icon

Kde kúpim kvalitnú lyžiarsku bundu?

10. jan 2026

Baby, poradte nejaku znacku, aby bola kvalitna a hlavne aby mi bolo na svahu teplo.

Dakujem ❤

really8
10. jan 2026

@anonym_autor ja mam peek a som spoko

autor
10. jan 2026

Treba sa pri kupe zamerat na nejake parametre, ako napriklad priepustnost a tak?

anonym_49397a
10. jan 2026
@anonym_autor

Treba sa pri kupe zamerat na nejake parametre, ako napriklad priepustnost a tak?

@anonym_autor Pozri v predajniach Intersport. Tam maju kopu kvalitnych znaciek co ti vydrzi roky. Zameraj sa aj na vodny stlpec, cim vyssi, tym kvalitnejsia, t.j. ked bude prsat, snezit, tak nepremokne. Este pozri Stop Wind, potom taky ten ochranny pas okolo brucha zvnutra, ked spadnes aby sa ti nenahrnul pod vetrovku sneh. Dobre je ked ma kapucu a vetraky pod pazuchou, takisto na ruke zips na vlozenie skipasu. Ocenis ked ma viac vreciek, na mobil, na kuklu, zvnutra na doklady.

anonym_49397a
10. jan 2026

@anonym_autor A co sa tyka znaciek, tak zavisi na tom kolko si ochotna investovat. Take tie najdrahsie su Sportalm, Spyder ale kvalitne a lacnejsie su aj Schoffel, Maier, Salomon, Luhta, Icepeak. Je ich kopa, musis poskusat a vyberat aj podla toho aka farba a strih sa ti viac paci.

biba_18
10. jan 2026

isteže treba, priepustnosť, vodný stlpec, odolnosť voči vetru, snehový pás, navleky na palce, vrecko na skipass.

biba_18
10. jan 2026

a značky ako už písali… mám alebo mala som luhta, oysho, superdry, northfinder, protest, oneal, columbia…

anonym_35cfdc
10. jan 2026

Ja mam dve bundy z C&A zn Rodeo a su super, ale neviem, ci C&A ma aj teraz sportovy tovar. A to lyzujeme za kazdeho pocasia😀

glorikarebeka
10. jan 2026

Ja mám od značky luhta

nairobi
10. jan 2026

@anonym_autor ak mozem poradiť,tak mne veľmi fukalo cez krk pri zapnutej bunde aj ked som mala kuklu, tak kvôli takejto blbosti som si musela kúpiť novú bundu a uz davam pozor na krk 😂

queen_mary
10. jan 2026

Este colmar, bogner,...

biba_18
10. jan 2026

@nairobi vždy nosím buff, akúkoľvek mám bundu…

muchotrafka298
10. jan 2026

Mozno by nebolo zle napisat, o akej cenovej relacii sa bavime. Ci su to stovky alebo desiatky EUR.

anonym_f80e8a
10. jan 2026

Nosím Bogner, Descente a Moncler. Záleží aký máš rozpočet. Dajú sa kúpiť aj lacnejšie a kvalitné. Treba ísť do špecializovaného obchodu a poskusat, popýtať sa personálu o špecifikáciách. Záleží aj aký si lyžiar, kam chodíš lyžovať atď. Ak ideš tuto do Jasnej na dve hodiny, stačí ti akákoľvek bunda z bežného športového obchodu.

sense
10. jan 2026

Mám Columbia a Orthovox . Z lacnejších je vcelku ok Dare2b

4stanka4
10. jan 2026

Ja som teraz na Vianoce dostala Husky bundu a milujem ju. Nie je hrubá tak som neni v nej ako snehuliak, neprefukne, vodný stĺpec 20000 a priepustnost tiež. Ja som strašná zmrzlina ale konečne mám fakt dobrú bundu.

nelka93
Včera o 16:27

Mam icepeak z intersportu uz asi 5 rokov a veľká spokojnost

princezna_bosorka
Včera o 20:19

@anonym_autor horse feathers