icon

Kde kúpim teplé ponožky na zimu?

9. jan 2026

Dievcata viete mi prosim poradit kde kupim super hrejive ponozky damske aj detske do tejto mega zimy? Idu mi odmrznut nohy a to nosim kozusinove topanky 🙈

anonym_b26887
9. jan 2026

@anonym_autor teraz som objednala Merino ponožky a Merino vložky do topanok
Hlavne dobrý materiál treba.. sú aj v Decathlone ja som objednala v CR boli lacnejšie ako v oveckarni a pozerala som zlozenie

minesasubu
9. jan 2026

tiež odporúčam merino sú najlepšie a oplatia sa len treba pozerať aké percento obsahuje

vierka_z
9. jan 2026

Nechces si kupit do topanok take tie vyhrevne vankusiky?

simsalabim
9. jan 2026

Aky expert zas premenoval ponozky na papuce? Autorka - skus vlnene ponozky na oveckaren.sk. Maju aj merino.

zuzanaete
9. jan 2026

Mas dostatocne siroke topanky a najma spicku? Ak mas prsty stlacene a nohu natlacenu, tak nemusi pomoct nic. Prsty potrebuju pohyb pri chodzi, aby sa zahriali.

autor
9. jan 2026
@zuzanaete

Mas dostatocne siroke topanky a najma spicku? Ak mas prsty stlacene a nohu natlacenu, tak nemusi pomoct nic. Prsty potrebuju pohyb pri chodzi, aby sa zahriali.

@zuzanaete ano topanky su super neznasam stlacene topanky kym nebola tato sialena zima vystacila som si z beznymi. Kupila som teple ze 30% kasmir a ziadny mega rozdiel v nich nie je 🙈

autor
9. jan 2026

Dakujem dievcata skusim tie vlnene merino snad zaberu lebo uz mam po par dnoch pocit ze by som kvalitne teple ponozky vyvazila zlatom 🤣

kahh
9. jan 2026

@anonym_autor aj ja ich mam a su paradne, istotne ich skus.

o__o
9. jan 2026

Heat holders su super alebo tento rok mam odtialto a tiez som spokojna https://orlovskeponozky.sk/store/page/1?product...

anonym_2e77cf
9. jan 2026

Mne je zima vzdy a mozem mat na nohach cokolvek. Zamerne si teraz ale obuvam klasicke topanky s vlnou, ale s hrubou podrazkou, aj ked maju uzsiu spicku. Lebo v barefoot s merino vlnou mi bola zima aj pri 0 stupnoch odspodu od podrazky, darmo sa mi tam prsty pohybuju a este som sa sla zabit, ako sa v tom klzalo a to maju akoze tu zimnu upravu. Za mna, najlepsi by bol hybrid medzi BF a klasikou. Ponozky neviem, jedine ta merino vlna a skusit rozne znacky. Ale mne je zima aj tak 🫣.

maddie1711
9. jan 2026

Teple ponožky pri zlej obuvi nepomôžu. Ja nosím aj c zime tenké ponožky či členkove ponožky a zima mi nie je, a to som včera chodila 5h po snehu v -11st

anonym_f1ba6a
9. jan 2026

Ja odporúčam kúpiť moon booty. Môžeš si ich dať aj naboso, v nich ti nikdy nebude zima. Je to top obuv na zimu, už by som si nič iné v mrazoch neobula (pokial nejdem na ples alebo tak).

anonym_cfd8ea
9. jan 2026

A tie Merino ponožky periete normálne v práčke či ručne?

princezna_bosorka
10. jan 2026

@anonym_autor activekids