Kde kúpim kvalitný trench coat?
Ahojte, poradíte kde majú kvalitný trenchcoat? Objednala som nejaké z netu ale všetko tenké a strašne krčivé. Chcem niečo v čom môžem v kľude sedieť a nevyzerať ako dožuvaná. Chcela by som taký klasicky na prechodne obdobie, ale nech je podšity, neutrálna farba. Poprosím len také čo máte alebo ste osobne videli, len tak z netu linky netreba.
Ďakujem 🙂
Ja mám z Gate a som spokojná.
Ja mam par rokov klasicky bezovy z F&F 😅 a na podiv ta kvalita je velmi fajn a vobec sa nekrci… jedine, co je smutne, ze sa donho uz tusim nezmestim 🥹
@muchotrafka298 ďakujem pekne, dúfala som tak do 150cca pokiaľ by to bolo hodne tej sumy. Každopádne vďaka za tip, pozriem tu značku, nepoznám ju.
Ďakujem baby, pozriem aj tam.
@blondinka95 toto meni situaciu, lebo kvalita stoji bohuzial viac ako 150 EUR. Za mna Mohito, Gate alebo Reserved nie su kvalitne nadcasove veci na viacero sezon. Skus pozriet na bestsecret.com /viem ze nechces online z eshopu, ale dala by som tomu sancu/ a celkom pekne veci som videla jesenne v Halfprice obchode.
@muchotrafka298 určite to zvážim. Ďakujem veľmi pekne za rady!
@blondinka95 skus pozriet este S.Oliver,maju aj kamenne obchody. Lebo tie veci nie su zle. Posielam Ti jeden link na ispiraciu, ze ake maju oni.
@muchotrafka298 ono pre objasnenie, nie som proti e-shopom keď mi takto odporučí niečo čo pozná. Skôr som nechcela aby mi niekto posielal náhodne linky čo vygooglil alebo ma posielal si vygooglit. Keď mi takto odporučíš niečo s čím máš reálne skúsenosti tak nemám problém objednať. Ďakujem 💛
@blondinka95 co sa tyka napriklad toho S.Oliver kabata, ja som realne videla bezovy v obchode. Nepozerala som ho detailne (kabatov mam viac a nepotrebujem dalsi),ale mam od nich viacero veci a su celkom v pohode. Cenovo je tiez do tvojho udavaneho budgetu. Takze preto som Ti sem dala link, aj napriek tomu, ze tento konkretny kabat nemam.
@blondinka95 ozeta 🙂
ja som na jar kupila v peek & cloppenburg
Ja mam skvely z Orsay, uz niekolko rokov.
Pozri aj next, par rokov odtial a stale ako nový
Burberry z nejakeho dobreho sekaca, zalezi odkial si, ale mne sa tak postastilo v londyne na vylete😅
Alebo potom mozes vyskusat online appku na v(vymazali by mi prispevok, tak sa hadam rozumieme) na predaj veci z druhej ruky, najdes tam pekne kusky za super ceny
Mam Ralph Lauren, je super, sedi lepsie nez Burberry
@blondinka95 ja mam Jake's z Peek&Cloppenburg.do 150 by si sa mohla zmestit.a ano,radsej kvalitny trenchcoat alebp ziadny🙂vykrceny lacny je riadny trapas🙃

Nepises, kolko chces investovat. Lebo tie lacne su vsetky take, ze vyzeraju ako pohuzvane.
Najkrajsie klasicke trenchcoaty ma Burberry (tie ale stoja stovky EUR). Videla som pekne aj od Hugo Boss.
Ja mam od firmy Basler. Nenasla som uz na nete obycajny, tak Ti posielam link na 3 v 1. Ja mam klasika, iba trenchoat, ziadne pridavke casti ako sveter a tak to nema.
https://www.peterhahn.de/basler-3-in-1-trenchco...