icon

Kde kúpim kvalitné kožené kabelky do 50 €?

26. sep 2025

Ahojte kde najlepšie kúpim koženú kabelku do 50€?
Jasne že som už použila Google a popozerala ale možno máte obľúbený eshop alebo obchod o čom ešte neviem.
Aké nosíte vy?Diki 😆

anonym_202ab6
26. sep 2025

mne sa pacia tieto,a le ja kupujem Shopperky, cize tie su drahsie a teda jednu mam a je fajn https://www.londonclub.sk/top-kozene-kabelky/?o...

anonym_44bddd
26. sep 2025

Hmmm koženú do 50? A aku velku?
Pozri lubive, mozno najdes nieco kolo tej sumy

autor
26. sep 2025
@anonym_202ab6

mne sa pacia tieto,a le ja kupujem Shopperky, cize tie su drahsie a teda jednu mam a je fajn https://www.londonclub.sk/top-kozene-kabelky/?o...

@anonym_202ab6 super, vďaka!

autor
26. sep 2025
@anonym_44bddd

Hmmm koženú do 50? A aku velku?
Pozri lubive, mozno najdes nieco kolo tej sumy

@anonym_44bddd občas sa zadarí, jednu z brúsenej kože som si uchmatla v akcii za 20€ prosím pekne. A fakt je krásna a voňavá. Ale mám pocit že na sk je to predražena záležitosť.

anonym_a0c68e
27. sep 2025
@anonym_202ab6

@anonym_202ab6 ktorú shopper mas

muchotrafka298
27. sep 2025

Kvalitne spracovanu a z kvalitej koze za 50 EUR proste nekupis. Mozno nejaku uplne malu.

anonym_5bd83b
27. sep 2025

Neviem, kde bývaš, kamoška si nosí z Poľska. Má už snáď všetky farby. Stoja do 50 eur.

anonym_202ab6
27. sep 2025
@anonym_a0c68e

@anonym_202ab6 ktorú shopper mas

@anonym_a0c68e tuto, ale vtedy bola asi v zlave, ci mozno boli aj nizsie ceny, vsak vsetko ide hore. https://www.londonclub.sk/marco-mazzini-hneda-v... ja milujem makke poddajne kaelky, samozrejme ked sa nosia aj nejake tlaciva, je to nevyhodu.
vyhoda je mat viacere prepazky v kabele, ale obcas to moze byt aj nevyhoda, elbo sa tu vnutro neprisposobi. no v takom vakus a blbo vsetko hlada, ale aj tak mam tento typ kableky najradsej - makka, poddajna, velka/priestranna bez prepazok, akurat je fajn kes ma vovnuri viacere mensie vrecka a aj ak ma vonku este nejake vrecka. tato vonku nema, vovnutri ma 2 vrecka, jedno na zips a druhe oproti bez zipsu rovnako velke. nei tie malinke na mobil, ale take vacsie, ze tam das mobil nalezato.
https://www.londonclub.sk/marco-mazzini-hneda-v...

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
anonym_202ab6
27. sep 2025
strawberry0797
27. sep 2025

@anonym_autor za 50€ som kupila raz z brusenej koze, otrasna kvalita, o rok skoncila v kosi. Vyhodene peniaze. Za kvalitu si treba hold priplatit.

autor
27. sep 2025
@strawberry0797

@anonym_autor za 50€ som kupila raz z brusenej koze, otrasna kvalita, o rok skoncila v kosi. Vyhodene peniaze. Za kvalitu si treba hold priplatit.

@strawberry0797 a nosila si ju stále do zničenia alebo striedavo s inými? Ja sa snažím striedať aby si materiál "oddýchol" a dúfam že tak mi dlhšie vydrží 😆

strawberry0797
27. sep 2025
@anonym_autor

@strawberry0797 a nosila si ju stále do zničenia alebo striedavo s inými? Ja sa snažím striedať aby si materiál "oddýchol" a dúfam že tak mi dlhšie vydrží 😆

@anonym_autor nenosila vobec, strasne skareda bola 😀

muchotrafka298
27. sep 2025

Ja mam viac kabeliek a striedam ich. Lebo je jasne, ze ak niekto nosi jednu kabelku denne, do zodratia a nasledne kupuje dalsiu, tak mu vydrzi kratsie. Ale ja nemusi.

anonym_202ab6
27. sep 2025
@muchotrafka298

Ja mam viac kabeliek a striedam ich. Lebo je jasne, ze ak niekto nosi jednu kabelku denne, do zodratia a nasledne kupuje dalsiu, tak mu vydrzi kratsie. Ale ja nemusi.

