icon

Kde kúpim teplé ponozky na zimu?

Včera o 08:00

Dievcata viete mi prosim poradit kde kupim super hrejive ponozky damske aj detske do tejto mega zimy? Idu mi odmrznut nohy a to nosim kozusinove topanky 🙈

anonym_b26887
Včera o 08:04

@anonym_autor teraz som objednala Merino ponožky a Merino vložky do topanok
Hlavne dobrý materiál treba.. sú aj v Decathlone ja som objednala v CR boli lacnejšie ako v oveckarni a pozerala som zlozenie

minesasubu
Včera o 08:18

tiež odporúčam merino sú najlepšie a oplatia sa len treba pozerať aké percento obsahuje

vierka_z
Včera o 08:20

Nechces si kupit do topanok take tie vyhrevne vankusiky?

simsalabim
Včera o 08:28

Aky expert zas premenoval ponozky na papuce? Autorka - skus vlnene ponozky na oveckaren.sk. Maju aj merino.

zuzanaete
Včera o 08:37

Mas dostatocne siroke topanky a najma spicku? Ak mas prsty stlacene a nohu natlacenu, tak nemusi pomoct nic. Prsty potrebuju pohyb pri chodzi, aby sa zahriali.

autor
Včera o 08:47
@zuzanaete

Mas dostatocne siroke topanky a najma spicku? Ak mas prsty stlacene a nohu natlacenu, tak nemusi pomoct nic. Prsty potrebuju pohyb pri chodzi, aby sa zahriali.

@zuzanaete ano topanky su super neznasam stlacene topanky kym nebola tato sialena zima vystacila som si z beznymi. Kupila som teple ze 30% kasmir a ziadny mega rozdiel v nich nie je 🙈

autor
Včera o 08:48

Dakujem dievcata skusim tie vlnene merino snad zaberu lebo uz mam po par dnoch pocit ze by som kvalitne teple ponozky vyvazila zlatom 🤣

kahh
Včera o 09:00

@anonym_autor aj ja ich mam a su paradne, istotne ich skus.

o__o
Včera o 09:01

Heat holders su super alebo tento rok mam odtialto a tiez som spokojna https://orlovskeponozky.sk/store/page/1?product...

anonym_2e77cf
Včera o 09:33

Mne je zima vzdy a mozem mat na nohach cokolvek. Zamerne si teraz ale obuvam klasicke topanky s vlnou, ale s hrubou podrazkou, aj ked maju uzsiu spicku. Lebo v barefoot s merino vlnou mi bola zima aj pri 0 stupnoch odspodu od podrazky, darmo sa mi tam prsty pohybuju a este som sa sla zabit, ako sa v tom klzalo a to maju akoze tu zimnu upravu. Za mna, najlepsi by bol hybrid medzi BF a klasikou. Ponozky neviem, jedine ta merino vlna a skusit rozne znacky. Ale mne je zima aj tak 🫣.

maddie1711
Včera o 09:56

Teple ponožky pri zlej obuvi nepomôžu. Ja nosím aj c zime tenké ponožky či členkove ponožky a zima mi nie je, a to som včera chodila 5h po snehu v -11st

anonym_f1ba6a
Včera o 10:18

Ja odporúčam kúpiť moon booty. Môžeš si ich dať aj naboso, v nich ti nikdy nebude zima. Je to top obuv na zimu, už by som si nič iné v mrazoch neobula (pokial nejdem na ples alebo tak).

anonym_cfd8ea
Včera o 15:20

A tie Merino ponožky periete normálne v práčke či ručne?