Kde kúpim pohodlné pracovné šľapky?
Ahojte poraďte kde kúpiť kvalitne a pohodlne šľapky do prace kde stojím v kuse 8 hod
Nosím protetiku
Viem, že v Deichmanne majú aj tú značku MEDICUS, ale či majú aj šľapky, to neviem
Nosím protetiku
Nesu tvrdé? Ja som raz mala nejaké ortopedicke neviem.znacku v sanite som kupovala ale boli hrozne tvrdé a nepohodlné
Neviem presne v akom si odvetví a čo môžeš mať obuté. Ale napr. mne sú veľmi pohodlné bežecké/vychádzkové ALPINE PRO tenisky, hore sú dierkované, takže sa v nich noha nepotí a veľmi príjemne sú mäkkučké.
a ako som spomenula, ten Medicus v Deichmanne, ale neviem, či majú šľapky
Neviem presne v akom si odvetví a čo môžeš mať obuté. Ale napr. mne sú veľmi pohodlné bežecké/vychádzkové ALPINE PRO tenisky, hore sú dierkované, takže sa v nich noha nepotí a veľmi príjemne sú mäkkučké.
a ako som spomenula, ten Medicus v Deichmanne, ale neviem, či majú šľapky
@unicornlady presne, ja mam Skechers tenisky, su super pohodlne na celodenne postavanie a chodenie.
@anonym_autor mne vyhovujú crocs šľapky. Dobre držia aj na chudej nohe
A ja že nejaká pikantná téma, podľa názvu 🤣🤣🤣
@unicornlady presne, ja mam Skechers tenisky, su super pohodlne na celodenne postavanie a chodenie.
@mane01 ja som pozerala na tieto Barea značka
@anonym_autor ja a najradsej protetiku slapky ale take s tensou podrazkou.v tych jedinych ma nepolia spodky noh. Aj doma len tie nosim
Leon papuce
Ahoj. Ja by som ti poradila pozrieť sa po Scholl alebo Crocs Work, lebo sú fakt pohodlné na dlhé státie, a vieš ich kúpiť hocikde na nete. Tiež mám dobrú skúsenosť so značkou Leon alebo Medistyle.

@anonym_autor v protetike?