icon

Kde kúpim dámsky kostým so sukňou?

6. sep 2025

Nastupujem do novej práce v banke a musím mať business casual oblečenie a hľadám nejaký eshop kde by som si mohla kúpiť pekný sukňový kostým. Kde máte dobré skúsenosti? Kde nakupujete?

biba_18
6. sep 2025

fuuuch… ja som mala veľa kostýmov z marks and spencer… ale teraz by som pozrela možno na orsay alebo na aboutyou vyskladať…

pinkgirl
6. sep 2025

Business nájdeš v Orsay, Chantall. Marks&Spencer zo Slovenska odišiel - nájdeš ich v ČR. A môžeš skúsiť obehat butiky s konzervatívnou módou - v každom meste také nájdeš. Zvyčajne sú to predajne čo fungujú viac ako 10-15 rokov.

bg92
6. sep 2025

Kolko mas rokov a aka pozicia? Na pobocke alebo niekde v kancelarii?

autor
6. sep 2025
@bg92

Kolko mas rokov a aka pozicia? Na pobocke alebo niekde v kancelarii?

@bg92 24, na pobočke. Obchody som prešla s nenašla som nič čo by k sebe ladilo. Nechcem skladať a kúpiť najprv sukňu a potom hľadať celé týždne sako. Chcem normálne obchod kde majú sukňový kostým, aj na zimu z hrubšej látky. V Orsay som to nenašla. Ani v butikoch. Preto sa pýtam.

biba_18
6. sep 2025

tak namatkou som teraz otvorila stranku orsay a tam kopec kostymov. čierne, ružové, sivé, bežové 🤷‍♀️ majú dokonca celú sekciu business…

akinomel
7. sep 2025

@anonym_autor pozri Ozeta a Moni

ibrunova
7. sep 2025

A poteeala si aj v Reserved, H&M a také obchody? Ja som tam kúpila. Nie že kúpiš sukňu a potom zháňaš sako, tam mali, ešte aj, nohavice.

bg92
7. sep 2025

Peek&cloppenburg nemas v blizkosti?

pinkgirl
7. sep 2025

Ak nemáš obmedzený budget pozri značku Marco Polo, Liujo.

autor
7. sep 2025

Pozerám že Orsay ma iný tovar v kamenných predajniach a iný na eshope. Lebo na eshope vidím niečo iné ako v predajni. Podobne reserved. Ďakujem za všetky tipy prejdem si všetko. Zlaté ste.