icon

Kde kúpim pohodlné zdravotnícke nohavice pre plnšie postavy?

adelkaa159
9. jan 2026

Ahojte, dievčata čo ste zdravotničky a mate kg naviac ake nosíte zdravotnicke nohavice ? Samozrejme tych pevnych mam dosť ale ja nebudem ich nosit ked si nemôžem v ních ani klaknuť mam veľky zadok a ťažko sa mi pcha do niečoho pevneho ked dolu to mam široke a hore som napchata jak kolbasa a nepovolia a nie to ešte v tom robiť 😃ja som skôr chcela stránku odkiaľ v pripade ak nevojdem vrátim nosím take teplakové ale tam kde som ich kupovala už nemaju a 2 su mi malo a potrebujem kus viac na výmmenu už ich mam zničené

anonym_d88163
9. jan 2026

Perlička má rôzne, skús pozrieť

o__o
9. jan 2026

Lubica

stellarstar
9. jan 2026

Služobné nohavice nenosím lebo majú krátky pás a pri práci furt šmýkali. Nosím legíny a nemám problémy

adelkaa159
autor
9. jan 2026
@stellarstar

Služobné nohavice nenosím lebo majú krátky pás a pri práci furt šmýkali. Nosím legíny a nemám problémy

@stellarstar ja sa legin bojim ze budu extremne tenke ale áno presne preto to nenosim ani ja sa zohnem a mam ich na pol zadku lebo su kratke

stellarstar
9. jan 2026
@adelkaa159

@stellarstar ja sa legin bojim ze budu extremne tenke ale áno presne preto to nenosim ani ja sa zohnem a mam ich na pol zadku lebo su kratke

@adelkaa159 ja mám z shein a úprimne keď som obj som sa toho bála že budú tenké a priesvitné. A nie, sú dobré a hneď na to som obj ešte jedny a keby som potrebovala určite by som obj ďalšie. Majú vysoký pás, nie je úzke a netlačí

anonym_4ff4c5
9. jan 2026

dcére som kúpila na gumičku. žiaden pevný pás.

anonym_eac845
9. jan 2026
@adelkaa159

@adelkaa159 pozri bonprix strecove dzinsy. Leginy na velku rit asi fakt nie, nech nevyzeras ako salonka

https://www.bonprix.sk/strecove-dzinsy/p-465397...

https://www.bonprix.sk/strecove-nohavice-bez-za...

anonym_e838eb
9. jan 2026
@stellarstar

@stellarstar Legíny v zdravotníctve pôsobia nechutne, nedôstojne, neprofesionálne, lajdácky. A môžeš mať postavu akú chceš.

stellarstar
9. jan 2026
@anonym_e838eb

@stellarstar Legíny v zdravotníctve pôsobia nechutne, nedôstojne, neprofesionálne, lajdácky. A môžeš mať postavu akú chceš.

@anonym_e838eb úprimne? mne jedno aký máš na to názor 😂

zara3
9. jan 2026

@adelkaa159 vies co? Tiez som shanala vsade po obchodoch a nic.mi nebolo pohodlne do prace na nocne, kde som na nohach a hybem sa celu noc. Na amazonu som si nasla yoga nohavice, ktore su ako leginy, ale sirsie dole, takze som ich mohla nosit ku uniforme (zdravotnictvo), nemali sme dovolene leginy, len cierne nohavice a tie yoga nohavice vyzeraju podobne a su straaasne pohodlne s vyssim pasom.

anonym_eac845
9. jan 2026
@zara3

@adelkaa159 vies co? Tiez som shanala vsade po obchodoch a nic.mi nebolo pohodlne do prace na nocne, kde som na nohach a hybem sa celu noc. Na amazonu som si nasla yoga nohavice, ktore su ako leginy, ale sirsie dole, takze som ich mohla nosit ku uniforme (zdravotnictvo), nemali sme dovolene leginy, len cierne nohavice a tie yoga nohavice vyzeraju podobne a su straaasne pohodlne s vyssim pasom.

@zara3 ale snad cez ten zvyrazneny zadok mas tricko, lebo takyto vyvaleny zadok, no neviem🫤

adelkaa159
autor
9. jan 2026
@anonym_eac845

@adelkaa159 pozri bonprix strecove dzinsy. Leginy na velku rit asi fakt nie, nech nevyzeras ako salonka

https://www.bonprix.sk/strecove-dzinsy/p-465397...

https://www.bonprix.sk/strecove-nohavice-bez-za...

@anonym_eac845 nie ja leginy nechcem

anonym_eac845
9. jan 2026
@adelkaa159

@anonym_eac845 nie ja leginy nechcem

@adelkaa159 no ved preto som ti pridala bonprix nohavice, maju aj vacsie cisla

sisaka
9. jan 2026

Nedostať na Slovensku scrubs? Ja nosím niečo takéto, sú vo všetkých možných veľkostiach….

zara3
9. jan 2026
@anonym_eac845

@zara3 ale snad cez ten zvyrazneny zadok mas tricko, lebo takyto vyvaleny zadok, no neviem🫤

@anonym_eac845 nasa uniforma je pod zadok, mame dress code v praci samozrejme.