Ahojte, prosim poraďte mi obchod, kde môžem kúpiť na seba šaty (35r), veľkosť mam 50,a chcela by som také s dlhším rukávmi, dlhe po zem, úplne klasické, kľudne na taky stredovek/pohan štýl, avsak nie cosplay, ale nositeľne na bežný deň do officu. Obrázok je ilustračný, tieto sú premna cenovo nedostupné, ale strih a štýl hľadám nejaký takýto. Dakujem
Skus pozriet -zazza-
@denk ahoj, a Etsy je v pohode doverihodny obchod? Lebo ho zatiaľ nepoznám
@maryetta ďakujem
Je to medzinárodná platforma podobná slovenskému sashe.sk. Platobná brána je zabezpečená platformou (ale ja pre istotu aj tak radšej na platenie používam jednorazovú virtuálnu kartu). Verím, že je to ako na Sashe, nájdeš výrobky lepšej aj horšej kvality, zodpovednosť za každý svoj obchodík si nesie sám predávajúci. Tam už len odporúčam sledovať recenzie a zohľadniť pri výbere obchodíka. Dúfam, že si tam niečo vyberieš, tvoja predstava vyzerá netuctovo a veľmi pekne
@denk ďakujem
Šla by som cez Etsy. Nahoď tam kľúčové slová a môžeš vyberať. Prípadne ešte uložiť si fotky niekde z Pinterestu a dať si to ušiť na mieru. Pripadá mi to dosť špecifické na to, aby si mala na výber v štandardných obchodoch.