Kde kúpim pánske rifle a akú veľkosť zvoliť?
Ahojte dievčatá vy viete najlepšie a vyznáte sa vtom lepšie chcem si kúpiť rifle cez LELOSI a tu mam XS,M,L,S,XL, veľkosť a ktorá s tých to sú úzke??..a viete poradiť v akých obchodoch ešte nájdem pánske rifle?...prešiel som cely Forum obchody a nikde nič som nenašiel aké obchody ešte existujú názvy??..
Cez internet nekupuj, potrebuješ vyskusat. Neverím, ze vo Forume v Poprade sa nedajú kúpiť rifle.
@lukbe už som prešiel tam všade ale na moju výšku nemajú šírku v pase áno tak už neviem kde isť väčšinou tam majú široké a viac ženských ako pánskych.....tak neviem kde isť jedine do Poľska tam by mali aj šiť na mieru rifle
skus pozriet H&M alebo New Yorker
skus pozriet H&M alebo New Yorker
@anonym_fbbcc6 bol som aj tam nemajú na moju výšku
@lukbe už som prešiel tam všade ale na moju výšku nemajú šírku v pase áno tak už neviem kde isť väčšinou tam majú široké a viac ženských ako pánskych.....tak neviem kde isť jedine do Poľska tam by mali aj šiť na mieru rifle
@stelly652 no ano, nesadne každému, dáš skrátiť, ak sú dlhé. Tipujem, že sú dlhé.
@stelly652 akú máš výšku?V Tescu si pozeral?Rifle sa vždy roztiahnu to si musíš vyskúšať.Kupujem otcovi je vysoky a v Tescu, CA,HM majú klasické rovné strihy a predĺžení dlzku
@stelly652
Nerozumiem co tu pises, mas daake starei rifle co ti sedia ? Pozeraj vsetky cisla co maju popisane a objednaj ja vzdy kupujem zo secondhandu ako Remix a nikdy som nemal ziadne problemy ked nepasuju vrat, skor si treba poriadne precitat aky je strih, ja mam rad klasicke este si treba dat pozor a porovnat kde su vyrobene lebo XL nie je vsade uplne to iste.

Cez internet nekupuj, potrebuješ vyskusat. Neverím, ze vo Forume v Poprade sa nedajú kúpiť rifle.