icon

Kde kúpim pohodlné pracovné šľapky?

25. sep 2025

Ahojte poraďte kde kúpiť kvalitne a pohodlne šľapky do prace kde stojím v kuse 8 hod

really8
25. sep 2025

@anonym_autor v protetike?

parvinka0001
25. sep 2025

Nosím protetiku

unicornlady
25. sep 2025

Viem, že v Deichmanne majú aj tú značku MEDICUS, ale či majú aj šľapky, to neviem

autor
25. sep 2025
@parvinka0001

Nosím protetiku

Nesu tvrdé? Ja som raz mala nejaké ortopedicke neviem.znacku v sanite som kupovala ale boli hrozne tvrdé a nepohodlné

unicornlady
25. sep 2025

Neviem presne v akom si odvetví a čo môžeš mať obuté. Ale napr. mne sú veľmi pohodlné bežecké/vychádzkové ALPINE PRO tenisky, hore sú dierkované, takže sa v nich noha nepotí a veľmi príjemne sú mäkkučké.

a ako som spomenula, ten Medicus v Deichmanne, ale neviem, či majú šľapky

mane01
25. sep 2025
@unicornlady

Neviem presne v akom si odvetví a čo môžeš mať obuté. Ale napr. mne sú veľmi pohodlné bežecké/vychádzkové ALPINE PRO tenisky, hore sú dierkované, takže sa v nich noha nepotí a veľmi príjemne sú mäkkučké.

a ako som spomenula, ten Medicus v Deichmanne, ale neviem, či majú šľapky

@unicornlady presne, ja mam Skechers tenisky, su super pohodlne na celodenne postavanie a chodenie.

mullerova46
25. sep 2025

@anonym_autor mne vyhovujú crocs šľapky. Dobre držia aj na chudej nohe

koniarova
25. sep 2025

A ja že nejaká pikantná téma, podľa názvu 🤣🤣🤣

autor
25. sep 2025
@koniarova

A ja že nejaká pikantná téma, podľa názvu 🤣🤣🤣

@koniarova 😂😂

autor
25. sep 2025
@mane01

@unicornlady presne, ja mam Skechers tenisky, su super pohodlne na celodenne postavanie a chodenie.

@mane01 ja som pozerala na tieto Barea značka

slavomira236
25. sep 2025

@anonym_autor ja a najradsej protetiku slapky ale take s tensou podrazkou.v tych jedinych ma nepolia spodky noh. Aj doma len tie nosim

snowflakenel
8. okt 2025

Leon papuce

mpmiskamp
18. nov 2025

Ahoj. Ja by som ti poradila pozrieť sa po Scholl alebo Crocs Work, lebo sú fakt pohodlné na dlhé státie, a vieš ich kúpiť hocikde na nete. Tiež mám dobrú skúsenosť so značkou Leon alebo Medistyle.