Kde kúpim cenovo dostupnú plavkovú podprsenku veľkosti E - F?
Rievacata ja už som naozaj zúfalá
To naozaj nikde nemôžem nájsť plavkovú podprsenku tejto veľkosti a cenovo dostupnú ??? Dať 70€ za podprsenku ktorú mi na jednej dovolenke vytaha slnko je katastrofa …
Mám doma celé plavky ale rada by som aj dvojdielne
Nemáte niekto skúsenosť kde by som našla??
Nemusí byt vystužená stačila by mi len kostice a ramienka trochu hrubsie ak malicek 🤣🤣
@anonym_autor ja som si kupila v Tezenis a vydrzali mi 4 dni na dovolenke🤨plastove casti sa zlomili. Mama som dve sady a na oboch vrchoch rovnako. Ale teda tam maju za par eur.
@anonym_autor skuste pozrieť v bepon, ja som si tam par rokov dozadu kupila
@anonym_autor ja kupujem tie sportove vystuzne bez kostic a pouzivam aj na kupanie. Tie su cenovo dostupne.
Odporúčam túto plavkovú podprsenku z Decathlonu: https://www.decathlon.sk/p/337109-121348-vrchny.... Mám ju aj vo veľkosti 85E, sedí absolútne super, netlačí, dá sa v nej dlho vydržať bez nepríjemne postláčaných pŕs. Mám ju aj v druhej strakatej farbe, ale tá už je vypredaná. Má super prešitie, takže prsia držia, nelietajú.
Ešte dodám, že ja som veľkostne na rozhraní medzi D a E, a táto mi sadla E. Ak si medzi E a F, ber F.
@anonym_autor nuž... my s veľkými prsiami nemáme šancu kúpiť plavky (podprsenky) za pár eur, smola. Ja kupujem plavky Anita- Rosa Faia ok stoja 100 € ale tá kvalita 👌
Ináč, Astratex má zľavy skús pozrieť tam.
Podaruj mne A/B aspon 2-3 čisla😅🙏🏻🍀
Ja mam z beponu, slnko ich nikdy nevytahovalo 🙂
Ak máš v tvojom meste sekáče alebo Humannu. Ja som si tam pokupila plavkové podprsenky a vždy som našla takú čo mi sadla.
Ja som teraz kupovala taký veľkosť na next majú výpredaj

SHEIN?