Kde kúpim dlhé skinny džínsy?
Prosim vas v akom obchode sa daju kupit skinny dzinsy ale dlhe po clenky, mam vysku 174 a vsetky rifle su mi kratke a kedze je teraaz zima tak po clenky by boli super. Kedze vysoka ponozka v kratkych dzinsach vyzera strasne a v silinkovych zima. Na vysoke cizmy este skoro🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️. Poradte v akom obchode...dlhe a na velky zadok 🤦♀️
Obchod neviem, ale online znacka only (napr na about you, vratis zadarmo) ma dlhe rifle ozaj ze dlhe
Stradivarius, sekcia tall.
Z mojej skúsenosti isto nie obchody ako H&M, zara a podobne. Treba ísť do obchodov, kde si vieš nakombinovať šírku a dĺžku. Pre tvoju výšku 32-ku, niektoré strihy možno 34-ku. Čiže alternatívy lacnejšie napríklad hilfiger, Ralph Lauren, Diesel, z drahších 7 for all mankind, mother, dsquared2 a podobne.
Ja kupujem v Lidli. Stoja cca 10-12€ a som spokojná.
Mám výšku 181cm a nakupujem v Next alebo C&A.
Ja mám všetky skinny z Bershky- ale musíš objednať a tam si zvoliš že chce Tall a nie regular.
Ale aj preto som prešla na široké lebo tie sú dlhé. Ja mám len 172 a to mám tiež problém s dĺžkou.
Ale striedam aj skinny a hovorím ja mám všetky z nej v každej skoro farbe. Ale objednávam cez eshop
Ja mam presne tento problem. Skinny jeansy a som vysoka. Uz roky kupujem kolom do kola znacku Only z About you. Da sa vybrať dlzka rifli.
Ako písali baby. Z aboutyou značku Only. A pozeráš veľkosť na výšku 34, ideálne 36 (sú aj 38, ale to sú veľmi dlhé).
skús Mango tam majú rifle dlhší strih

@ewqaewqa Skús Big Star