno,dám. A už máš nejakú vyhliadnutú?

adik64
9. mar 2024

Super, potom napis ako si spokojna 🙂 A ktoru farbu si si vybrala?

autor
9. mar 2024

@adik64 čiernu, ja milujem čiernu farbu a síce tie farebné sú fakt krásne, ja ostávam verná čierne. Ale veľmi sa mi páčili aj tie hnedé.

slafi6996
13. mar 2024

Pripojím sa, ja dávnejšie pokukujem po týchto kabelkách, rozmýšľam práve nad Mona alebo Romana, tak budem rada, ak dáš vedieť, ako si spokojná, keď kabelka dorazí. Vďaka.

autor
14. mar 2024

@slafi6996 ahoj. Prišla mi Mona. Je krásna, dobre sa nosí keď som ju mala na sebe, no idem ju vrátiť. Ale len preto,že síce je z tých malých najväčšia, ale ja predsa len potrebujem väčšiu. Mám aj veľkú peňaženku a nosím so sebou viac veci ako len peňaženka mobil kľúče vreckovky,takze mne je to malo. Ale ak ti to stačí,tak určite odporúčam. Ja si kúpim od nich nejakú z tých väčších.

slafi6996
14. mar 2024

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, ešte ak sa môžem spýtať, z toho videa to nie je celkom zrejmé, ale je táto kabelka celá pevná - vystužená, alebo taká mäkšia?

autor
14. mar 2024

@slafi6996 je pevná, ale keď som ju mala na sebe na krátkom remienku alebo aj na dlhom vôbec mi to nevadilo,že je tvrdsia. Lebo ja moc nemám rada také tvrdé kabelky,aké táto vyzerala byť na nosenie fakt dobrá. Je naozaj krásna,ale hovorím si,je to dosť peňazí a predsa len malých kabeliek nám dosť doma,tak načo. Radšej si kúpim veľkú. Ale ako kabelke samej o sebe nemám čo vytknúť. Ak ti stačí takáto,že nemusíš veľa veci. Ja napr musím aj ťaháky do práce,nabíjačku iné veci a mne je to malo...

slafi6996
14. mar 2024

Vďaka.

Strana
z2