@muchotrafka298 suhlas, tiez mam viac a striedam, uz aj preto, ze farebne sa mi nehodi stale ta ista. no mam problem, vecne si zabudnem nieco prehodit. uz sa mi stalo, ze sme sli na nakupy a zabudla som si aj doklady aj penazenku. nastastie mobil a IB bol a dcera mala aj svoju kratu. tak som jej poslala peniaze a platili sme jej kartou. este som jej musela aj zvysit cez IB macimalny vyber/pladbu

muchotrafka298
27. sep 2025
@anonym_202ab6

@muchotrafka298 suhlas, tiez mam viac a striedam, uz aj preto, ze farebne sa mi nehodi stale ta ista. no mam problem, vecne si zabudnem nieco prehodit. uz sa mi stalo, ze sme sli na nakupy a zabudla som si aj doklady aj penazenku. nastastie mobil a IB bol a dcera mala aj svoju kratu. tak som jej poslala peniaze a platili sme jej kartou. este som jej musela aj zvysit cez IB macimalny vyber/pladbu

@anonym_202ab6 ja to tiez tak striedam a vzdy trikrat skontrolujem, ci v nej mam vsetko. Mam letne, zimne, viacero farieb aj stylov. Nemam ich 50 ako niekto, ze ma hromadu lacnych kabeliek, radsej si kupim par a kvalitnych, co vydrzi par rokov.

anonym_202ab6
27. sep 2025
@muchotrafka298

@anonym_202ab6 ja to tiez tak striedam a vzdy trikrat skontrolujem, ci v nej mam vsetko. Mam letne, zimne, viacero farieb aj stylov. Nemam ich 50 ako niekto, ze ma hromadu lacnych kabeliek, radsej si kupim par a kvalitnych, co vydrzi par rokov.

@muchotrafka298 fuha, ja to tak nemam, resp tolko nemam. mam najradsej zakladne farby,a by som mala ku vsetkemu a dost. no stale este vyberam, casom este dokupim, lebo ani nei som spokojna, nemam vsetky kozene, teda momentlane len jednu a tie ostatne sa mi uplne nepacia.

muchotrafka298
27. sep 2025
@anonym_202ab6

@muchotrafka298 fuha, ja to tak nemam, resp tolko nemam. mam najradsej zakladne farby,a by som mala ku vsetkemu a dost. no stale este vyberam, casom este dokupim, lebo ani nei som spokojna, nemam vsetky kozene, teda momentlane len jednu a tie ostatne sa mi uplne nepacia.

@anonym_202ab6 ja ich nemam nejak extremne vela, mam asi tak 10 kabeliek, ked ratam aj clutch a na cestovanie co nosim. Farby co mam su cierna, hneda, konakova, tmavomodra a jednu ruzovu mam. To bol taky ulet. A este vintage LV. Vsetky su lahko kombinovatelne s oblecenim, vhodne kamkolvek, skor decentne.

princezna_bosorka
27. sep 2025

@anonym_autor ak chces kvalitnu a kozenu, tak asi len bazar.

princezna_bosorka
27. sep 2025
@muchotrafka298

@anonym_202ab6 ja ich nemam nejak extremne vela, mam asi tak 10 kabeliek, ked ratam aj clutch a na cestovanie co nosim. Farby co mam su cierna, hneda, konakova, tmavomodra a jednu ruzovu mam. To bol taky ulet. A este vintage LV. Vsetky su lahko kombinovatelne s oblecenim, vhodne kamkolvek, skor decentne.

@muchotrafka298 10 sa ti nezda vela? 🙈 ja mam 3 a myslim, ze 4 by boli prilis vela

muchotrafka298
27. sep 2025
@princezna_bosorka

@muchotrafka298 10 sa ti nezda vela? 🙈 ja mam 3 a myslim, ze 4 by boli prilis vela

@princezna_bosorka nie, zda sa mi to primerany pocet. Mam tam mensie kabelky, vacsie, spolocensku, na dovolenku. Pride mi to uplne v pohode. Kazdemu ine vyhovuje.
Poznam osobu, ktora ma asi tak 100 lacnych kabeliek, ktore nic nevydrzia, ale ma. A nie, nestiha to vynosit, potom to rozdava po rodine.